Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li İBB’nin Yenikapı şovunun arkasındaki sahtekârlık!.
Katil oğlunu ülke ülke dolaştıran Bülent Cihantimur’u 16 milyon tokatladılar!.
CHP şimdi de “Kiralık Sosyal Konut” projesine çökmeye kalktı!.
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mine Kırıkkanat Cumhuriyet Gazetesi’nden kovuldu!.
Fenerbahçe’de seçim tarihi belli oldu..
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Derbinin faturası Todesco’ya kesildi..
Adnan Oktar’ın avukatları gece yarısı cezaevinde CHP’li Özkan Yalım’ı ziyaret etti..
Ateşkes kararına rağmen Kahpe İsrail Lübnan’ı bombalamaya devam ediyor..
Asgari ücrete mecbur olan yoksulun aklı ile alay ediyorlar..
İran-ABD savaşının Körfez ülkelerine zararı milyarlarca doları buldu!.
Trump’ın Epstein pislikleri ortalığa saçılınca kendini savunmaya başladı!.
Düzmece suikast girişimi sonrası Trump’tan yeni talimat..
Kahpe İsrail ateşkesi bozup yine Lübnan’a saldırmaya başladı!.
Galatasaray şampiyonluğu garantiledi..
Cep telefonlarına çıkarılabilir batarya zorunluluğu geliyor..
Haydutluk taslayan Trump silah sesi korkusuyla yere kapaklandı!.
Trump’un katıldığı yemeğe silahlı saldırı girişimi!.
Trump kendi çalıp kendi oynamaya devam ediyor!.
Bay Kemâl’i satan satana!.
İran ve Libya’da kuyruğu sıkışan Kahpe İsrail yine Gazze’yi hedef almaya hazırlanıyor..
Mehter Marşı çalınca sırt dönen CHP’liler Yunan sirtakisi çalınca alkış tuttu!.
Esed’in Tedamun Kasabı yakalandı!.
Ela Rümeysa Cebeci ev hapsi şartı ile tahliye edildi!.
Yurt dışından parasını getirene 20 yol vergi muafiyeti!.
Kahpe ABD Orta Doğu’ya 3 savaş gemisi konuşlandırdı!.
Mehter Marşı’na sırt dönen CHP’lilerden trajikomik savunma!.
CHP’deki rüşvet çarkı tüm detayları ile ortaya çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kahpe İsrail kana doymuyor!. 1 günde 107 Gazzeliyi katletti!.

Kahpe İsrail kana doymuyor!. 1 günde 107 Gazzeliyi katletti!.

Kahpe İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği alçak saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 107 kişi daha artarak 53 bin 762’ye yükseldi!.

Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü Burş, İsrail’in son 24 saatte düzenlediği saldırılarda 98 Filistinlinin can verdiğini belirtti.

Hayatını kaybedenler arasında çocuklar ve kadınların olduğuna dikkati çeken Burş, saldırılarda çok sayıda Filistinlinin de yaralandığını ifade etti..

AA’ya konuşan görgü tanıkları da, İsrail ordusunun son 24 saatte Filistinlilerin Gazze’nin çeşitli bölgelerindeki evlerine ve sığındıkları çadırlara şiddetli saldırılar düzenlediğini kaydetti.

İsrail ordusunun evlere ve çadırlara düzenlediği hava saldırılarında Han Yunus’ta 4, Gazze kentinde 1 Filistinli hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları çok sayıda Filistinliyi enkaz altından kurtarma çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

İsrail’in Gazze’ye saldırılarında can kaybı 53 bin 762’ye çıktı

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in Gazze’de devam eden saldırılarında yaşanan can kayıpları ve yaralanmalara ilişkin son bilgiler paylaşıldı.

Son 24 saatte Gazze’deki hastanelere 3’ü enkaz altından çıkarılmak üzere 107 ölü ve 247 yaralının getirildiği kaydedildi.

İsrail ordusunun Gazze’de 19 Ocak’ta varılan ateşkesi bozarak 18 Mart’tan bu yana düzenlediği saldırılarda 3 bin 613 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 10 bin 156 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten beri düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının ise 53 bin 762’ye, yaralıların sayısının da 122 bin 197’ye yükseldiği bildirildi.

Gazze Şeridi’nde enkaz altında hâlâ binlerce ölü olduğu belirtiliyor.


Fotoğraf:Abed Rahim Khatib/AA

İsrail ordusu, Avde Hastanesi’nin ilaç deposunu hedef aldı

Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, “İsrail ordusu, (Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki) Cibaliye kampına bağlı Tel ez-Zaatar bölgesinde bulunan Avde Hastanesinin içindeki bir ilaç deposunu hedef aldı, yangın hala sürüyor.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, çıkan yangının hastanedeki yaralıların ve sağlık ekibinin hayatını tehdit ettiğine dikkat çekilerek, hastane çalışanlarının yangını söndürmeye çalıştığı vurgulandı.


Fotoğraf:Mahmoud İssa/AA

Ateş çemberinin genişlediği ve yangınla mücadele imkanlarının kısıtlı olduğu belirtilen açıklamada, İsrail ordusuna bağlı tankların yeniden hastaneyi kuşatmaya çalıştığı ifade edildi.

İsrail ordusu dün akşam da Avde Hastanesi’ni hedef almış, topçu atışlarıyla hastanenin 3’üncü katını vurmuştu.

İsrail ordusunun, 18 Mayıs’ta da çevresinde ağır hava saldırıları düzenlediği Gazze Şeridi’ndeki Avde Hastanesi’nin hayati birimlerinin ağır hasar gördüğü bildirilmişti.


Fotoğraf:Abed Rahim Khatib/AA

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Filistinliler için sürgün emri yayınladı

İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, X hesabından yaptığı paylaşımda, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki 14 yerleşim yeri ve mahallede yaşayan Filistinlilerin zorla göç ettirilmesine ilişkin bir harita paylaştı.

Adraee’nin yayımladığı sürgün emri, Şeyh Zayid, Selatin, el-Kerame, el-Şima’a, Fadus, el-Manşiya, Gaban, el-Kerame, el-Nur, Abdul Rahman, Ez-Zahur, Tal al-Zaatar, Beyt Lahiya ve Cibaliye belde ve mahallerini kapsıyor.

Adraee, İsrail ordusunun söz konusu bölgelerde saldırılarını şiddetlendireceğini ve genişleteceğini belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.