Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li çocuk tacizcisi başkana ödül gibi ceza!.
Efsane Başkan Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ile geri dönüyor..
İmamoğlu Suç Örgütü davasında 15 kişi tahliye edildi..
Kira fiyatlarını aşan aidat soygunu TBMM’nin gündeminde!.
ABD’li şerefsiz Türkiye’yi Ayasofya üzerinden yaptırım uygulamakla tehdit etti!.
Gazze’ye giden Sumud filosu kahpe İsrail tarafından rehin alındı!.
İngiliz medyası Gazze’de yapılan soykırımı meşrulaştırmaya çalışıyor!.
Putin-Trump İran savaşını konuşmak için bir araya geldi..
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttuğunu açıkladı..
İBB davasında taraflar birbirlerine girdi!.
Konyaspor-Fenerbahçe maçında F-16 uçuran general görevden alındı!.
Bakan Bey’e saatler sonra tükürdüğünü yalatan maden patronu!.
Emlak satışlarında güvenli ödeme dönemi resmen başlıyor..
İran-ABD savaşına Rusya’da mı dahil oluyor..
CHP’li İBB’nin Yenikapı şovunun arkasındaki sahtekârlık!.
Katil oğlunu ülke ülke dolaştıran Bülent Cihantimur’u 16 milyon tokatladılar!.
CHP şimdi de “Kiralık Sosyal Konut” projesine çökmeye kalktı!.
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mine Kırıkkanat Cumhuriyet Gazetesi’nden kovuldu!.
Fenerbahçe’de seçim tarihi belli oldu..
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Derbinin faturası Todesco’ya kesildi..
Adnan Oktar’ın avukatları gece yarısı cezaevinde CHP’li Özkan Yalım’ı ziyaret etti..
Ateşkes kararına rağmen Kahpe İsrail Lübnan’ı bombalamaya devam ediyor..
Asgari ücrete mecbur olan yoksulun aklı ile alay ediyorlar..
İran-ABD savaşının Körfez ülkelerine zararı milyarlarca doları buldu!.
Trump’ın Epstein pislikleri ortalığa saçılınca kendini savunmaya başladı!.
Düzmece suikast girişimi sonrası Trump’tan yeni talimat..
Kahpe İsrail ateşkesi bozup yine Lübnan’a saldırmaya başladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Marsilya-Galatasaray maçı öncesi Fransa’da kırmızı alarm..

Marsilya-Galatasaray maçı öncesi Fransa’da kırmızı alarm..
29.09.2021
A+
A-

Bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek Galatasaray, E Grubu’nda lider konumda bulunuyor. Grubun ilk maçında Lazio’yu 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, ikinci haftada oynanacak Marsilya maçında da galibiyet alarak 2’de 2 yapmanın peşinde. Ancak maç öncesi Fransız ekibinden şaşırtıcı bir karar alındı. İşte son dakika haberinin detayları…

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna galibiyetle devam etmek isteyen Galatasaray, grubun ikinci maçında Fransa’nın güçlü ekibi Marsilya’ya konuk oluyor. Yarın akşam saat 22.00’de oynanacak zorlu mücadele, sarı-kırmızılı takım için oldukça büyük önem arz ediyor.

UEFA Avrupa Ligi’ne Lazio’yu 1-0 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Fatih Terim ve öğrencileri, 2’de 2 yaparak Avrupa galibiyetlerine bir yenisini daha eklemek istiyor.

Galatasaray’ın Marsilya karşısında, ligde son oynanan Göztepe maçından daha farklı bir 11’le çıkması bekleniyor. Cezası nedeniyle Süper Lig’de forma giyemeyen Marcao, sakatlığını atlatan Sacha Boey ve Göztepe maçında performansıyla beğeni toplayan Diagne’nin 11’deki yerini alması bekleniyor.

Zorlu maç öncesi son antrenmanını bugün Fransa’da gerçekleştirecek olan Galatasaray, Marsilya maçına hazır hale gelecek.

FRANSIZ KULÜBÜNDEN SÜRPRİZ KARAR

Fransa’nın taraftarlarıyla dikkat çeken ekiplerinden birisi olan Marsilya, Galatasaray maçı öncesi çıkacak olayları engellemek adına bir dizi kararlar aldı.

Kırmızı alarm durumuna geçen Marsilya, 2012’de oynanan Fenerbahçe maçını da örnek göstererek güvenlik önlemlerini sıkı tutmak istiyor.

Fransa’da yayın yapan La Provence gazetesine açıklamalarda bulunan Marsilya İletişim Direktörü Jacques Cardoze, ‘Taraftarların karşı karşıya gelmesinin önüne geçmek için her şeyi yapacağız’ dedi.

Cardoze, ‘Galatasaray maçıyla ilgili çalışmalarımızı, 2012’de Fenerbahçe ile oynadığımız maç üzerinden yaptık’ diye konuştu.

Yüksek güvenlik kapsamına alınan Marsilya-Galatasaray mücadelesi öncesinde açıklamalarına devam eden Cardoze, ‘Taraftarların stadın diğer kısımlarına ulaşmasını engellememiz zor. Rakip taraftarların bir arada olacağı geniş bir bölüm ayıracağız. Deplasman taraftarlarına ayırdığımız kapasiteyi 3400’e çıkardık. Fransa, Almanya veya Belçika’dan gelecek Galatasaray taraftarlarını ağırlayacağız’ ifadelerini kullandı.

TÜRK TARAFTARLARA BİLET SATILMAYACAK

Marsilya’nın çılgın taraftar grupları, Galatasaray maçı öncesinde Türk taraftarlara bilet satılmaması yönünde paylaşımlar yaptı.

Marsilyalı taraftarlar, maça gelemeyecek Fransız taraftarların biletlerini kime devrettiklerine dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.