Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kuduz Köpek Netenyahu 2 milyon kişiyi sürerek Gazze’yi işgâl edecek!.
Terörsüz Türkiye toplantısı 8 saat sürdü, 2. toplantı Cuma günü..
Fatura ödemeleri katlanacak..
Terörsüz Türkiye Komisyonu bugün toplanıyor..
Kahpe İsrail Gazze’nin tamamını işgal etme kararı aldı!.
Sahte Diploma skandalında 37 kişi tutuklandı!.
Sığınma Evine sığınan kızı Sığınma Evi Müdürü taciz etti!.
Cari açığı kapatmak için yine sigaraya zam yapıldı!.
CHP’li başkan düğün masraflarını bile belediyeye ödetmiş!.
Trump itinin Gazze’ye 60 milyon dolarlık yardım palavrası çöktü!.
Şehit olan iki askerin güneş altında 4 saat bekletilip ölmesine kim neden oldu!.
Okullardaki Serbest Kıyafet saçmalığı nihayet sona eriyor!.
Türkiye bataklığa saplanıyor!. 3 milyonluk ev kredisinin geri ödemesi 11 milyon!.
Yerli ve Milli TOGG’u Almanlara daha ucuza satıyoruz!.
Avukatı Selahattin Demirtaş’ın önümüzdeki ay tahliye edilebileceğini açıkladı..
Emlak vergilerindeki yüzde 1.000’lik zam vatandaşı isyan ettirdi!.
Trump destekçilerinin İsrail’den nefret etmeye başladığını açıkladı!.
Avrupa’nın en büyük nükleer santraline bombalı saldırı!.
Sahte diploma çetesi!. Profesörden avukata, doktordan padişah torununa…
Diyanet’teki eskort skandalı büyüyor!.
Demirtaş’ın tahliye edilmesini Öcalan mı istemiyor!.
Tunç Soyer hakkındaki iddianame tamamlandı!. 45 yıl hapis cezası isteniyor!.
Akaryakıta çifte zam geliyor!.
Atlar koştukça Bakan Yardımcılarının cepleri doluyor!.
Kahpe İsrail’e bir darbe de Slovenya’dan!.
ABD Başkanı Trump’tan Türkiye’ye yüzde 15 gümrük vergisi kararı!.
Rüşvet soruşturmasında Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
Eski tip sürücü belgesi yenileme süresi 3 ay uzatıldı..
Adana’da ormanları yakan vatan haini şerefsizler böyle yakalandı!.
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye yolunda komisyon üyeleri belli oldu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Maganda kamyon şoförleri yakalandı

Sultangazi’de yolda hafriyat kamyonuyla araçların arasından makas atan kamyon şoförü ile yola moloz dökerek ilerleyen hafriyat kamyonu şoförleri polis tarafından yakalandı. Makas atan, sürücü belgesi olmayan kamyon şoförü ile ruhsat sahibine toplam  5 bin 526 lira ceza  kesildi. Moloz döken sürüvü ile kamyonun sahibine de para cezası verildi.

Maganda kamyon şoförleri yakalandı
30.07.2019
A+
A-

Sultangazi’de yolda hafriyat kamyonuyla araçların arasından makas atan kamyon şoförü ile yola moloz dökerek ilerleyen hafriyat kamyonu şoförleri polis tarafından yakalandı. Makas atan, sürücü belgesi olmayan kamyon şoförü ile ruhsat sahibine toplam  5 bin 526 lira ceza  kesildi. Moloz döken sürüvü ile kamyonun sahibine de para cezası verildi.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Sosyal medya üzerinde yayınlanan ilk görüntüde yolda makas atarak, slalom yaparak  ilerleyen bir hafriyat kamyonunun sürücüsü, dakikalarca şerit değiştirerek trafiği tehlikeye düşürmüştü.  Aynı bölgede çekilen başka bir görüntüde ise başka bir hafriyat kamyonu kasasındakileri dökerek ilerlemişti.

Görüntülerin yayınlanmasından sonra harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik magandası iki kamyon şoförünü gözaltına aldı. Hafriyat kamyonuyla makas attığı için gözaltına alınan kamyon şoförü Ramazan O.'nun işlemleri Sivil Trafik Amirliğinde yapıldı. Ehliyeti bulunmadığı öğrenilen sürücü Ramazan O.'ya ceza yağdı.

ARAÇ SAHİBİNE DE CEZA KESİLDİ

Ehliyetsiz sürücü Ramazan O.'ya 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 46/2-G (Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin; trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirmek) 1002 TL, 36/3a (sürücü belgesi olmadan araç kullanmak) Maddesine istinaden 2018 lira para cezası kesildi. Ayrıca araç sahibine ikinci kez muayene yaptırmadan aracını trafiğe çıkarttığı için 488 lira ve kamyonunu ehliyetsiz bir kişiye kullandırdığı için 2018 lira para cezası kesildi. Bu araçla ilgili toplam 5 bin 526 lira ceza kesildiği öğrenildi. Ayrıca sürücü Ramazan O. Türk Ceza Kanununun 179/2 ( Kara, deniz veya demiryolu ulaşım araçlarını kişilerin hayat , sağlık veya mal varlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare etmek) maddesi gereği Adli işlem yapılmak üzere Sultangazi Şehit Mustafa Tercan Polis Merkezine teslim edildi.

MOLOZ DÖKENE DE CEZA KESİLDİ

Öte yandan yola moloz dökerek ilerlediği için polis tarafından gözaltına alınan diğer kamyon şoförü K.B.'ye ise 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 65/1-H (Yükü karayoluna değecek, dökülecek, saçılacak, akacak şekilde yüklemek ) maddesine istinaden 225 lira, araç sahibi şirkete ise muayenesi bitmiş araçla trafiğe çıkmak maddesinden 235 lira ceza kesildiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.