Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’a rest çeken İspanyol liderden “Türklere Selam Olsun” mesajı..
Kahpe ABD ile Kahpe İsrail İran’ı yoğun bombardıman altına aldı!.
ABD’ye muhbirlik yapan İranlı general İsrail’de görüldü..
Dev derbinin galibi Galatasaray oldu..
Türkiye F-16’ları Kuzey Kıbrıs’a konuşlandırdı..
İran Hürmüz Boğazı’ndan geçmeye kalkan gemileri vuracağını açıkladı..
ABD İran füzelerine koordinatları Rusya’nın sağladığını iddia etti!.
Fahrettin Altun Vatikan Büyükelçiliğine atandı..
DEM Parti, 8 Mart’ın resmi tatil ilan edilmesi için kanun teklifi verdi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Orta Doğu’daki savaşı bitirmek adına yoğun diplomasi..
Kahpe Amerika ile Kahpe İsrail’in olduğu bir dünyada hiçbir çocuk güvende olamaz!.
İran saldırısının ABD’ye 4 günlük maliyeti 4 milyar doları geçti!.
İran’dan ABD ve İsrail’e rest: Hiç Bir Koşulda Ateşkes ve Müzakere Yapmayacağız!.
Savaşın yedinci gününde brent petrol 90 doları geçti..
Tanju belediyeyi babasının çiftliğine çevirmiş!.
Trump iti İran’ın teslim olması karşılığında savaşı bitireceğini açıkladı..
Trump Epstein gündemini değiştirmek için tüm tuşlara aynı anda basıyor!.
İran’dan füze iddialarına yanıt.. Türkiye’ye saldırmak için hiçbir nedenimiz yok..
Cumhurbaşkanı Erdoğan İran’a gerekli uyarıların yapıldığını açıkladı!.
İran ABD’nin uçak gemisi Lincoln’ü vurduğunu açıkladı..
İran’dan kahpe İsrail’e yeni roket saldırısı!. Tel Aviv’de sirenler son ses!.
Brent petrolün varil fiyatı 85 doları aştı..
Trump Venezuela’ya olduğu gibi İran liderini de kendisinin atayacağını açıkladı!.
İran kürtleri uyardı!. Harekete geçerseniz vururuz!.
Senatodan Trump’a tam yetki!.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan komşu ülkelere mesaj..
Dünya petrol zamları ile çalkalanırken Türkiye’de fiyatlar nasıl sabit tutulacak..
İran’ı savaşarak yenemeyen ABD muhalifleri silahlandırmaya çalışıyor!.
İran Hürmüz Boğazı’nda 10 petrol tankeri vurduğunu açıkladı!.
İran ABD’nin Dubai Başkonsolosluğunu vurdu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İki çocuğa tecavüz eden sapık aile dışarda gezip tozuyor, Bakanlık “Davanın Takipçisiyiz” diyerek milletin gazını alıyor!.

İki çocuğa tecavüz eden sapık aile dışarda gezip tozuyor, Bakanlık “Davanın Takipçisiyiz” diyerek milletin gazını alıyor!.
29.06.2021
A+
A-

Cinsel istismara uğrayan iki kardeşin anne ve üvey babasının serbest bırakılmasına sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyürken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı cılız bir açıklama ile Kamuoyunun sinir uçları ile oynadı!.

Antalya’daki korkunç olay, geçen yıl haziran ayında savcılığa giden babaannenin ihbarıyla ortaya çıktı.

Babaanne, o dönem 6 yaşında olan G.E.G. ve 9 yaşında olan İ.E.G.’nin cinsel istismara uğradığını iddia ederek; eski gelini Merve A. ve eşi Rahmi A. ile gelininin erkek arkadaşlarından şikayetçi oldu.

ADLİ TIP RAPORU İLE KANITLANDI

Koruma altına alınan iki çocuk, üvey babası Rahmi A. ile iki kişinin kendilerine istismarda bulunduğunu anlattı.

Çocukların cinsel istismara uğradığı Adli Tıp raporuyla kanıtlandı.

İSTİSMARI RESMETTİLER

Küçük kız ve ağabeyi, istismarı deftere yaptıkları çizimlerle anlattı. Bu resimler de soruşturma dosyasına girdi.

Soruşturma kapsamında anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A. tutuklandı, diğer 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Antalya da iki çocuğa yönelik cinsel istimara tepkiler dinmiyor #1

ELMALI MAHKEMESİNCE TAHLİYE EDİLDİLER

6 Ocak 2021’de gerçekleşen üçüncü duruşmada kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.’nin (10), cinsel istismara uğramasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A., yargılandıkları Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi’nce tahliye edildi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Aradan 6 aydan fazla bir süre geçti ve iki çocuğa yönelik cinsel istismar yeniden gündeme geldi.

Dünden beri sosyal medyada, annenin ve çocukların üvey babasının adli kontrolle serbest bırakılmasına tepki yağdı.

Kullanıcılar #ElmalıDavası etiketiyle binlerce paylaşım yaptı.

Antalya da iki çocuğa yönelik cinsel istimara tepkiler dinmiyor #2

AİLE BAKANLIĞI’NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, kardeşlere yönelik cinsel istimara dair bir açıklama yayınlandı.

Bakanlığı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“06.05.2020 tarihinde iki kardeşin istismara uğradığı şüphesi oluşması üzerine konu kolluk güçlerine intikal ettirilmiştir. İlk görüşmenin Çocuk İzleme Merkezimizde yapılmasının ardından çocuklarımıza psikososyal destek verilmeye başlanmıştır.

Yargılama sürecinin başlaması ile birlikte Bakanlığımız davaya müdahil olmuştur. 16.10.2020 tarihinde gerçekleştirilen ilk duruşmada anne ve üvey baba tutuklanmıştır.

05.01.2021 tarihinde gerçekleştirilen üçüncü duruşmada sanıkların tahliyesine karar verilmiş, Bakanlığımız avukatları karara itiraz etmiştir.

05.03.2021 tarihinde gerçekleştirilen duruşmada Bakanlığımız avukatları sanıkların tutuklanması talebinde bulunmuştur.

21.05.2021 tarihindeki duruşmada ise Bakanlığımız avukatları sanıkların tutuklanması talebini yinelemiştir.

Bu travmatik süreçte çocuklarımızı ihtiyaç duydukları sosyal hizmet modellerimiz ile desteklemeye devam ediyoruz.

Faillerin mümkün olan en ağır cezayı alması için devam eden hukuki süreçte çocuklarımızın üstün yararı gözetilerek Bakanlığımızca yakın takibimizi sürdüreceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.