Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD Başkanı Trump’tan şişmanları ülkeye almama talimatı..
Ferdi Tayfur’un kavga çıkaran 6 milyarlık mirası!.
“Sen Benim Kim Olduğumu Biliyor musun” devri sona erdi..
Rüşvetçi bürokratın dudak uçuklatan serveti!.
Özgür Özel ve Erkan Baş’ın dokunulmazlık dosyaları Meclis’te..
Türkiye’den Netenyahu ve 37 İsrailli hakkında yakalama kararı!.
Para piyasaları İslam Memiş bakın kimin kardeşiymiş!.
Yılmaz Özdil CHP Lideri Özel’i yerden yere vurdu!.
PKK Lideri Öcalan’dan CHP’ye Terörsüz Türkiye mesajı..
Yurt dışına kaçtığı iddia edilen Alaaddin Çakıcı’dan yeni görüntü..
Yıl sonunda KKM belâsından kurtuluyoruz..
Kazakistan Cumhurbaşkanının mide bulandıran İsrail ve ABD yalakalığı!.
Yeni İçişleri Bakanı kim olacak…
Bahis skandalında 2 kulüp başkanı hakkında gözaltı kararı..
Süresiz Nafaka savsatası nihayet son buluyor!.
Kahpe İsrail yine ateşkes ihlali yapıp Lübnan’ı bombaladı!.
New York Times’tan Türkiye analizi: Erdoğan vazgeçilmez bir aktör..
Yeni zam ile beraber motorin 60 liraya dayandı!.
Hakkında soruşturma açılınca anında kıvırdı!.
Üst üste kazık gibi zamlar kesmedi şimdi de sayaç kilit parası çıkardılar!.
Özgür Özel’in “Kaçtı” palavrasına Aziz İhsan Aktaş’tan “Konum Atayım mı” cevabı!.
CHP Lideri Özel’e Cumhurbaşkanına Hakaretten jet soruşturma!.
Trump’tan sonra Putin’de nükleer silah çalışması talimatı verdi!.
Balıkesir Sındırgı afet bölgesi ilan edildi!.
200 sanığın yargılanacağı Aziz İhsan Aktaş iddianamesi kabul edildi..
Adalet Bakanı Tunç’tan flaş Selahattin Demirtaş açıklaması!.
Davutoğlu ile Özdağ arasında faşist tartışması yeniden alevlendi!.
Mahkeme kayyumun CHP İstanbul İl Başkanlığı’na devam kararı verdi..
Trump’un tehditlerine rağmen Müslüman Başkan kazandı!.
1.8 milyon Hacı adayı için bugün kura çekiliyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kırmızı Bülten ile aranıyordu!. Aynı aileden 7 kişiyi trafikte kasıtlı öldüren cani 12 yıl hapis cezası ile yırttı!.

Kırmızı Bülten ile aranıyordu!. Aynı aileden 7 kişiyi trafikte kasıtlı öldüren cani 12 yıl hapis cezası ile yırttı!.
06.01.2022
A+
A-

2018 yılında aracıyla sıkıştırdığı otomobilin kaza yapmasıyla aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla kırmızı bültenle aranan sürücü, 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı!.

25 Mart 2018’de Malatya’dan Kayseri yönüne giden Mehmet Üzüm yönetimindeki 38 E 4730 plakalı otomobil, Adnan Özdemir (49) yönetimindeki 38 KY 432 plakalı otomobilin sıkıştırması sonucu Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Nalçik Bulvarı’nda karşı yönden gelen ve Malatya’ya cenaze götüren 41 BD 308 plakalı ambulansla çarpıştı.Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet (36) ile yanındaki eşi Zehra (29), çocukları Safiye Nur (6), Hamza (8), kardeşleri Mustafa (29) ve Soner (27) ile Kader Üzüm (20) yaşamını yitirdi.

1132 GÜN SONRA TESLİM OLDU

Kazanın ardından Gürcistan’a kaçan Adnan Özdemir hakkında, ‘taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Kırmızı bültenle aranan Özdemir, 30 Nisan 2021’de Gürcistan’dan Artvin’e gelerek, 1132 gün sonra polise teslim oldu.

Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #1

BERAATİNİ İSTEDİ

Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanık Adnan Özdemir, tutuklu bulunduğu Artvin’den Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı, avukatı ile kazada hayatını kaybeden Üzüm ailesinin yakınları Ahmet Üzüm ve Seher Çay da salonda hazır bulundu.

Sanık Adnan Özdemir, pişman olduğunu ifade ederek beraatini istedi.

Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #2

12 YIL CEZA ALDI, AİLE KARARA TEPSİ GÖSTERDİ

Mahkeme heyeti, sanık Özdemir’i, ‘taksirle ölüme ya da yaralanmaya sebep olma’ suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Heyet, sanığın ehliyetine 2 yıl 6 ay süreyle el konulmasına hükmetti. Karar sonrası kazada ailesini kaybeden Üzüm Ailesi’nin yakınları ise karara tepki gösterdi.

Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #3

“KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ”

Üzüm ailesinin avukatı Seyit Halil Yüzgeç, “Olayın oluş şekli ve ailenin feryatları ortada. Bir kaza ve kazadan sonra gecenin karanlığında 7 kişinin ölümüne neden olup, aracınızı bir evin bodrumunda saklıyorsunuz. Aynı gece Gürcistan’a kaçıyorsunuz. Interpol üzerinden arama ve yakalama kararı ile yakalanıyorsunuz. Bilinçli taksir olayı var. Neredeyse kasta yakın bir olay var. Bir ailenin yok olmasına neden olmuş bir kaza. Ben de babasını trafik kazasında kaybeden bir avukatım.

Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #4

Onların durumunu çok iyi anlayabiliyorum. Vicdanların tatmin edilmediği tüm yargı kararlarının değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Neredeyse bilinçli taksirle gerçekleşmiş bir kaza var. 7 kişinin ölümünü 12 yıla sığdıran bir karar verirseniz, bu vicdanları sızlatır. Safiye teyzemiz bu olay sonrası kanser hastalığına yakalandı. Şimdi ona bu kararı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Duruşmadaki yakınları tepki gösterdi. Karara itiraz edeceğiz.” diye konuştu.

Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #5
Kayseri de 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu #6
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.