Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İmamoğlu’ndan, HDP’li Sırrı Süreyya Önder’in damadına 26 milyon liralık kıyak..

İmamoğlu’ndan, HDP’li Sırrı Süreyya Önder’in damadına 26 milyon liralık kıyak..
15.12.2021
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İBB’de terörle iltisaklı 557 kişinin işbaşı yaptırıldığını gündeme getirmesinin ardından zor günler geçiren CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun bu kez de HDP’li siyasetçi Sırrı Süreyya Önder’in reklamcı damadıyla dirsek temasına geçtiği ve 26 Milyon TL’den fazla bir paranın şirket kasasına aktarılması talimatını verdiği ortaya çıktı.

İBB’de terör yanlısı sakıncalı kişilerin işe başlatıldığı halen gündemdeki yerini koruyorken, Millet İttifakı adayı olarak seçime giren CHP’li İmamoğlu’nun bileşen ortaklarına pay dağıtma mecburiyeti de her geçen gün daha çok ortaya çıkıyor. Seçim öncesinde HDP’nin ağır toplarından Sırrı Süreyya Önder’in sert hışmına uğrayan İmamoğlu, seçim sonrasında buzları eritecek adımı atmak için İBB kapılarını Önder’in reklamcı damadına açtı.

KARBONAT REKLAM’A BALLI KAYMAKLI İHALE..!

İBB şirketi Kültür A.Ş. üzerinden yapılan 3 ihalede 26 Milyon 36 bin 750 TL.’lik pastayı tereyağından kıl çekercesine bu zamana kadar hiçbir kamu kurumuna iş yapmamış KARBONAT REKLAM’a veren CHP’li İmamoğlu, daha önce de Saadet Partisi yayın organı olduğu bilinen Milli Gazete’ye seçim diyeti olarak 11 Milyon 745 bin TL.’lik iş paslamıştı.

Sektörde, Karbonat Reklam’ın perde arkasındaki sahibi olduğu ileri sürülen ve böyle tanınan ancak kendisini şirketin ”İş Direktörü’ ve ”Genel Koordinatör”ü olarak tanıtan reklamcı damat Emre Abay’ın İBB şirketi Kültür A.Ş. üzerinden, birisi 15 Milyon TL.’lik, diğeri 8 Milyon TL.’lik üçüncüsü de 2 Milyon 862 bin TL.’lik ballı ihaleleri peş peşe almış olması, akıllara ”CHP’li İmamoğlu seçim diyeti ödüyor” düşüncesini getiriyor. 2021 yılında kıyak çekilen ihalelerin içeriğinde ise çadır ve stant temini gibi kalemler yer alıyor.

HDP’li siyasetçi Sırrı Süreyya Önder’in (KDV dahil) 30 Milyon TL.’yi bulan bu ranttan haberdar olup olmadığı ise yapacağı açıklamayla ortaya çıkacak. Önder’in reklamcı damadına İBB kapılarının açılmış olmasının İYİ Parti, SP ve CHP’deki karşılığı ise önümüzdeki günlerde netleşmiş olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.