Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mine Kırıkkanat Cumhuriyet Gazetesi’nden kovuldu!.
Fenerbahçe’de seçim tarihi belli oldu..
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Derbinin faturası Todesco’ya kesildi..
Adnan Oktar’ın avukatları gece yarısı cezaevinde CHP’li Özkan Yalım’ı ziyaret etti..
Ateşkes kararına rağmen Kahpe İsrail Lübnan’ı bombalamaya devam ediyor..
Asgari ücrete mecbur olan yoksulun aklı ile alay ediyorlar..
İran-ABD savaşının Körfez ülkelerine zararı milyarlarca doları buldu!.
Trump’ın Epstein pislikleri ortalığa saçılınca kendini savunmaya başladı!.
Düzmece suikast girişimi sonrası Trump’tan yeni talimat..
Kahpe İsrail ateşkesi bozup yine Lübnan’a saldırmaya başladı!.
Galatasaray şampiyonluğu garantiledi..
Cep telefonlarına çıkarılabilir batarya zorunluluğu geliyor..
Haydutluk taslayan Trump silah sesi korkusuyla yere kapaklandı!.
Trump’un katıldığı yemeğe silahlı saldırı girişimi!.
Trump kendi çalıp kendi oynamaya devam ediyor!.
Bay Kemâl’i satan satana!.
İran ve Libya’da kuyruğu sıkışan Kahpe İsrail yine Gazze’yi hedef almaya hazırlanıyor..
Mehter Marşı çalınca sırt dönen CHP’liler Yunan sirtakisi çalınca alkış tuttu!.
Esed’in Tedamun Kasabı yakalandı!.
Ela Rümeysa Cebeci ev hapsi şartı ile tahliye edildi!.
Yurt dışından parasını getirene 20 yol vergi muafiyeti!.
Kahpe ABD Orta Doğu’ya 3 savaş gemisi konuşlandırdı!.
Mehter Marşı’na sırt dönen CHP’lilerden trajikomik savunma!.
CHP’deki rüşvet çarkı tüm detayları ile ortaya çıktı!.
Donald Trump’tan Hürmüz açıklaması: Donanmaya “Vur” emri verdim!.
Mehter Marşı çalmaya başlayınca ecdad düşmanı CHP’liler sırtlarını döndü!.
Azerbaycan’dan İsrail’e Resmi Bağımsızlık Günü kutlaması!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kılıçdaroğlu’nun skandal çağrısına sert tepki! ”Bunlar mı Türkiye’nin evlatları?.”

Kılıçdaroğlu’nun skandal çağrısına sert tepki! ”Bunlar mı Türkiye’nin evlatları?.”
03.02.2021
A+
A-

CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter’dan skandal bir paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki provokatif eylemlere ilişkin yaptığı paylaşımında “Türkiye’nin evlatlarını derhal serbest bırakın!” başlığını attı. Öte yandan gözaltına alınan kişilerden birçoğunun terör örgütleriyle bağlantılı oldukları ortaya çıktı.

Yakalanan 159 şüpheli kişiden; 19 kişinin DHKP-C terör örgütüyle, 23 kişinin MLKP terör örgütüyle ve 9 kişiye ise PKK terör örgütüyle alakalı daha önceden adli işlem yapıldığı bildirildi.

Ayrıca gözaltına alınanlardan 15 kişinin DHKP-C silahlı terör örgütüyle, 17 kişinin MLKP silahlı terör örgütüyle, 13 kişinin PKK silahlı terör örgütüyle, 12 kişinin THKP/C Dev Yol terör örgütüyle, 4 kişinin FETÖ/PDY silahlı terör örgütüyle, 7 kişinin Anarşistler isimli oluşum ile, 8 kişinin TKP/KIVILCIM isimli oluşum ile, 3 kişinin ise SYKP isimli oluşum ile iltisaklı olduğu tespit edildi.

BUNLAR MI TÜRKİYE’NİN EVLATLARI?

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye’nin evlatları” diye paylaştığı provokatörlere tepki gösterdi.

Altun, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bunlar mı “Türkiye’nin evlatları?” Biz, öğrencilerimizi, üniversitelerimizi terörizmden, radikalizmden ve vandalizmden korumak için çırpınıyoruz. Bu şiddetin arkasındaki kirli şebekeleri de iyi tanıyoruz. Bilim de, özgürlük de, demokrasi de bizim değerlerimiz, bunların değil!”

MAHİR ÜNAL, KILIÇDAROĞLU’NUN PAYLAŞIMINA TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Boğaziçi Üniversitesindeki gösterilerde gözaltına alınanlardan 79’unun DHKP/C ve TKP-ML terör örgütü üyesi olduğunu belirterek “Sanırım terör sevici Kılıçdaroğlu, evlatları olarak bunları kastediyor.” ifadesini kullandı.

Ünal, Twitter hesabından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Boğaziçi Üniversitesindeki gösterilere ve gözaltılara ilişkin yaptığı değerlendirmeyi paylaşarak açıklamada bulundu.

Mahir Ünal, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, gözaltına alınanlardan 79’unun DHKP/C ve TKP-ML terör örgütü üyesi olduğunu açıkladı. Sanırım terör sevici Kılıçdaroğlu, evlatları olarak bunları kastediyor. Öğrencilerimiz ise Türkiye’nin evlatlarıdır ve teröre karşı yanlarındayız.” paylaşımını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.