Site Rengi

HABER ÖZETİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
Kabine İran-ABD Savaşı ve ekonomi başlığı ile toplanıyor..
Bitcoin kritik eşikte!.
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
İnsan sağlığını hiçe sayan Tahsildaroğlu peynirleri için toplatılma kararı!.
Ekremcilerin partisinin logosu Yeni Rakı’dan!.
Toplu istifalardan sonra Bay Kemâl’e 44 vekil kaldı..
Ayasofya’nın Camii-Kebir’e dönüşünün 6. yılı mübarek olsun..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Meral Akşener’e “HDP ve CHP” sorusu! “İttifaktan hiç mi rahatsız olmuyor musunuz?.”

Meral Akşener’e “HDP ve CHP” sorusu! “İttifaktan hiç mi rahatsız olmuyor musunuz?.”
27.04.2020
A+
A-

İYİ Parti’den şubat ayında istifa eden eski Balıkesir Belediye Başkanı ve milletvekili İsmail Ok, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘HDP, PKK’nın uzantısıdır’ sözleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ok, “HDP’yi PKK’nın yanına koyuyorsunuz. Peki PKK’nın yanına koyduğunuz HDP’nin CHP ile ittifakından hiç mi rahatsız olmuyorsunuz?” dedi.

İYİ Parti’den şubat ayında istifa eden eski Balıkesir Belediye Başkanı, Milletvekili İsmail Ok, “Zillet İttifakı” ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘HDP, PKK’nın uzantısıdır’ sözleriyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

HDP ile ortakları olduğu CHP arasındaki ilişkiye tepki göstererek partisinden istifa eden Ok, Akşener’in bu sözlerinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Ancak aynı açıklama Ok, İYİ Parti Başkanlık Divanı toplantısında yaşanan çarpıcı bir olayı da kamuoyuna açıkladı.

İsmail Ok

O toplantıda, İYİ Parti ve CHP ittifakının gidişatını sorduğunu belirten Ok, “Çünkü CHP ve HDP işbirliği hem şahsım hemde Türk Milliyetçileri açısından rahatsızlık vericiydi” dedi.

Ok, “Sayın Akşener’in CHP ve HDP işbirliğinden en ufak rahatsızlık duyduğunu ifade eden bir beyanı olmadığı gibi, tam tersine bu konuda şahsımı yaralayıcı ithamlarla sözlerini bitirmiştir” ifadelerini kullandı.

İsmail Ok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener 24 Nisan günü katıldığı bir televizyon programında “HDP – PKK’nın uzantısıdır“ demiş.

Sayın Akşener her ay Başkanlık Divanı ve Milletvekilleri ile yemekli toplantı düzenlemektedir. İstifa etmeden önce katıldığım son toplantıda Sayın Akşener’e, İYİ Parti ve CHP ittifakının gidişatını sordum.

Çünkü CHP ve HDP işbirliği hem şahsım hemde Türk Milliyetçileri açısından rahatsızlık vericiydi.

Nitekim İYİ Parti’den istifa edişimden tam 1 hafta sonra HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, CHP’ye seslenerek “Çekingenliği bırakın, ittifakı artık açıklayalım” sözleri tüm gerçekleri ortaya dökmüştür.

Sayın Akşener’e toplantıda; “Bu birliktelik kabul edilemez ve devam ettirilemez” şeklinde katılımcıların huzurunda görüşümü ifade ettim ve şu soruyu sordum: “Başkanlık Divanında bu konu görüşüldü mü ve partinin bu konuda resmi görüşü nedir?”

Sayın Akşener’in CHP ve HDP işbirliğinden en ufak rahatsızlık duyduğunu ifade eden bir beyanı olmadığı gibi, tam tersine bu konuda şahsımı yaralayıcı ithamlarla sözlerini bitirmiştir.

Bu kadar kısa zamanda Sayın Akşener’in bu değişimi şahsımı son derece mutlu ettiğini ifade etmek isterim.

Ancak bazı soruları yeniden sormak hasıl olmuştur. HDP’yi PKK’nın yanına koyuyorsunuz. Peki PKK’nın yanına koyduğunuz HDP’nin CHP ile ittifakından hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? Soruları doğru, cevapları net vermek lazım. Saygılarımla…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.