Site Rengi

HABER ÖZETİ
Borsa da vatandaşın iç edilen 850 milyarı iyice çıkmaza girdi!.
Süper Lig’in yeni lideri Amedspor oldu..
Fenerbahçe Eyüpspor’u 8 golle sahaya gömdü!.
Alihan Kuriş’ten “CHP’ye Oy Vermeyenleri Cemaatten Kovun” talimatı!.
Meloni Türkiye’nin cinsel sapıklara yönelik operasyonlarını kınayan AB’ye destek vermedi!.
Kopenhag Stockholm Büyükelçileri güven mektubu sunmaya kuyruklu uşak frakıyla gitti!.
“Atatürk Olmasaydı Adınız Yorgo Olurdu” diyenlerin Yunanistan aşkı depreşti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16. defa BM Genel Kurulu’na hitap edecek..
“Ben Kaybetmem” diyerek hakim savcı odalarında tol kesen avukat tutuklandı!.
Alihan Kuriş çetesine operasyonlar devam ediyor..
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İSKİ’nin pis atıklarının Küçükçekmece’ye akıtılması binlerce balığın ölümüne sebep oldu!.

İSKİ’nin pis atıklarının Küçükçekmece’ye akıtılması binlerce balığın ölümüne sebep oldu!.
28.06.2020
A+
A-

CHP’li İBB’nin yönetiminde olan İSKİ’nin pis atıklarını Küçükçekmece’ye akıtması çevre sakinlerinin büyük tepkisini çekmişti. Küçükçekmece gölünde zehirlenen milyonlarca ölü balık bugün kıyıya vurdu. Balıkların neden öldüğü ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar İstanbul’da atık suların arıtılmadan denize bırakıldığını ve Marmara’nın büyük bir tehlike ile karşı karşıya bırakıldığını belirtti. Birpınar, “Uyarmıştık! Yazık. Arıtma tesisleri çalışmaz ise yenileri iptal edilirse böyle olması kaçınılmazdı ve oldu” dedi.

Küçükçekmece Gölü’nde atık suların arıtmadan denize bırakılması neticesinde kıyıya vuran milyonlarca ölü balık vatandaşlar ve işçiler tarafından toplanıyor. Vatandaşlar ve temizlik görevlileri file ile ölü balıkları toplayarak Mimar Sinan Köprüsü üzerinde açılan çöp poşetlerine dolduruyor.

Gölün Avcılar’daki Gümüşpala Mahallesi’nde bulunan Kuruçeşme ile Paşaeli Parkı’nın arkasındaki alanda da dalgalar binlerce kefal, hamsi ve küçük balığın ölüsünü kıyıya attı.

İBB ÖLÜMLERİN NEDENİNE SON VERMEK YERİNE ÖLÜ BALIKLARI TOPLUYOR
Avcılar Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bilgi verdi. Öğle saatlerine doğru gelen temizlik görevlileri kepçe ve elleri ile sazan balıklarını tek tek toplayarak torbalara doldurdu. Kıyıdaki çöp ve kumların arasında bulunan binlerce cansız küçük balık ise süpürge ve tırmıklarla toplanmaya çalıştı.

İŞTE MİLYONLARCA BALIĞIN ÖLÜM NEDENİ
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar konuyla ilgili görsel ve bilgiler paylaştığı twitter hesabında skandala ilişkin kritik gerçekleri açıkladı.

ATIK SULARI ARITMADAN DENİZE BIRAKIYORLAR!
Birpınar kişisel hesabından paylaştığı görüntüler eşliğinde “Atık suları arıtmadan denize verirseniz bu balıklar ölür. Marmara biter” dedi.

UYARMIŞTIK! YAZIK…
Yüzlerce torba dolusu milyonlarca ölü balık… Bu balıklar tutulmadı. Kirlilikten dolayı zehirlenerek öldü. İstanbul İBB Küçükçekmece Gölünde kirlilikten ölen balıklar çuvallarla toplanıyor. Uyarmıştık! Yazık. Arıtma tesisleri çalışmaz ise yenileri iptal edilirse böyle olması kaçınılmazdı ve oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.