Site Rengi

HABER ÖZETİ
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
Emekliye maaş promosyonunda başvurular patlama yaptı!.
İflasın eşiğindeki CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödeyemiyor!.
DOLAR 32,3130
EURO 35,0793
ALTIN 2.309,71
BIST 9.079,97

Libya Tezkeresi!.

Libya Tezkeresi!.
03.01.2020
A+
A-

Var olduğumuz coğrafyanın genel yapısı ve bulunduğumuz kilit lokasyon itibarı ile Libya’da da, Irak’ta da, Suriye’de de, her zaman olacağız ve tarihimiz boyunca da olmak zorunda kalacağız!. Önce bu gerçeği istesekte istemesekte kabul etmek zorundayız!.

Batı kirli ellerini ve çıkar ticaretini kesmiş olsa bile bölge halkının pespaye akıl yapısı ile kendi kendini yönetememe kudretinin eksikliği bu topraklarda yüzyıllar boyu acı ve gözyaşının eksilmeyeceğini ortaya koyuyor Vesselam!.

Bizler işgalci devletler olan ABD, İsrail veya Avrupa ülkeleri gibi Orta Doğu’ya hiçbir zaman “Bir Damla Petrol Bir İnsan Hayatından Daha Değerlidir” düşüncesi ile gitmedik ve hiçbir Orta Doğu ülkesine milyar dolarlık silah satma hesapları da yapmadık!. Çağırılmadan gitmek gibi bir işgalci bir ayıp tarihimizde asla olmadı ancak çağırıldığımızda da gittiğimiz zaman sadece zulüm gören mazlumların imdanına ses olduk sadece!.

20 yıldır ABD’nin Irak işgali ile başlayan serüvenine yakından şahitlik ediyoruz!. “Kitle İmha Silahları” bahanesi ile önce Irak halkının akıllarını işgal edip sonra Irak’ı nasıl talan ettikleri, bununla da yetinmeyip Irak üzerinden Orta Doğu’nun tüm ganimetlerine konmak için çeşitli terör örgütleri kurarak ne senaryolar çizdiklerini, bir yandan petrol kalpazanlığı diğer yandan silah kalpazanlığı yaparak hem nalına hem mıhına vurup nasıl terör estirdikleri herkes tarafından görünüp bilinirken bu skandallarla dolu terörizme sessiz kalmak belki birilerinin işine gelebilir ama vicdan ve iman sahibi olan kimse bu rezalete sessiz kalamaz!.

Nitekim Türkiye’de vicdani hem ahlaki anlamda bu zulme sessiz kalmıyor, hem de bu durumdan en çok zarar gören ülke olduğundan tabii olarak gerekli müdaheleyi yapma ihtiyacı hissediyor!.

Dün Libya tezkeresi Meclis’ten geçti ve Türk Askerine Libya yolu göründü.. Selametle gidip gelsinler İnşAllah..

Her zaman olduğu gibi gitmemizin gerektiğini düşünüp “Evet” oyu verenler gibi “Ne İşimiz Var Libya’da” diyerek gitmemizin önünü kesmeye çalışan muhalefetin aptalca ve alçakça bahanelerini eminim sizlerde hayretler içerisinde izlemişsinizdir!.

Öyle ki; Libya’ya giden Türk Askerlerini, ABD’nin para için Orta Doğu’ya gidip öldürdüğü her masumun başına ekstra ücret alan Lejyonerlerine benzetecek kadar şerefsizce sözler sarf edenler bile oldu!.

Daha düne kadar “Ne İşimiz Var Suriye’de” diyenlerle, Ne İşimiz var Irak’ta, Ne İşimiz Var Katar’da, Ne İşimiz Var Doğu Akdeniz’de” diyen gerizekalı güruh dün de yine şaşırtmadı ve “Ne İşimiz Var Libya’da” dedi!.

Şayet onların noksan akıllarına uyup “Ne İşimiz Var Suriye’de” deseydik, bugün sınır boylarımızda “Kürdistan” adı altında bir Küçük İsrail kurulmuş olacaktı ve 2 bin yıllık şanlı tarihi olan ülkemize ABD’li soytarıların talimatlarıyla istikamet çizeceklerdi!.

Ne İşimiz Var Irak“ta” deseydik, Barzani denen çapulcu itin ABD talimatı ile yaptığı referanduma seyirci kalıp bir Kürdistan savsatası da Irak üzerinden ülkemize parmak sallayacaktı!.

Ne İşimiz Var Katar“da deseydik, Trump denen Sarı Öküzün dolar sopasını her başımızı kaldırdığımızda alnımızın tam ortasında görüp kıçımızın üzerine oturarak ekonomik krizlerle Ecevit Türkiye’si yıllarına dönecektik!.

Ne İşimiz Var Doğu Akdeniz’de” deseydik, İsrail, ABD ve Avrupa Birliği çakallarının Güney Kıbrıs üzerinde kuracakları askeri üslerle önce kan ve gözyaşı ile kazandığımız Kuzey Kıbrıs’ı gavura peşkeş çekecektik sonra Akdeniz sularındaki milyarlarca metreküp gaz ve petrol rezervlerimizi gavur ağzını şapurdata şapurdata afiyetle yerken biz de 12 seçimdir Erdoğan’a yenilip mal mal bakan bu muhalefet gibi kendi malımızı yiyenlere mal mal bakacaktık!.

Bir yandan Mustafa Kemal’in Trablusgarp savaşı ile destanlar yazdığını söyleyerek övünen gerizekalı muhalefet diğer yandan Libya’da “Ne İşimiz Var” diyerek kendi aklıyla alay ediyor!.

Aynı muhalefet, Doğu ve Güneydoğu illerimizde bir avuç çapulcunun başlattığı Hendek Terörü zamanında da benzer skandal sözlere imza atmıştı, ellerinde kaleşnikof silahları ile üzerlerinde roketatarları bulunan teröristleri İHA ve SİHA’larla öldürdüğümüz için de salya sümük ağlayarak “Piknik Yapan Masum İnsanları Öldürüyorsunuz” feryat figan ağlamıştı!.

Hiç bir ABD’li, AB’li, İsrail’i, Çinli binlerce kilometre uzaklarında işgal için bulunan kendi ülkeleri hakkında tek bir söz etmezken, bizdeki muhalefetin bu alçakça ithamları ve askerimizi “İşgalci” ilan etmesi nasıl bir şerefsizliğin tezahürüdür anlamak mümkün değil!.

Teknoloji de çağ atlayıp ay da bir devlet kursak, dünya bizi ayakta alkışlarken “Ne İşimiz Var Ay da” diyecek kadar ahmaklar Vallahi!.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.