Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gürsel Tekin’in kayyum heyetinden bir kişi daha çekildi!.
Diktatörden satılık ultra lüks spor araçlar!.
FETÖ’cülerden alınan Maydanoz Döner TMSF tarafından satışa çıkarıldı!.
Klıçdaroğlu’nun geri dönerse tanımayacaklarmış!.
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin göreve başladı..
CHP’de gerçekleri söyleyenlere tahammül yok!. Barış Yarkadaş’ta partiden kovuluyor!.
Erdoğan fahiş emlak vergisinde geri adım attı!.
Kahpe İsrail işgâl planının ikinci aşamasına geçti!.
İstanbul Cumhuriyet Savcısı boğazı kesilerek öldürüldü!.
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
9 ayda 5 bin 832 yangın çıktı!.
CHP’nin sözde ilahiyatçısına göre başörtüsü Allah’ın emri değilmiş!.
Kahpe İsrail Gazze işgâli için 60 bin yedek askeri silah altına alıyor!.
Tepkiler çığ gibi büyüyünce hükümet emlak vergisini geri adım attı!.
Jandarmaya hakaretler yağdıran AK Partili Başkan istifa etti!.
Bakan Yılmaz Tunç’tan af açıklaması..
30 yaş üstü öğrencilere indirim müjdesi!.
Afganistan’daki deprem felaketinde ölenlerin sayısı 800’e ulaştı!.
İBB’nin hafriyat vurguncusu hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
Öyle bir zam geliyor ki vatandaş isyan edip sokaklara dökülecek!.
Afganistan’daki 6 büyüklüğündeki depremde 250 kişinin öldüğü açıklandı..
Çeteler yine aynı yöntemi kullandı!. Başkanın öldüren tetikçi çocuk çıktı!.
Netenyahu itinin Gazze katliamının arkasından Trump çıktı!.
Altın tüm zamanların rekorunu kırdı!.
DEM Parti Öcalan’ın Umut Hakkı’nın tanınmasını talep etti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kaz Dağları şovmeni CHP’li Muharrem Erkek, “Ekoturizm” bahanesiyle ağaç katliamı yapacak!. (video haber)

Kaz Dağları şovmeni CHP’li Muharrem Erkek, “Ekoturizm” bahanesiyle ağaç katliamı yapacak!. (video haber)
11.03.2021
A+
A-

Çanakkale’de Kaz Dağlarına 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kirazlı bölgesinde maden arama çalışması yapılırken, ‘Kaz Dağları’nda ağaç katliamı yapılıyor’ yaygarası koparan CHP’nin ikiyüzlülüğü yine ortaya çıktı. ‘Kaz Dağları’ provokasyonunun yaşandığı süreçte şova soyunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’in içerisinde 350-400 adet ve 10-15 yaşlarında ki çam fıstığı ağacı bulunan araziye ‘Ekoturizm’ adı altında İmar İzni alabilmek için Çanakkale Özel İdaresi İl Genel Meclisine başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Çanakkale’de Kaz Dağlarına 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kirazlı bölgesinde maden arama çalışması yapılırken, ‘Kaz Dağları’nda ağaç katliamı yapılıyor’ yaygarası koparan CHP’nin ikiyüzlülüğü yine ortaya çıktı.

KAZ DAĞLARI ŞOVCUSU MUHARREM ERKEK KATLİAM YAPACAK
‘Kaz Dağları’ provokasyonunun yaşandığı süreci ‘Kutsal bir mücadele’ olarak niteleyen ve ‘ağaçlarımızı korumak istiyoruz’ sözlerini sarfeden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’in ‘Ekoturizm’ adı altında ağaç katliamı yapacağı öğrenildi.

İMAR İZNİ İÇİN BAŞVURU YAPTI
Erkek’in, içerisinde 350-400 adet ve 10-15 yaşlarında ki çam fıstığı ağacı bulunan kendi arazisine adı altında İmar İzni alabilmek için Çanakkale Özel İdaresi İl Genel Meclisine başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Çanakkale İl Genel Meclisinde gündeme gelen konunun oy çoğunluğu ile Meclisten geçtiği bilgisine ulaşıldı.

 

Durumdan şikayetçi olan bir vatandaşın Çanakkale Valiliği’ne şikayet ve itiraz dilekçesi yazdığı öğrenildi.

“ERKEK’İN YAPTIĞI ÇEVRECİLİK ŞOV VE POPÜLİZM AMAÇLIYMIŞ”
Çanakkale Valiliği tarafından tekrar incelenmek üzere İl Genel Meclisine gönderilecek dosyanın Nisan ayında yeniden ele alınacağı ifade edildi.

Çanakkale Zafer TV’nin haberine göre vatandaşlar “Bizler Ekoturizme karşı değiliz, ancak bu bölgede yüzlerce ağaç kesilecek, canlılar zarar görecek ve dolayısı ile bir doğa katliamı meydana gelecek, bunu kabul etmemiz mümkün değil. Bunu talep edenin ise bir çok Çevre Hareketinde– Eylemlerde , en ön saflarda yürüyen CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı olması ise durumun bir başka açıdan da ne kadar vahim olduğunu gösteriyor. Demek ki sayın Vekil tarafından çevrecilik sadece şov ve popülizm amaçlı icra ediliyor. Çok yazık. Kişisel çıkarların başladığı yerde çevrecilik bitiyor anlaşılan…” şeklinde tepki gösterdi.

(takvim)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.