Site Rengi

HABER ÖZETİ
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
DOLAR 32,3679
EURO 35,1221
ALTIN 2.324,78
BIST 9.079,97

İmamoğlu’na beklemediği yerden tokat! Memduh Bayraktaroğlu, açtı ağzını yumdu gözünü..

İmamoğlu’na beklemediği yerden tokat! Memduh Bayraktaroğlu, açtı ağzını yumdu gözünü..
11.05.2022
A+
A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun en son yaptığı Karadeniz gezisi sonrasında eleştiriler sürüyor. Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’dan Gökhan Özoğuz’a, gazeteci Nevşin Mengü’den Can Ataklı’ya kadar birçok isim İmamoğlu’na tepkisini çok sert gösterdi. En son ise Korkusuz Yazarı Memduh Bayraktaroğlu İmamoğlu’na sert çıktı. Bayraktaroğlu İmamoğlu’na “Otur oturduğun yerde be. İstanbullunun paralarını çarçur etme. ” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun en son yaptığı Karadeniz gezisi tartışma konusu oldu. Gazetecilerle otobüste çektirdiği fotoğraf sonrasında Nagehan Alçı’nın fotoğraf karesinde olmasına tepki gösterenler İmamoğlu’nun göreve geldiği günden bu yana yaptığı hataları ortaya döktü. Eleştiri yağmuruna tutulan İmamoğlu ise “Vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil, akıllı olun” diyerek karşılık verip özür diledi. Ancak bu sözleri İmamoğlu’nu destekleyenlerin eleştiri dozunu da artırdı.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’dan Gökhan Özoğuz’a, gazeteci Nevşin Mengü’den Can Ataklı’ya kadar birçok isim İmamoğlu’na tepkisini çok sert gösterdi. En son ise Korkusuz Yazarı Memduh Bayraktaroğlu İmamoğlu’na tepkisini sert bir şekilde dile getirdi.

“İNSAN BİRAZ UTANIR EKREM YA, İNSAN BİRAZ SIKILIR, İNSAN VEFALI DAVRANIR YA”

Bayraktaroğlu ilk olarak, “Ekrem sen ne yapmak istiyorsun? 6’lı ittifakın açıklamaları meydanda. Seçime 14 ay var. ‘Seçim kararı açıklandığı gün biz de adayımızı açıklayacağız. Buna altı kişi karar vereceğiz’ diyor yanlış mı? Ya Ekrem, seni İstanbul Büyükşehir Belediye aday gösteren kaç kişi Allah aşkına ya, kaç kişi? Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener. İnsan biraz utanır Ekrem ya, insan biraz sıkılır, insan vefalı davranır ya” ifadelerini kullandı.

“OTUR OTURDUĞUN YERDE BE. İSTANBULLUNUN PARALARINI ÇARÇUR ETME”

Bayraktaroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Ya beni Beylikdüzü’nden getirip İBB Başkanlığına taşıyan bu iki siyasi lidere acaba yanlış mı yapıyorum diye insan biraz düşünür ya! Otur oturduğun yerde be. İstanbullunun paralarını çarçur etme. Yazık o insanlar ceplerinden, gırtlaklarından, boğazlarından, rızklarından, midelerinden kesip akıl almaz ulaşım paraları, akıl almaz su paraları ödeyerek İstanbul’un bütçesine katkıda bulunuyorlar.”

“ÇOK AYIP EKREM ÇOK AYIP!”

Eleştirilerini sürdüren Bayraktaroğlu, “Sen o bütçeye katkıda bulunan insanların paralarını alıyorsun, Trabzon’da, Rize’de, Diyarbakır’da harcıyorsun. Hiç mi sıkılmıyorsun sen Ekrem ya. Bu mu senin siyasi vefan, bu mu senin siyasi fedakârlık anlayışın. Çok ayıp Ekrem çok ayıp!” dedi.

Korkusuz Yazarı Memduh Bayraktaroğlu’ndan İmamoğlu’na tepki: “Otur oturduğun yerde be. İstanbullunun paralarını çarçur etme”

“YANLIŞ YAPTIN” DİYEMEYECEK MİYİZ?”, “EKREM İMAMOĞLU DA NE HALİ VARSA GÖRSÜN!”

İmamoğlu’nu eleştirdiği için tepkiler de aldığını belirten Bayraktaroğlu, “Ve ey siz Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdiğimiz için bize küfredenler, hakaret edenler. İnsafınız kurusun ya. Hep biz mi kusurluyuz, biz mi suçluyuz. Biz sizin sevdiğiniz birini hiç eleştiremeyecek miyiz? “Yanlış yaptın” diyemeyecek miyiz? Hep nefret ettiklerinizi mi eleştireceğiz. Erdoğan’ı eleştirirken, Süleyman Soylu’yu eleştirirken benden iyisi yok. Ekrem İmamoğlu’nu eleştirince ama dede ya sen de yanlış yaptın ya Ekrem İmamoğlu’nu kıskanıyorsun, iktidarın ekmeğine yağ sürüyorsun. Ben iktidarın ekmeğine yağ sürüyorum, 6’li ittifak masasının söylediklerini dışına çıkıp, ittifak masasını kırmak dökmek için elinden gelen her şeyi yapan İstanbullu’nun vergilerini de bu yolda harcayan Ekrem İmamoğlu’nun hiç kusuru yok. Biz suçluyuz. (…) Bundan sonra sizlerin, ülkemizin sorunlarına gelelim. Ekrem İmamoğlu da ne hali varsa görsün!” dedi.

SAY: “İMAMOĞLU GÖZÜMDEN DÜŞTÜ”, “PİŞMANIM”

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ise İmamoğlu’nun eleştirilere yönelik “Vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil, Akıllı olun” gibi ifadeleri sonrasında Instagram hesabından bir video yayınlayarak İmamoğlu’nun gözünden düştüğünü ifade etmişti.
İmamoğlu’na destek verdiği için hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Say, ”Ekrem İmamoğlu’nun özellikle ikinci seçiminde tüm imkanlarımla destek verdim. İmamoğlu’nu herkesin eleştirdiği konularda bile desteğimi esirgemedim. Hatırlarsanız kar yağdı hayat kilitlendi İstanbul’da… O konu da bile azar işittim. Yakınları bile bunu doğru bulmuyordu. Son yaşanan olaylarda ben de hepimiz gibi şaşkınım. Cumhurbaşkanı adayı değilken neden başka şehirlerde miting yapar diye yadırgadım. Bunu basın ordusuyla yapmasını yadırgadım. Yanında taşıdığı insanları yadırgadım. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Ekrem İmamoğlu’nu savunmuş biri olarak hesap verme durumu yaşattı bana. Ben de mağdur edildim kusura bakmasın. Dolayısıyla toplumlardan af diliyorum, pişmanlığımı da söylemek istiyorum. Ondan sonra vız gelir tırıs gider, akıllı olun diyerek topluma ayar vermeye kalktı. Hiç hoş olmadı. Gözümden düştüğünü belirtmek istiyorum. Bu benim kişisel görüşüm. Lütfen bunu anlayın” demişti.

NEVŞİN MENGÜ DE İMAMOĞLU’NU TOPA TUTTU

Gazeteci Nevşin Mengü de İmamoğlu’nu eleştirenler kervanına katıldı. Mengü, İmamoğlu’nun göreve geldiği günden bu yana yaptığı hataları tek tek açıkladı. Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı hataları şöyle sıraladı:

-25 Ocak’ta müthiş kar yağdığı gün İngiliz büyükelçiyle yemek yemesi ve krizin iletişiminin bir türlü doğru yönetilememesi…
-5 Nisan’da İSKİ suya zam yaptı, ki İmamoğlu ‘İktidara geldiğimde su fiyatlarını düşüreceğim’ demişti.
-6 Nisan’da öğrenci akbiline yüzde 40 zam yapıldı bunu da İBB artan enerji fiyatlarına bağladı ama öğrenciler için büyük hayal kırıklığı oldu.
-9 Nisan’da Ulaştırma Bakanıyla Atatürk Havalimanı üzerinden atıştı, “Ben belediye başkanı olduğum sürece o havalimanını yıktırmayacağım.” diye. Öyle demiş ama bugün Çiğdem Toker, Atatürk Havalimanı’nın Millet Bahçesine çevrilmesi için davet usulü 6 şirketin davet edildiğini yazmış.
-Madem İmamoğlu kendisi siper oldu keşke Karadeniz’e gideceğine bu konuyu gündeme getirseydi de biz Çiğdem Toker’den öğrenmeseydik.

CAN ATAKLI DA KERVANA KATILDI: “BALON PATLADI ARKADAŞ!”

Tele 1 Sunucusu ve Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı eleştiri kervanına katılarak İmamoğlu’nu topa tuttu. Kişisel Youtube sayfasında İmamoğlu hakkında açıklama yapan Ataklı, “Son olaya gelelim. Bir anlamda iyi oldu, balon patladı arkadaş. Belki bundan sonra İstanbul’a çivi bile çakılmadığını, hiçbir hizmet yapılmadığını muhalif isimler de söyleyecektir. Ben iki kere söyledim, yoğun bir saldırıya uğradım. İstanbul’da bir şey yok, yapılmadı ki. Trafikte mi rahatlama mı var? Yok. Yeni bir bina mı yaptılar, yeni bir yol mu açtılar, yok. (…) Ekrem İmamoğlu seçildiği günden bu yana bir dizi yanlış yaptı. Seçildiğinin haftasına kalktı gitti Bodrum’a, işte bazen denk de gelir işte, İstanbul’da muazzam yağmur, sel falan. Adam ne dedi, ‘Benim özel hayatım yok mu kardeşim?’. Hastalıklı CHP’li kesim bu sözleri kabullendi. Yaygara kopardılar, ‘Tabi kardeşim, belediye başkanı diye ailesi ile birlikte olmayacak mı?’ diye. Olacak tabi kardeşim ama, daha seçileli bir ay olmuş, neyin nesi bu? İşe yeni girince bile bir dönem vardır ki izin yapıyım, haftalık izin yapıyım düşünmezsin. Ardından Elazığ’da deprem oldu, oraya gitti. Sonra kayak yapmaya gitti, yakışık almadı. Yine aynı mantık, aynı kibir, aynı tepeden bakma. Ama CHP’nin hastalıklı o kesimi yine, ‘Aman dokunmayın…’ falan dediler. (…) İstanbul’da kar yağdı, adam yalan söyledi kardeşim. İBB Başkanı’nın bu kadar egosunun şişmesi, kibir işte nedeni budur.” ifadelerini kullandı.

İŞTE O TEPKİLER: “BEN BU OTOBÜSTEN İNERİM ARKADAŞ…”

ECE ÜNER: “Fragman fena değildi, filmin geri kalanı çok kötü çıktı.. kapattık, bitti.”

ŞAHAN GÖKBAKAR: “Konuştukça daha da kötüye gidiyor her şey… Fazla pohpohun yol açtığı kibir ve durum körlüğü… “herkes konuşacak, konuşacağız” diyorken, “Vız gelir tiris gider, hiç umrumda değil’e evrilen bir uslup. Sanki eski bir filmi yeniden izliyor gibi… Yeni film hiç gelmeyecek mi???”

FAZIL SAY: ” 10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında, ceza almam için Televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan, ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur. Ve onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Ekrem İmamoğlu şimdi ne olacak?

GÖKHAN ÖZOĞUZ: “İşte demek siyaset böyle birşey! Biz senelerdir Yalan ve dolanı söyleyen ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimizi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben bu otobüsten inerim arkadaş!”

NİLGÜN BELGÜN: “Şimdi bir şekilde oraya çağırılmış her kimse arkasından konuşmak da yakışmazdı kendisine. Onun için de müdafa eder gibi oldu. Avukatı değilim yine benim düşüncem. Ama vız ve tırıs olmadı. Herhalde asabı bozuk… İyi geceler”

AYLİN ASLIM: “Hata yapmış olabiliriz demek varken böyle bir açıklama yapılıyor. Umurunuzda değiliz öyle mi?”

HALUK LEVENT: “Rezalet.”

HAYKO CEPKİN: “Kimse şu fotoğrafı görmek için o meydanları doldurmadı. Kimse sandık başında saatlerce uykusuz şu resmi görmek için beklemedi. Miting gazı ile şöyle bir ‘üstten bakış’ hali deseek… Ne mitingler doldurup milletin önüne çıkamayanlar gördük.Kırılan kalpler alınan ahlar ile zor onarılır”

ÖYKÜ SERTER: “Keyfiniz yerindeymiş, daim olsun İmamoğlu. Bu sizin geziniz, bizimki başka…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.