Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
Haddini aşan Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım’dan adamlık dersi!.
Altın yarırımcısını ters köşe yapmaya devam ediyor..
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 kişi tutuklandı!.
Ahbap’a temiz kâğıdı veren CHP’li meclis üyesi için gözaltı kararı!.
Trump’ın oy oranı seçim kaybettiği seviyeye kadar geriledi..
Felâket palavracısı Oğuzhan Uğur da Ahbap’tan gözaltına alındı!.
IBAN mağdurlarının beklediği 12. yargı paketi Meclis’ten geçti..
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm emri FETÖ’den!.
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
Kayıp deprem paraları için bilirkişi görevlendirildi!.
Bay Kemal Ekrem’in ekibini darmadağın etmeye devam ediyor..
Haluk Levent ve 14 kişi Ahbap yolsuzluğu kapsamında tutuklandı..
Tüm yurttaki 90 bin Camii’de 15 Temmuz Selâsı okundu..
ABD’den İran’a ikinci dalga operasyon!.
Haluk Levent tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi..
Özgür Özel yeni parti kuracaklarını açıkladı..
Haluk Levent sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi!.
Ahbap yakalası Gökhan Özoğuz’dan şaşırtan açıklama!.
Eda Ece küstah sözleri için özür diledi!.
Deprem bağışçılarının paraları kumar masalarında!.
Ahbap’a ikinci dalga operasyon!.
Abbas Erakçi Trump’ın Hürmüz Boğazı açıklaması ile dalga geçti!.
ABD Başkanı Trump yine İran’a tehditler savurdu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kar gidiyor, yağmur geliyor!. (video haber)

Kar gidiyor, yağmur geliyor!. (video haber)
19.01.2021
A+
A-

Geçtiğimiz cuma günü itibarı ile etkili olan kar yağışı İstanbul’da dün akşam saatleriyle birlikte etkisini yitirdi. Hava durumu bu hafta nasıl olacak? Akşam TV’ye konuşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, çarşamba gününden itibaren kar yağışlarının Doğu Anadolu’nun doğusunda devam ettikten sonra yurdu terk edeceğini belirtti.

Hava durumu bu hafta nasıl olacak? Akşam TV’ye konuşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, “Perşembe gününden itibaren batı kesimlerinden artarak mevsim normallerine gelmesi, hafta sonu da cumartesi ve pazar günü de batı bölgelerde yağmurun sağanak şeklinde görülmesini bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

İşte Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit’in yaptığı açıklamalardan satır başları:

İstanbul için kar yağışının etkisini azaltmasını bekliyoruz. Salı günü sadece kuzey kesimlerde hafif kar yağışları sürebilir. Onun dışında il genelinde önemli bir kar yağışı beklemiyoruz. Ancak salı ve çarşamba günü özellikle hava sıcaklığının -2, -3 dereceye kadar düşmesini bekliyoruz. Özellikle ulaşımda aksamalara karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmasını istiyoruz. Perşembe gününden itibaren İstanbul’da hava sıcaklığı artış trendine giriyor. Hava sıcaklıkları artılı değerlerde ve cumartesi günü 10 dereceye kadar çıkmasını bekliyoruz İstanbul’da.

Karlı havada ulaşım nasıl olmalı?

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yurdun doğu kesimlerinde aralıklarla kar yağışının görülmesini bekliyoruz. Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu’nun doğusuyla, Batı Karadeniz’de beklediğimiz kar yağışlarının kuvvetli yer yer de yoğun olmasını bekliyoruz. Salı günü akşam saatlerine kadar bu devam edecek. Vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekiyor. Özellikle Doğu Anadolu’nun Güneydoğusundaki yerlerde yer yer bir metreye varan kar yağışları olabilir. Vatandaşlarımızın ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olmasını istiyoruz.

“HAFTA SONU YAĞMURLU GEÇECEK”

Çarşamba gününden itibaren kar yağışları Doğu Anadolu’nun doğusunda devam ettikten sonra yurdumuzu terk ediyor. Çarşamba günü kadar hava sıcaklığı mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyretmeye devam edecek. Ancak perşembe gününden itibaren batı kesimlerinden artarak mevsim normallerine gelmesi, hafta sonu da cumartesi ve pazar günü de batı bölgelerde yağmurun sağanak şeklinde görülmesini bekliyoruz.


Haberin Özeti

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya’nın kuzey kesimleri, Samsun, Rize, Artvin çevreleri ve Trabzon’un doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DETAY
• Akşam TV‘ye konuşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit“Sıcaklıkların perşembe gününden itibaren batı kesimlerinden artarak mevsim normallerine gelmesini, hafta sonu da cumartesi ve pazar günü de batı bölgelerde yağmurun sağanak şeklinde görülmesini bekliyoruz.” dedi.

19 OCAK HAVA DURUMU
• İstanbul: Çok bulutlu; 3 derece
• Ankara: Çok bulutlu; -2 derece
• İzmir: Parçalı bulutlu; 7 derece
• Trabzon: Yağmurlu; 6 derece

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.