İşgalci kuduz köpekler, Kudüs’te Filistinli bir kadını şehit etti!.
Gazzeli aktivist Kerim Alastal, terörist İsrail askerlerinin Filistin’in başkenti Kudüs’te Filistinli bir kadını şehit ettiğini duyurdu.
İşgalci terörist İsrail askerleri, Filistin’in başkenti Kudüs’ün kuzeyindeki Kalandiya kontrol noktasında Filistinli bir kadına ateş açarak yaraladı.
Gazzeli aktivist Kerim Alastal, İşgal güçlerinin ilk yardım ekiplerinin yaralı kadına acil müdahale yapmasına izin vermediğini ve Filistinli kadının şehit olduğunu duyurdu.
Alastal, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından yaptığı paylaşımda “Hanım kardeşimiz şehit oldu.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bu katil işgalciler hesapsız kalmayacaktır ve Allah’ın izniyle o gün pek yakındır..” ifadelerini kullandı.
Post Views:
966
BENZER KONULAR
Interpol, Güney Afrika ve Çin’deki şebekelere yapılan baskınlarda binlerce yeni tip coronavirüs (Covid-19)...
02.10.2020
Lübnan’ın İsrail’le sınırları belirleme müzakerelerine yanaşmasının ülkedeki ekonomik krize bağlayan...
Yeni tip coronavirüsü ilk inceleyen bilim insanlarından biri olan ve...
18.09.2021
İsrail işgal ordusunun dikkatleri Nasıra’dan Cenin’e kadar, İsrail Gilboa hapishanesinden...
08.01.2026
Suriye ordusu ile PKK/YPG çatışıyor. Şam’a bağlı ordu askeri bölge...
10.11.2020
AB ve PKK tarafından desteklendiği halde işgalci Ermenistan daha fazla...
YORUMLAR