Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
81 ildeki okul önlerinde güvenlik uygulamaları başladı..
İran’ın saldırıları sonucu Burj Al Arab kapanıyor!.
Her felaketi siyasete alet eden CHP yine boş durmadı!.
Okul saldırılarından sonra polis 591 hesap ve bağlantı kurdukları yöneticilerin peşine düştü!.
Okul katliamcısının babası tutuklandı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den saldırı ile ilgili açıklama!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan okul katliamları ile ilgili açıklama..
Kahramanmaraş’taki okul saldırısında can kaybı 9’a yükseldi!.
Okulda katliam yapan saldırganın babasının polis annesinin öğretmen olduğunu ortaya çıktı!.
14 yaşındaki saldırgan 5 silah ve şarjör ile okulu basmış!.
Kahramanmaraş Valisi acı haberi duyurdu!. 4 kayıp 20 yaralı!.
Efendisinden aldığı icazet ile Türkiye’yi Avrupa’ya şikâyet etme turuna çıkıyor!.
Şanlıurfa’dan sonra bir okul katliamı da Kahramanmaraş’ta meydana geldi..
Avrupa’dan “ABD’siz NATO” senaryosu!. Türkiye Lider konumunda..
Tehditler savuran dengesiz Trump yine umut vaad etmeye başladı!.
Bir belediye daha AK Parti’ye geçiyor..
MHP Lideri Bahçeli muhalefetin ara seçim çağrısına kapıyı kapattı: Seçimler Zamanında Olacak..
İtalyan derginin İsrail şerefsizliklerini deşifre ettiği kapak dünyayı ayağa kaldırdı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Marmara Üniversitesi’ndeki Recep Tayyip Erdoğan hadsizliğine tepkiler çığ gibi!.

Marmara Üniversitesi’ndeki Recep Tayyip Erdoğan hadsizliğine tepkiler çığ gibi!.
29.01.2021
A+
A-

Laikçiliğin arkasına saklanan içi boş kafalar, üniversiteleri siyasi bataklığa sürüklemeye devam ediyor!. Azgın azınlık Boğaziçi Üniversitesi’ne yasal yollarla rektör atanmasını bahane ederek “Üniversitelerde siyaset istemiyoruz” yaygarası koparırken, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde bir final sınavında öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailesi ve İHL düşmanlığına yönelik skandal sorular sorulduğu ortaya çıktı!.

Akademisyen kılığına bürünmüş yobazlar, üniversiteleri siyasi bataklığa sürüklemeye devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atanmasını bahane ederek üniversitelerin siyasallaştığından dem vuran malum zihniyet bu kez Marmara Üniversitesi’nde kendini gösterdi. İktisat Fakültesi’nde İngilizce ağırlıklı Ekonomiye Giriş dersinin Final sınavında öğrencilere skandal sorular sorulduğu ortaya çıktı.

“Tayyip” sorularıyla nefret kustu

‘Üniversitelerde siyaset istemiyoruz’ diyen laikçi kafa, üniversiteleri siyasi bataklığa sürüklemeye devam ediyor. Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Bülent Nami Nomer’in öğrenciler için hazırladığı skandal sorular görenleri çileden çıkardı. İçinde “Tayyip”, “Berat” ve “Bilal” isimlerinin geçtiği üniversite ruhuna yakışmayan, ciddiyetten uzak sorularda İmam Hatipliler de aşağılandı. İngilizce olarak sorulan ve eğitimle alakası olmayan sorulardan birinde, “Ayakkabı almak istiyorsun ancak çok pahalı. Ne anlama gelir?” sorusunun cevabında “Tayyip’e sor” şıkkı yer alıyor. Bir diğerinde ise “Küçük bir ticaret kasabasında herkes fındık yetiştiriyor. Kimin refahı serbest ticaret ile yükselir” sorusu sorularak, şıkların arasına “Tayyip her zaman kazanır” şeklinde skandal ifadeye yer verilmiş.

“Berat”, “Bilal” ve İmam hatipler

Sınavda öğrencilere sorulan “Bilal, bir saatte 1 ayakkabı kutusu üretebiliyor. Ok ve yayıyla 2 saatte 1 tavşan avlayabiliyor. Bir günde 8 saat vardır” sorusuyla, Okçular Vakfı yönetici Bilal Erdoğan hedef alınıyor. Nomer’in ayrıca, “Berat, YEP (yeni ekonomi programı) ile bir saatte 1 ayakkabı kutusu üretebilir. Bir saatte 1 tavşan yakalayabilir. Her ikisinin de yararlanabilmesi için kim kime hangi oranda satmalıdır?” sorusunu da öğrencilere soruyor. İnsan aklıyla dalga geçme küstahlığında bulunan akademisyen bozuntusu, kendince milli iradeyle dalga geçmeye çalışıyor.

İmam Hatiplileri de hedef alan akademisyen bozuntusu, “Nüfusun zengin yarısının İHL’lerden nefret ettiğini ve yoksul yarısının onu sevdiğini varsayın. Bir kasabadaki bir Anadolu lisesi birdenbire İHL olursa, o kasabadaki özel liselerin denge fiyatları ne olur?” sorusunu öğrencilerine yöneltti.

O akademisyene jet soruşturma

Konuyla ilgili Akit’in ulaştığı Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ise, olay öğrenilir öğrenilmez Nomer hakkında süratle soruşturma açıldığını, dekanlığın ise inceleme başlattığını aktardı. Marmara Üniversitesi’nden yapılan açıklamada da idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.