Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran-ABD savaşına Rusya’da mı dahil oluyor..
CHP’li İBB’nin Yenikapı şovunun arkasındaki sahtekârlık!.
Katil oğlunu ülke ülke dolaştıran Bülent Cihantimur’u 16 milyon tokatladılar!.
CHP şimdi de “Kiralık Sosyal Konut” projesine çökmeye kalktı!.
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mine Kırıkkanat Cumhuriyet Gazetesi’nden kovuldu!.
Fenerbahçe’de seçim tarihi belli oldu..
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Derbinin faturası Todesco’ya kesildi..
Adnan Oktar’ın avukatları gece yarısı cezaevinde CHP’li Özkan Yalım’ı ziyaret etti..
Ateşkes kararına rağmen Kahpe İsrail Lübnan’ı bombalamaya devam ediyor..
Asgari ücrete mecbur olan yoksulun aklı ile alay ediyorlar..
İran-ABD savaşının Körfez ülkelerine zararı milyarlarca doları buldu!.
Trump’ın Epstein pislikleri ortalığa saçılınca kendini savunmaya başladı!.
Düzmece suikast girişimi sonrası Trump’tan yeni talimat..
Kahpe İsrail ateşkesi bozup yine Lübnan’a saldırmaya başladı!.
Galatasaray şampiyonluğu garantiledi..
Cep telefonlarına çıkarılabilir batarya zorunluluğu geliyor..
Haydutluk taslayan Trump silah sesi korkusuyla yere kapaklandı!.
Trump’un katıldığı yemeğe silahlı saldırı girişimi!.
Trump kendi çalıp kendi oynamaya devam ediyor!.
Bay Kemâl’i satan satana!.
İran ve Libya’da kuyruğu sıkışan Kahpe İsrail yine Gazze’yi hedef almaya hazırlanıyor..
Mehter Marşı çalınca sırt dönen CHP’liler Yunan sirtakisi çalınca alkış tuttu!.
Esed’in Tedamun Kasabı yakalandı!.
Ela Rümeysa Cebeci ev hapsi şartı ile tahliye edildi!.
Yurt dışından parasını getirene 20 yol vergi muafiyeti!.
Kahpe ABD Orta Doğu’ya 3 savaş gemisi konuşlandırdı!.
Mehter Marşı’na sırt dönen CHP’lilerden trajikomik savunma!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kur’an düşmanı faşist siyasetçiye 4 ülke izin vermedi!.

Kur’an düşmanı faşist siyasetçiye 4 ülke izin vermedi!.
13.11.2020
A+
A-

Faşistliği ile bilinen ve Kur’an-ı Kerim yakan Danimarkalı ırkçı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan’a, Belçika, Fransa, Almanya ve İsveç gösteri için müsade etmedi.

Danimarkalı ırkçı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan, bugün Belçika’nın başkenti Brüksel’de provokatif gösteri düzenlemek istedi.

Kendi internet sitesinden duyuru yapan Paludan, Molenbeek semtinde Kur’an-ı Kerim’i yakacağını belirtti. Belçika polisi de Paludan’ın belirttiği yer ve saatte ekip bulundurdu.

Paludan, duyurduğu saatte Molenbeek’e gelmedi. Paludan’ın, Molenbeek’te bir öğretmenin öğrencilerine Hz. Muhammed’e hakaret içeren bir karikatürü göstermesinden sonra açığa alınması nedeniyle bu semti seçtiği belirtildi.

Molenbeek Belediyesi’nin Paludan’ın eylemini haber alınca bölgeye girmesini yasakladığı, gelmesi halinde çıkarılması için polis ekiplerinin gönderildiği bildirildi.

Fransız Marianne dergisinin haberine göre de Danimarkalı aşırı sağcı Paludan, başkent Paris’te ülkeye giriş yasağına uymamaktan dün gözaltına alındı ve daha sonra sınır dışı edildi.

Paludan’ın gözaltına alınmadan önce Paris’teki Champs-Elysee Caddesi‘nin yakınlarında Kur’an-ı Kerim’i yakma girişiminde bulunacağı belirtilen haberde, Paludan’ın 10 Kasım akşamı başkente geldiği kaydedildi.

İsveç’teki aşırı sağcı gazete Samnytt’in haberinde, Paludan’ın Paris’te gözaltına alınırken Danimarka İstihbarat Servisi PET’e “Yardım edin beni öldürecekler” yazan mail gönderdiği aktarıldı.

Irkçı provokatör ekim ayı sonunda Almanya’nın başkenti Berlin’de göçmenlerin yoğun olarak yaşadığı Neukölln ilçesindeki Sonnenalle Caddesi’nde bir gösteri yapmak istemişti.

Alman makamları, 27 Ekim’de Berlin Tegel Havalimanı’na gelen Paludan’a ülkeye giriş izini vermemişti.

Uçaktan inmeden Danimarka’nın başkenti Kopenhagen’e dönen Paludan, ertesi gün tekrar Berlin’e girmeye çalışırken gözaltına alınmış ve ardından sınır dışı edilmişti.

Alman basınına göre Paludan’ın yarın tekrar Berlin’e gelerek bir gösteri düzenlemeyi planladığı bildirildi.

Malmö kentinde ağustos sonunda Kur’an-ı Kerim’i yakmak isteyen Paludan’ı İsveç makamları sınırdan geri çevirmiş, daha sonra ülkeye iki yıl giriş yasağı getirmişti.

Bu arada Paludan’ın, babasının İsveç vatandaşı olmasından dolayı geçen ay İsveç vatandaşlığı için yaptığı başvurusu kabul edilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.