Site Rengi

HABER ÖZETİ
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
Kabine İran-ABD Savaşı ve ekonomi başlığı ile toplanıyor..
Bitcoin kritik eşikte!.
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
İnsan sağlığını hiçe sayan Tahsildaroğlu peynirleri için toplatılma kararı!.
Ekremcilerin partisinin logosu Yeni Rakı’dan!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Katile, tecavüzcüye işlemeyen adalet sadece onlara jet hızıyla çalışıyor!. Savcı ile tartışan 2 vatandaşın 1 hafta da 25 yıl hapsi istendi!.

Katile, tecavüzcüye işlemeyen adalet sadece onlara jet hızıyla çalışıyor!. Savcı ile tartışan 2 vatandaşın 1 hafta da 25 yıl hapsi istendi!.
20.12.2021
A+
A-

Karıştıkları trafik kazasında Cumhuriyet Savcısı M.G.’yi darbettikleri iddiasıyla tutuklanan 2 şüpheli hakkında jet hızıyla 1 hafta içinde iddianame hazırlandı ve 5 ayrı suçtan 25 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı!.

İstanbul Maltepe’de 12 Aralık 2021 tarihinde savcı M.G.’nin aracına arkadan çarparak savcıyı darbeden 2 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

JET İDDİANAME

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı olay hakkında 7 gün içerisinde iddianame hazırladı.

İddianamede müşteki M.G.’nin otomobiliyle seyir halinde olduğu sırada Suat Akkaya’nın kullandığı otomobilin aynasına çarptığı belirtildi. Müşteki M.G.’nin otomobilini sağa çekerek durduğu, şüpheliler Çetin Akgün ve Suat Akkaya’nın otomobil içerisinde bekleyen M.G.’nin yanına gelerek şüpheli Akkaya’nın ‘Bana yol verecektin’ dediği ve müşteki M.G.’nin de ‘Hızlı gelen sensin aracıma çarpan sensin’ dediği belirtildi.

“VURMAYIN BEN SAVCIYIM”

Bunun üzerine şüphelilerin müştekiye saldırıp birlikte darbetmeye ve otomobilini tekmeleyip zarar vermeye başladıkları anlatılan iddianamede, Cumhuriyet Savcısı olan M.G.’nin “Vurmayın ben Cumhuriyet Savcısıyım sakin olun” dediği yer aldı.

“KİM OLURSAN OL ÖLDÜRÜRÜZ SENİ”

Şüphelilerin de “Kim olursan ol öldürürüz seni” diyerek tehdit edip küfrettikleri anlatıldı.

Maltepe de savcıyı darbeden şüphelilere 25 yıl hapis talebi #1

SAVCI SİLAHI OLDUĞUNU SÖYLEYİNCE BIRAKTILAR

Şüphelilerin saldırısını sürdürdüğü, otomobilinden inmek isteyen Savcı M.G.’ye izin vermeyip alıkoydukları ve darbetmeye devam ettikleri ifade edilen iddianamede, müşteki M.G.’nin silahı olduğunu söylemesi üzerine şüphelilerden birinin elini beline doğru götürüp otomobilin başından uzaklaştıkları kaydedildi.

Böylelikle M.G.’nin otomobilinden inebildiği belirtildi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda kişinin yaşamını tehlikeye sokan bir durum olmadığı fakat kişinin basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde yaralanmadığı kaydedildi. Müşteki M.G.’nin vücuduna hayat fonksiyonlarını hafif derecede etkileyecek kırık olduğu da hatırlatıldı.

25’ER YILA KADAR HAPİSLERİ İSTENDİ

İddianamede şüpheliler Çetin Akgün ve Suat Akkaya’nın “Yüzde sabit iz bırakacak şekilde kasten yaralama”, “Tehdit”, “Birden fazla kişi ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”, “Mala zarar verme” ve “Hakaret” suçlarından 6 yıl 7 ay 15’er günden 25 yıl 10’ar aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Tutuklu şüpheliler önümüzdeki günlerde iddianameyi kabul eden Anadolu 36. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak..

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.