Site Rengi

HABER ÖZETİ
Özgür Özel Mekke Anlaşması’na destek vermeyeceklerini açıkladı!.
İstanbul yine sular altında kaldı!.
Dev derbinin galibi Galatasaray..
SPK Daire Başkanı fon vurgunu kapsamında tutuklandı!.
Azeriler Oktay Saral’ın feda edilmesi ile yetinmedi!.
Valilikten İstanbul için sağanak yağış uyarısı!.
Suriye’den sonra Irak’taki teröristlerde silah bıraktı..
İtsever dernekler ile mama lobilerinin karşılıklı rüşvet ağları deşifre oldu!.
İstanbul’da bu akşam trafik çilesi yaşanacak!.
Trump İran’a yakın zamada saldırı olmayacağını açıkladı..
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral Aliyev’in talimatı ile görevden alındı!.
Tepkiler sonrası serbest bırakılan AK Partili eski vekil hakkında yakalama kararı!.
Amerika Türkiye’nin TOKİ’deki başarısını manşetlere taşıdı..
Mustafa Sandal’ın kaynanasının 3 milyon dolarına el konuldu!.
Mehmet Şimşek’ten vatandaşa saç baş yolduran açıklama!.
Altınbaş Holding’in sahibi Nusret Altınbaş gözaltına alındı..
Fon üzerinden çaldıkları 3 milyarı iade etmek için başvuru yaptılar!.
Medeniyetin beşiği Paris’te son durum!.
Sergen Yalçın’ın A Milli Takımdan alacağı maaş yıllık 125 milyon!.
Brent petrol fiyatları son 6 ayın zirvesinde!.
Genel Sağlık Sigortası borçlarına af geliyor..
Kılıçdaroğlu CHP’nin kasasından çalınan 5 milyonu geri istedi!.
Zonguldak’taki maden faciasında 3 işçi hayatını kaybetti!.
Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı!.
Volkswagen batarya sorunu nedeniyle 72 binden fazla aracı geri çağırdı!.
Çukurova Belediye Başkanı yolsuzluktan tutuklandı!.
Fon teklifi Meclis’ten geçti..
Bankaların faiz kararlarınsan sonra altın be gümüş çakıldı!.
Havalimanlarındaki fahiş fiyatlar vatandaşı isyan noktasına gerirdi!.
55 bin 755 fon mağdurlarına 49,7 milyar ödeme yapıldı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İmamoğlu’nun billboard belediyeciliği! Reklam var hizmet yok!.

İmamoğlu’nun billboard belediyeciliği! Reklam var hizmet yok!.
13.08.2023
A+
A-

Vatandaşa hizmeti billboardlarda(reklam panosu) reklam yapmak sanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu gösteriş kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Reklama para veren ancak hizmete gelince yan çizen İmamoğlu açmadığı metro hattının tanıtımını yaptı. Yol kenarında, ‘5 yeni metro açtık’ billboard ilanında metro hattını açtıklarını söyledikleri hattın olmadığı görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Bahçelievler Yenibosna Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde Kuleli İlköğretim Okulu binasının hemen yanındaki İBB reklam panosunda “5 metro açtık” şeklinde verdiği hat isimlerinden Ataköy – İkitelli Metrosu’nun duraklarının AK Parti döneminde yapılan durakların açılmadığı kaderine terk edildiği görüldü.

İBB’NİN BİLLBOARD BELEDİYECİLİĞİ!

 

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hizmet yerine reklam kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. İmamoğlu, Ataköy-İkitelli metro hattı arasındaki üç istasyonu açmadan reklamını yaptı. Yol kenarında, “5 yeni metro açtık” billboard ilanında metro hattını açtıklarını söyledikleri hattın olmadığı görüldü. Vatandaşlar, İBB Başkanının açmadığı metro hatlarının reklamını yapmasına tepki gösterdi.

 

İBB’nin reklam panosunda açıldığı söylenen Ataköy İkitelli metrosunun duraklarına giden vatandaş AK Parti döneminde yapılan çalışmalardan başka hiçbir çalışma yapılmadığını ve açılmadığını görünce tepki gösterdi.

ÇALIŞMALAR DURMUŞ HALDE

 

İBB’nin açılışını yapmadığı hizmetleri bilbortlarda açmış gibi reklamını yapmasının doğru olmadığını belirten vatandaşlardan A.K., “İBB projesini durdurduğu Ataköy ikitelli metrosunun açtık diye reklamını bilbortlarda yapmaktadır. Bu metronun durakların üç tanesi Yenibosna Mahallesi’nde de AK Parti döneminde yapımı başlayan Çobançeşme metro durağının çalışmalarını durdurdu.

(Çoban çeşme mevki, İhlas metro Durağı ve Doğu sanayi sitesi) bilborttaki açtık yazısına göre gittiğim üç durak da kapalı. 153’ü de arayarak durakların kapalı olduğunu şikayette bulundum” dedi.

ATATÜRK HAVALİMANI AKSARAY ARASINDAKİ YENİBOSNA TRAMVAY DURAĞI İPTAL EDİLDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK parti döneminde hayata geçirilen ve Atatürk havalimanı Aksaray arasındaki Yenibosna durağını iptal etti. İBB tarafından yenibosna durağının iptal edilmesi nedeniyle vatandaş tramvaya binmek için Şirinevlere kadar yürümek zorunda kaldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.