Site Rengi

HABER ÖZETİ
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
Diyarbakır Anneleri’nden Terörsüz Türkiye için tam destek..
ABD’li Biyükelçiden silah bırakan PKK için flaş sözler!.
Erdoğan’ın tarihi konuşmasına saatler kaldı..
Pervin Buldan’dan silah bırakma süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Menzil Tarikati’ndeki miras kavgası büyümeye devam ediyor!.
Yiğit Bulut hayatını kaybetti!.
PKK’nın silah bırakacağı tarihi gün geldi..
Bitcoin’den 112 bin dolarlık yeni rekor…
Şile Belediyesi’ndeki 300 milyonluk rüşvet operasyonunun perde arkası!.
MSB’den şehit olan askerlerle ilgili açıklama…
Silah bırakan PKK’lılar ne olacak…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İzmir Otogarı’ndan bayram tatili nedeniyle iki kat daha fazla otobüs çıkacak

İzotaş İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bayram tatili nedeniyle ek seferler başladı. Normal zamanda günde ortalama 1500 otobüsün çıkış yaptığı otogardan 9 Ağustos Cuma günü 3 bin araç çıkacak.

İzmir Otogarı’ndan bayram tatili nedeniyle iki kat daha fazla otobüs çıkacak
08.08.2019
A+
A-

İzotaş İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bayram tatili nedeniyle ek seferler başladı. Normal zamanda günde ortalama 1500 otobüsün çıkış yaptığı otogardan 9 Ağustos Cuma günü 3 bin araç çıkacak.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ülkenin dört bir yanında bulunan otobüs terminalleri ve havaalanlarında bayram yoğunluğu başladı. Bayram tatilini farklı şehirlerde geçirmek isteyenler, terminallerin yolunu tutarken, otobüs bilet satışları hızla tükendi.  İZOTAŞ İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde de bayram tatili dolayısıyla günlük çıkış sayıları 3 bini bulan ek seferler başlatıldı. Günde ortalama 120 bin yolcu terminali kullanarak seyahat edecek.

Dönem olarak asker sevkiyatları ile çakışan bayram öncesinde yolcu sayıları üst sınırlara ulaşırken, taleplere göre yeniden ek seferler düzenlenebilecek.

OTOBÜS YANGINLARI İÇİN SIKI DENETİM

Son dönemde yaşanan otobüs yangınlarına dikkat çeken İZOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Lal Manisalı, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz hafta, Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri geldi ve otobüs firma sorumluları ile toplantı yaparak, uyarılarda bulundu. Özellikle kaptanların sağlıklı ve dinamik olmaları ile ilgili uyarılardı bunlar. Bakanlık izni ile 7- 20 Ağustos tarihleri arasında D1- D2 yetki belgeli araçlar da tarifeli seferlerde kullanılacak olup, terminal dışından kalkan araçların gerek belgelerinde ve araç sağlığında gerekse aracın fiziki şartlarında yer alan eksiklikler nedeniyle denetimlerden kaçarak yolcu aldıklarını unutmamak gerekir. Terminal giriş çıkışında tarafımızdan yapılan kontrollere ek olarak polis noktasında tam bir kontrolden geçmeden hiçbir aracın çıkışına izin verilemeyecek."

Yoğunluğun artarak devam ettiğini belirten Manisalı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzmir Otobüs Terminali yönetimi olarak sezon içindeki aktifliğimiz ve enerjimiz ile bayram sürecine hazırız. Günlük ortalama 100-120 bin yolcu terminalimizi kullanacak, bugün için 2 bin 500, cuma günü itibari ile günde 3 bin araç çıkışı bekleniyor. Yerler dolu, ek seferler açıldı ve taleplere göre de ek seferler firmalar tarafından yeniden açılabilir. Biletlerin gidiş dönüş olarak alınmasını tavsiye ediyoruz. Her bayram ve özel günlerde olduğu gibi, izinler kaldırılmış olup polis teşkilatının tüm birimleri de yolcularımızın güvenliğini sağlamak adına güvenlik görevlilerimizle beraber omuz omuza çalışacağız."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.