Site Rengi

HABER ÖZETİ
Putin’den ateşkes umutlarını tüketecek hamle!.
İspanya’dan sonra Fransa’da da elektrik kaosu patlak verdi!.
PKK’nın İran uzantısı PJAK silah bırakmayacağını açıkladı!.
Suudi Arabistan’da 73 yıldır uygulanan alkol yasakları kalkıyor!.
ABD Başkanı Trump’ın AB tehdidi altın fiyatlarını uçuşa geçirdi…
DEM Parti MHP’yi ziyaret edecek..
Rusya ile Ukrayna arasında 390 kişilik esir takası gerçekleşti..
Kurban Bayramı için resmi tatil gün sayısı açıklandı..
Savcılıktan İmamoğlu’nun afiş ve pankartlarını kaldırma talimatı!.
İBB’ye 4. dalga operasyon!. Özel Kalem ve Koruma Müdürü paketlendi!.
Kahpe İsrail kana doymuyor!. 1 günde 107 Gazzeliyi katletti!.
Sözcü gazetesinin “İsrail ile Ticaret” iftirasına bakanlıktan jet yalanlama!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu..
İstanbul’da ulaşım kaosu!. Özel Halk Otobüsleri kontak kapattı!.
ABD’de iki İsrail konsolosluk çalışanı öldürüldü!.
Bitcoin 110 bin dolara dayandı…
İBB’nin gölge başkanının hesabından 1,5 milyar TL çıktı!.
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Marmara Üniversitesi’ndeki Recep Tayyip Erdoğan hadsizliğine tepkiler çığ gibi!.

Marmara Üniversitesi’ndeki Recep Tayyip Erdoğan hadsizliğine tepkiler çığ gibi!.
29.01.2021
A+
A-

Laikçiliğin arkasına saklanan içi boş kafalar, üniversiteleri siyasi bataklığa sürüklemeye devam ediyor!. Azgın azınlık Boğaziçi Üniversitesi’ne yasal yollarla rektör atanmasını bahane ederek “Üniversitelerde siyaset istemiyoruz” yaygarası koparırken, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde bir final sınavında öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailesi ve İHL düşmanlığına yönelik skandal sorular sorulduğu ortaya çıktı!.

Akademisyen kılığına bürünmüş yobazlar, üniversiteleri siyasi bataklığa sürüklemeye devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atanmasını bahane ederek üniversitelerin siyasallaştığından dem vuran malum zihniyet bu kez Marmara Üniversitesi’nde kendini gösterdi. İktisat Fakültesi’nde İngilizce ağırlıklı Ekonomiye Giriş dersinin Final sınavında öğrencilere skandal sorular sorulduğu ortaya çıktı.

“Tayyip” sorularıyla nefret kustu

‘Üniversitelerde siyaset istemiyoruz’ diyen laikçi kafa, üniversiteleri siyasi bataklığa sürüklemeye devam ediyor. Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Bülent Nami Nomer’in öğrenciler için hazırladığı skandal sorular görenleri çileden çıkardı. İçinde “Tayyip”, “Berat” ve “Bilal” isimlerinin geçtiği üniversite ruhuna yakışmayan, ciddiyetten uzak sorularda İmam Hatipliler de aşağılandı. İngilizce olarak sorulan ve eğitimle alakası olmayan sorulardan birinde, “Ayakkabı almak istiyorsun ancak çok pahalı. Ne anlama gelir?” sorusunun cevabında “Tayyip’e sor” şıkkı yer alıyor. Bir diğerinde ise “Küçük bir ticaret kasabasında herkes fındık yetiştiriyor. Kimin refahı serbest ticaret ile yükselir” sorusu sorularak, şıkların arasına “Tayyip her zaman kazanır” şeklinde skandal ifadeye yer verilmiş.

“Berat”, “Bilal” ve İmam hatipler

Sınavda öğrencilere sorulan “Bilal, bir saatte 1 ayakkabı kutusu üretebiliyor. Ok ve yayıyla 2 saatte 1 tavşan avlayabiliyor. Bir günde 8 saat vardır” sorusuyla, Okçular Vakfı yönetici Bilal Erdoğan hedef alınıyor. Nomer’in ayrıca, “Berat, YEP (yeni ekonomi programı) ile bir saatte 1 ayakkabı kutusu üretebilir. Bir saatte 1 tavşan yakalayabilir. Her ikisinin de yararlanabilmesi için kim kime hangi oranda satmalıdır?” sorusunu da öğrencilere soruyor. İnsan aklıyla dalga geçme küstahlığında bulunan akademisyen bozuntusu, kendince milli iradeyle dalga geçmeye çalışıyor.

İmam Hatiplileri de hedef alan akademisyen bozuntusu, “Nüfusun zengin yarısının İHL’lerden nefret ettiğini ve yoksul yarısının onu sevdiğini varsayın. Bir kasabadaki bir Anadolu lisesi birdenbire İHL olursa, o kasabadaki özel liselerin denge fiyatları ne olur?” sorusunu öğrencilerine yöneltti.

O akademisyene jet soruşturma

Konuyla ilgili Akit’in ulaştığı Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ise, olay öğrenilir öğrenilmez Nomer hakkında süratle soruşturma açıldığını, dekanlığın ise inceleme başlattığını aktardı. Marmara Üniversitesi’nden yapılan açıklamada da idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.