Site Rengi

HABER ÖZETİ
Azerbaycan’dan başötüsü yasağından sonra Türkiye’ye ikinci kazık!.
Kılıçdaroğlu ile HALK TV arasında kavga büyüyor!.
Piyasaların gözü kulağı ABD’den gelecek kritik verilerde..
Özgür Özel’den HALK TV’ye kayyum atanmasına sert tepki!.
HALK TV patronunun tüm şirketlerine el konuldu..
HALK TV’ye kayyum atandı..
Aslan ağır yaralı!.
Kılıçdaoğlu’ndan Aliyev’e başörtüsü tepkisi!.
Bakan Yardımcısı fon meselesinden tutuklandı!.
Balıkçılardan “Vatandaş Ucuza Palamut Yemesin” çağrısı!.
QR kod okutmayana sigara satışı yapılmayacak!.
Özgür Özel Türk askerinin Yemen’e gitmesine karşı olduklarını açıkladı..
Savcılık fon vurguncularına paraları iade etmek için davet gönderdi!.
16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!.
PKK Kuzey Irak’taki kampları boşaltmaya başladı..
Başörtüsü yasağı başlayan Azerbaycan’da Eski Türkiye görüntüleri!.
Son anket sonuçları açıklandı!.
16 günde vatandaşın 401 milyarını çalan şerefsizler kim!.
AK Parti’de onca torpil skandalı üzerine bir skandal daha!.
İstanbul’da art arda korkutan depremler!.
Katliam gibi kazada ölü sayısı 11’e yükseldi!.
Yabancı menşeili elektrikli araçları Türk Savunma Sanayii tesislerine girişleri yasaklandı!.
Sağlık Bakanlığının duyurduğu uygulamaya ilk itiraz Cumhurbaşkanı Danışmanından geldi!.
Yahşihan’ın tapusunu üzerine geçiren AK Partili Başkan görevden uzaklaştırıldı..
Kahpe İsrail 3 yıl da tam 22 bin çocuk öldürdü!.
Başörtüsü yasağını onaylayan Aliyev gelen tepkiler üzerine Müslüman Lider rollerine büründü!.
Ataşehir Belediyesi AK Parti’ye geçti..
39 bin nüfuslu AK Partili belediyenin imar müdürenden baldızına 68 milyon liralık Porsche!.
MEB Kasım’da 9 günlük ara tatil olacağını duyurdu..
Saraçhane Bülbülü Şaban Sevinç tutuklandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kıskançlık cinayeti! 20 bıçak darbesiyle öldürüldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, otelde garson olarak çalışan Halime Şenal (31), birlikte yaşadığı Ümit G. (39) tarafından 20 bıçak darbesiyle öldürüldü. Jandarmanın çalışması sonucu yakalanan Ümit G., cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini itiraf etti.

Kıskançlık cinayeti! 20 bıçak darbesiyle öldürüldü
23.07.2019
A+
A-

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, otelde garson olarak çalışan Halime Şenal (31), birlikte yaşadığı Ümit G. (39) tarafından 20 bıçak darbesiyle öldürüldü. Jandarmanın çalışması sonucu yakalanan Ümit G., cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini itiraf etti.

Manavgat'ın Ilıca Mahallesi'yle Evrenseki Mahallesi sınırındaki Kumköy minibüs durağının yan tarafında, sabah saatlerinde, bir kadının kanlar içinde yerde yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri ve Manavgat Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Ceset incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma ekiplerince olayla ilgili başlatılan çalışmada cesedin Halime Şenal'a ait olduğu belirlendi. Otelde garson olarak çalıştığı tespit edilen Halime Şenal'ın Ümit G. ile birlikte yaşadığı saptandı. Çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen ekipler, Şenal'ın gece iş çıkışında Ümit G. ile buluştuğunu ve tartıştığını belirledi. Daha sonra minibüs durağının olduğu bölgede tartışma sırasında Ümit G.'nin Şenal'ı bıçakladığı tespit edildi. 20 bıçak darbesiyle öldürüldüğü saptanan Şenal'ın cinayet zanlısı Ümit G.'nin yakalanması için jandarma ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekipler, yaptıkları araştırma sonucu belirledikleri adrese düzenledikleri operasyonla Ümit G.'yi yakaladı. Ümit G.'nin sorgusunda kıskançlık nedeniyle tartıştığı Şenkal'ı öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.