Site Rengi

HABER ÖZETİ
Epstein’in suç ortağından Trump’a açık tehdit!.
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ım malvarlıklarına el konuldu..
Yaşına başına mesleğine bakıp utanmadan Özgür Özel’in küfürlerini savundu!.
Özgür Özel’in ayyaş kafayla attığı mesajlara tepkiler çığ gibi!.
İsrail’den ABD’ye İran resti: YA HEMEN VURUN YA DA BİZ TRK BAŞIMIZA VURURUZ!.
İran’dan dünyanın uykularını kaçıracak Atom Bombası açıklaması..
CHP’li Başkandan Özgür Özel hakkında şok açıklamalar!. Anama bacıma sayıp söven ahlaksızın birisi!.
İyi Partili ahmağın önce tipine sonra da alçakça ettiği hakaretlere bakın!.
CHP Lideri Özel’in dün öve öve bitiremediği yardımların toplamı 5 milyon!.
Sigara yasakları genişliyor..
CHP’li Keçiören belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Epstein sapığı araya hatırı sayılır kişiler sokup yıllarca Putin’le görüşmeye çalışmış!.
Epstein’in kardeşi ağabeyini Trump’ın öldürdüğünü açıkladı!.
Bill Gates’in Epstein skandalından sonra Microsoft hisseleri çakıldı!.
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya uyuşturucu ve fuhuştan tutuklandı..
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi resmen sona erdi..
MİT’ten Mossad operasyonu!. Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu gözaltında!.
Epstein belgelerinde kan donduran “İnsan Avı” detayı..
Asrın felaketinin üzerinden 3 yıl geçti..
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
Bill Gates’ten Epstein açıklaması: Pişmanım ve yaptığım için özür diliyorum!.
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kümese dadanan sokak köpeği kamerada 

Sultangazi’de  bir iş yerinin önünde bulunan kümese dadanan sokak köpeği 10 piliçten 8’ini alıp, kaçtı. Köpeğin piliçlerden birini alıp, kaçması cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Kümese dadanan sokak köpeği kamerada 
07.08.2019
A+
A-

Sultangazi’de  bir iş yerinin önünde bulunan kümese dadanan sokak köpeği 10 piliçten 8’ini alıp, kaçtı. Köpeğin piliçlerden birini alıp, kaçması cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Ramazan Akçay, semt pazarından aldığı 10 civcivi besliyordu. Akçay, önce evinde beslediği civcivleri, daha sonra Cebeci Mahallesi'nde bulunan iş yerinin önüne yaptırdığı kümeste beslemeye devam etti.  Akçay'ın piliçlerini beslediği iş yerinin önündeki kümese bir sokak köpeği dadandı. Sokak köpeği kümeste bulunan 10 piliçten 8'ini alıp, kaçtı. Köpeğin piliçlerden birini alarak, kaçması Akçay'ın arkadaşı tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde kaydı yapan kişi ağzında piliçle yürüyen köpeğe bağırıyor. Sesle irkilen köpek geriye dönüyor.

"SENİN KÜMESE BİR KÖPEK GELDİ TAVUKLARI GÖTÜRDÜ"

Akçay, önceki gün gece saatlerinde komşusunun haber vermesiyle, soluğu iş yerinin önünde aldı. Kümesin kapısının açık olduğunu gören Akçay gördüğü manzara karşısında şok olduğunu belirterek, "Pazardan 10 tane civciv almıştım. Çocuklar çok seviyordu hayvanları. Evde balkonda besliyorduk. Sonra büyümeye başladılar. Artık balkonda bakamaz olduk. İş yerimin önüne bir tane kafes kurduk. Burada beslemeye devam ettik. Çok sempatik oldular. Sonra bıraktık, etrafta yürümeye başladılar. İnsanlar da sevmeye başladı. Geceleri de kümesi iple bağlıyorduk. Komşum haber verdi. Dedi ki, 'Senin kümese bir köpek geldi. Tavukları götürdü.' Ben gelene kadar götürmüştü. 10 tane civcivim vardı. 8 tanesini götürmüş, iki tanesi kalmış. Komşumuz 2 tanesini kümese koymuş. Onları da şu anda besliyoruz. Çok seviyorduk, çok tatlıydılar. Mahalleli de çok seviyordu. Herkes alışmıştı. Çok üzüldük. Çok alışmıştık. Çok güzel hayvanlardı. Hemen çağırıyordum, geliyorlardı. Onlara topraktan doğal bir ortam oluşturmuştum. Böyle olmasını istemezdik. Ama oldu, yapacak da bir şey yok" dedi. 

"DOĞANIN KANUNU BU"

Sokak köpeğinin piliçlerini götürürken komşusu tarafından görüntülendiğini ifade eden Akçay,  şöyle konuştu:

"Komşuya nasıl bir hayvan olduğunu sordum. O da tilkinin fareyi yakaladığı gibi zıpladığını, hepsini birden ağzına doldurduğunu, 3-4 tanesini ileride bıraktığını söyledi. Ben geldiğimde zaten onları öldürmüştü. Birini yolda düşürmüş. İçimizdeki hayvan sevgisi devam ediyor, bitmez. Alanın bir hayvan olması insanı biraz ferahlatıyor. Çünkü doğanın kanunu bu. Doğa gereği oluşmuş bir durum. Ondan dolayı çok üzülmedim. Ama birileri çalsaydı, öldürseydi çok üzülürdüm. Önce tilkiye benzettim. Kuyruğu tilkiye benziyor. Hareketleri tilkiye benziyor. Sonra birkaç kişiye daha gösterdim. Diğerleri 'kurt' dedi. Ama köpek diyen fazla kimse olmadı. Görüntülerdeki hayvanın kurt olduğunu tahmin ediyorum. Birkaç tanesini ağzında götürmesi, gidip tekrar geri dönmesi, birkaç tanesini bir anda boğmasından dolayı kurt olduğunu düşünüyorum. Kurdun şehre indiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.