Site Rengi

HABER ÖZETİ
Mahkeme kararı ile Bay Kemal’in veto ettiği kurultay kararını çıkarmaya çalışıyorlar..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Osmanlı düşmanı soysuz kahpelere rest!. İster Kabul Edin İster Etmeyin…
Trump Hürmüz Boğazı’nı ele geçirip ücretli hale getirecekmiş!.
Ahbap’ın para trafiğini yöneten İmamoğlu’nun danışmanı!.
Muhsin Yazıcıoğlu dosyası tozlu raflardan indi!. 25 şüpheli gözaltına alındı!.
Altın haftaya yine sert düşüşle başladı!.
Haluk Levent hakkında yakalama kararı!.
Türk ve Müslüman düşmanı ABD’li senatör geberdi!.
Muhalefet cephesindeki “Kiralık Gazeteci” tartışması devam ediyor..
İran Hürmüz Boğazı’nı yediden kapattığını duyurdu..
ABD İran’a üçüncü defa saldırdı!.
1,5 milyon Suriyeli ülkesine döndü, 2,2 milyon Suriyeli kaldı!.
Netenyahu’nun pi*i ölüm korkusu yüzünden adını soyadını değiştirdi!.
Selahattin Demirtaş ağzıyla Erdoğan’a içi boş tehditler savurdu!.
Trump’ın İtalya ve İspanya liderleri ile kriz yaşamasına Erdoğan engel oldu..
Türkiye’den Venezuela’ya 30 ton insani yardım..
NATO Zirvesi’nde alkol ikramı yapıldı mı, yapılmadı mı!.
CHP’li Çankaya Belediyesi’ne yolsuzluk ve hırsızlık operasyonu..
Saadettin Saran ve Elâ Rümeysa Cebeci hakkında istenen cezalar belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddianame kabul edildi!. 226 yıl hapis cezası istendi!.
İb*nelerle dolu gemi Türkiye’den izin alamadığı için limansız kaldı!.
Barış Yarladaş’tan Özgür Özel hakkında bomba iddialar!.
KAAN’a F-110 motorları ABD’den için onay çıktı..
Bay Kemal CHP İstanbul İl Başkanlığına kendi posterini astırdı..
LGS sonuçları açıkladı..
S-400’lerin akibeti belli oldu..
Beyaz Saray’dan dikkat çeken fotoğraf paylaşımı..
Yeditepe Üniversitesi’ndeki Ayet düşmanlarına jet soruşturma!.
Ankara, NATO’ya ev sahipliği yaparken Çankaya Belediye Başkanı tatilde çıktı!.
Yargıtay kararı çıkmazsa Ağustos’ta yavru CHP’yi kuracaklarmış..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İşte Ayasofya Camii’nde Cuma namazına katılacak liderler…

İşte Ayasofya Camii’nde Cuma namazına katılacak liderler…
21.07.2020
A+
A-

86 yıl sonrası yeniden ibadete açılan Ayasofya Camii’nde 24 Temmuz’da kılınacak ilk Cuma namazı için hazırlıklar sürüyor. Açılışa günler kala yoğun güvenlik önlemleri alınıyor. İşte Ayasofya Camii’nde Cuma namazına katılacak liderler…

Foto - Ayasofya'da 24 Temmuz'da kılınacak Cuma namazı ile 86 yıllık hasret sona erecek. Danıştay'ın 1934'teki Bakanlar Kurulu kararını iptal etmesi sonrası zincirlerin kırıldığı Ayasofya'da hummalı çalışmalar sürüyor. Halı döşemesi büyük ölçüde tamamlanırken, bahçede de platform ve çim çalışmaları devam ediyor.

Ayasofya’da 24 Temmuz’da kılınacak Cuma namazı ile 86 yıllık hasret sona erecek. Danıştay’ın 1934’teki Bakanlar Kurulu kararını iptal etmesi sonrası zincirlerin kırıldığı Ayasofya’da hummalı çalışmalar sürüyor. Halı döşemesi büyük ölçüde tamamlanırken, bahçede de platform ve çim çalışmaları devam ediyor.

Foto - İLK NAMAZA 1000 - 1500 KİŞİ KATILACAK Başkan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Cuma günü cami çıkışında yaptığı açıklamada 1000-1500 kişilik bir katılımın olacağını söyemişti. Erdoğan, daveti Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş'ın yapacağını bildirmişti. Erdoğan, bahçede ise, binlerce kişinin önlemlere uyarak namaz kılacağını bildirmişti.

İLK NAMAZA 1000 – 1500 KİŞİ KATILACAK Başkan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Cuma günü cami çıkışında yaptığı açıklamada 1000-1500 kişilik bir katılımın olacağını söyemişti. Erdoğan, daveti Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş’ın yapacağını bildirmişti. Erdoğan, bahçede ise, binlerce kişinin önlemlere uyarak namaz kılacağını bildirmişti.

Foto - ALİ ERBAŞ LİDERLERİ ARADI Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, Cuma namazı öncesi liderleri aramaya başladı.

ALİ ERBAŞ LİDERLERİ ARADI

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, Cuma namazı öncesi liderleri aramaya başladı.

Foto - BAHÇELİ NAMAZA KATILACAK Erbaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Ayasofya'da kılınacak ilk Cuma namazına davet etti. Bahçeli, Erbaş'a Cuma namazına katılacağını bildirdi.

BAHÇELİ NAMAZA KATILACAK

Erbaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ayasofya’da kılınacak ilk Cuma namazına davet etti. Bahçeli, Erbaş’a Cuma namazına katılacağını bildirdi.

Foto - KILIÇDAROĞLU KATILMAYACAK Erbaş, ana muhalefet partisi olan CHP'nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Cuma namazı için davet etti. Kılıçdaroğlu teklifi reddetti, Cuma namazına katılmayacağını söyledi.

KILIÇDAROĞLU KATILMAYACAK

Erbaş, ana muhalefet partisi olan CHP’nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cuma namazı için davet etti. Kılıçdaroğlu teklifi reddetti, Cuma namazına katılmayacağını söyledi.

Foto - İYİ Parti Lideri Meral Akşener'i de Cuma namazına davet eden Erbaş, olumlu cevap aldı. Akşener de tarihi günde orada olacağını aktardı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’i de Cuma namazına davet eden Erbaş, olumlu cevap aldı. Akşener de tarihi günde orada olacağını aktardı.

Foto - KADINLAR İÇİN ÖZEL ALAN Kadınların da Cuma namazına katılımının sağlanması için özel bir alan verilecek. Kadınlar Cuma namazını bu alanda kılacak.

KADINLAR İÇİN ÖZEL ALAN

Kadınların da Cuma namazına katılımının sağlanması için özel bir alan verilecek. Kadınlar Cuma namazını bu alanda kılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.