İzmir’den acı haber! Yoğun yağışın neden olduğu selde can kaybı var!.
İzmir’de şiddetli sağanak yağış su baskını ve sele neden olurken, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger Menderes’te bir kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.
Meteoroloji tarafından İzmir için kuvvetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapılırken, gece saatlerinde başlayan yağış kenti olumsuz şekilde etkiledi.
Acı haberi Vali Köşger duyurdu
Kentin büyük bir bölümü sular altına kalırken, birçok araç ve iş yerinde maddi hasar meydana geldi. İzmir’den can kaybı haberi gelmemesi sevindirici bir detay olarak nitelendirilirken, Vali Yavuz Selim Köşger acı haberi duyurdu.
1 kişi hayatını kaybetti
Köşger yaptığı açıklamada, İzmir’in Menderes ilçesinde 50’li yaşlarda bir vatandaşın sel nedeniyle hayatını kaybettiğini bildirdi.
Post Views:
998
BENZER KONULAR
04.02.2020
Geçtiğimiz ay 6.8’lik depremin meydana geldiği Elazığ’da incelemelerde bulunan AFAD...
Türk ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinin Nahçıvan’da gerçekleştirdiği ortak askeri tatbikatta temsili düşman...
23.06.2020
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Suudi Arabistan’ın hac kararına ilişkin, “2020...
10.08.2021
Yerli aşıda Faz-3 aşamasına geçildiğini ifade eden TURKOVAC Aşısı Proje...
15.07.2020
Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’nin günlük coronavirüs tablosunu...
26.04.2026
ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray Muhabirleri Derneği yemeğinde bağrışma...
YORUMLAR