Site Rengi

HABER ÖZETİ
Para pul olunca 500 TL’lik banknotları basmaya karar vermek zorunda kaldılar!.
İndirimli konut kredisi öncesi fırsatçılar yine sahnede!.
Kahpe İsrail ateşkesi imzaladı!.
ABD silah desteğini çekince Kahpe İsrail ateşkesi eşek gibi onayladı!.
Durdurulamayan akaryakıt fiyatları 50 liraya dayandı!.
Haftanın son gününde altı ve bitcoin uçuşa geçti!.
Şehidin ailesine ödenen tazminatı fazlasıyla geri istediler!.
CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat yolsuzluktan tutuklandı!.
Savcılık CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı hakkında tutuklama talebinde bulundu!.
Kahpe İsrail yine sözünde durmadı ateşkes askıya alındı!.
Halkı açlığa mahkûm eden Akp ve Mhp kan kaybetmeye devam ediyor!.
Menzil Cemaatindeki milyarlık servet kavgası çığrından çıktı!. Devreye Özel Harekât Polisleri girdi!.
Herkes kan ağlarken Erdoğan’ın ihalecisi 58 milyon dolara özel jet satın aldı!.
Hamas ile İsrail arasında ateşkes sağlandı!.
İkinci İmralı görüşmesi için tarih belli oldu..
Menzilcilerin kaçak saray yavrularına şafak operasyonu!.
İstanbul’da toplu taşımaya yüzde 35 zam!.
Menzil Cemaatinde taşlı sopalı servet kavgası!.
Kahpe İsrail’e milyarlarca dolar bağışlayan Biden evleri yananlara 770 dolar yardım yaptı!.
Köprü ve otoyollara 1 yılda yüzde 453 zam yapıldı!.
ABD’deki yangının maliyeti 250 milyar dolar olarak açıklandı!.
Zamlar üzerinden vatandaşı kazıklamaya devam!. Bir zam kazığıda Yüksek Hızlı Tren fiyatlarına geldi!.
İçişleri Bakan Yardımcısı yolsuzluk operasyonunda gözaltına alındı!.
Seçim kazanmak için EYT’yi peşkeş çekenler şimdi EYT’lileri şikâyet ediyor!.
CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanına yolsuzluktan gözaltı kararı!.
Osmangazi Köprüsü’nün tek geçişi 795 TL oldu!.
İşçiye emekliye sadaka, Yap-İşlet-Devretçi takımına ballı kaymaklı zam!.
Devletin İmralı Canisi ile görüşmesine vatandaş ne diyor?.
Naylon fatura milyonlarca lira vurgun yapılan vakfın yöneticisini Büyükelçi yaptılar!.
Son 5 yıldır en çok duyduğumuz hikâye artık kabak tadı veriyor!.
DOLAR 35,4856
EURO 36,4774
ALTIN 3.091,70
BIST 9.977,94

Kütahya’da korkunç ölüm!. Raylarda ölü bulunan kadının üzerinden 10 yük treni geçmiş!.

Kütahya’da korkunç ölüm!. Raylarda ölü bulunan kadının üzerinden 10 yük treni geçmiş!.
25.12.2019
A+
A-

Kütahya´da ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis ekiplerince aranan ve trenin çarpması sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıkan 2 çocuk annesi Havva K.´nin (31), 12 saatte üzerinden 10 yük treninin geçtiği belirlendi. Babası Ali T.´nin morgda kıyafetlerinden teşhis ettiği yüzde 40 duyma ve konuşma engelli Havva K.´nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve çocuklarına sürekli öleceğini söylediği öğrenildi.

Bahçelievler Mahallesi´ndeki hemzemin geçitte dün saat 09.00 sıralarında parçalanmış bir ceset olduğunu görenler polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri, raylar üzerinde parçalanan kadın cesedini gördü. Kadının tren çarpması sonucu hayatını kaybettiğini belirlendi. Yapılan incelemede üzerinden kimlik çıkmayan kadın cesedinin, ailesinin kayıp başvurusu üzerine aranan 2 çocuk annesi Havva K.’ye ait olduğu tespit edildi. Savcılık incelemesinin ardından cansız beden, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Baba Ali T. kızını hastane morgunda elbiselerinden tanıyarak teşhis edip, gözyaşlarına boğuldu. Havva K.’nin cenazesi otopsinin ardından ikindi namazı sonrası toprağa verildi.

ÜZERİNDEN 10 TREN GEÇMİŞ

Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı´nın talimatı üzerine Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Havva K.´ye kaybolduğu geçen pazartesi gün saat 21.00 sıralarında 72606 sefer sayılı A.P. ve C.D. isimli makinistlerin kullandığı yük treninin çarptığı, ardından ise bulunduğu sabah 09.00´a kadar yaklaşık 10 trenin daha üzerinden geçtiği belirlendi. İfadeleri alınan makinistler A.P. ve C.D., geçtikleri yolda hiç kimseyi görmediklerini ve çarpma olayı ile ilgili bir şey duymadıklarını söyledi. Makinistler işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. İki makinistin kullandığı yük treni altında kan ve vücut parçaları bulundu. Savcılık talimatıyla, Havva K.´ye ilk trenin çarptığı saatten ölü bulunduğu ana kadar 12 saatlik sürede üzerinden geçen tüm trenler incelemeye alındı.

İNTİHAR ÜZERİNDE DURULUYOR

Yüzde 40 duyma ve konuşma engelli olduğu belirlenen Havva K.´nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve 1 yıldır da babası olan Ali T.´nin yanında kaldığı, kaybolmadan önce çocuklarına sürekli ‘Ben öleceğim´ dediği öğrenildi. İntihar ettiği değerlendirilen Havva K. ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.