Site Rengi

HABER ÖZETİ
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İzmir’de CHP’li başkanlar arasında ipler gerildi! Halil Arda’dan Tunç Soyer’e zehir zemberek sözler..

İzmir’de CHP’li başkanlar arasında ipler gerildi! Halil Arda’dan Tunç Soyer’e zehir zemberek sözler..
18.06.2021
A+
A-

İzmir’de iki CHP’li başkan arasında ipler gerildi. Büyükşehir ile İZBETON arasında imzalanan Gaziemir Aktepe ve Emrez kentsel dönüşüm protokolünden habersiz olduğunu söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Maalesef Büyükşehir tarafından Gaziemir’de engelleniyoruz. Büyükşehir Gaziemir’i cezalandırıyor. Yollar yapılmıyor, kavşaklar düzenlenmiyor” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı’nda birinci etap inşaat çalışmalarını başlatacak protokolü Büyükşehir iştiraki İZBETON A.Ş. ile imzalamasının ardından Gaziemir Belediyesi Başkanı Halil Arda’dan büyük tepki geldi.

CHP’li Başkanlar Toplantısı’nda konuşan Arda, “Maalesef Büyükşehir tarafından Gaziemir’de engelleniyoruz. Büyükşehir Gaziemir’i cezalandırıyor. Yollar yapılmıyor, kavşaklar düzenlenmiyor. Kentsel dönüşümle ilgili protokol yapılıyor ama bizim haberimiz yok. Haberlerde görüyoruz” dediği öğrenildi.

‘DÜZELECEĞİNİ SANMIYORUM’
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yerel yönetimler arasında geliştirmek ve belediyelerin gelecek döneme ait projelerini görüşmek üzere, Balçova’da CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya katılan ilçe belediye başkanları tek tek söz alırken, konuşma sırası Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya geldiğinde toplantı adeta buz kesti.

Toplantının yapıldığı günün sabahında İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir iştiraki İZBETON A.Ş. arasında imzalanan 122 hektar büyüklüğündeki Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı’nda birinci etaptaki 300 konut için anahtar teslim inşaat yapım protokolünden haberleri olmadığını söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir’in İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından engellendiğini söylediği öğrenildi

 

Arda, “Büyükşehir Gaziemir’i cezalandırıyor. Yollar yapılmıyor, kavşaklar düzenlenmiyor. Kentsel dönüşümle ilgili protokol yapılıyor, bizim haberimiz yok! Haberlerde görüyoruz. Bundan sonra bu durumun düzeleceğini, daha iyiye gideceğini sanmıyorum” diyerek serzenişine devam ettiği bildirildi. İlçe belediye başkanları Balçova’daki CHP’li Başkanlar Toplantısı’nda bir araya geldi.

‘BENİM SİZE KARŞI OLMAM İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK’
Yeni Asır’da yer alan habere göre, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın sözlerinin ardından konuşan Başkan Soyer, “Ben hepinizi seviyorum. Hepinizle birlikte çalışıyorum. Hiçbirinize duygusal bir tepki vermem. Bir kenti cezalandırmak, projeleri engellemek ne demek? Ben bunları kabul etmiyorum. Benim size karşı olmam için hiç bir neden yok. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum, bunu da hepiniz ayrı ayrı biliyorsunuz. Sözlerinizden dolayı size teessüf ediyorum ve bunu reddediyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.