Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kılıçdaroğlu Yeni Parti’ye ispiyonculuk yapan 3 belediye başkanını CHP’den kovdu!.
Bahis oynadığı tespit edilen kulüp yöneticileri PFDK’ye sevk edildi!.
Fon vurguncularının mal varlıkları TMSF’ye devredilmeye devam ediyor..
Fatma Betül Sayan Kaya’nın ismi AK Parti’nin internet sitesindenden silindi!.
Karısı milletin 11,5 milyar dolarını çalan Mustafa Sandal gelecek kaygısı yaşıyormuş!.
ABD 23 yıldır işgâl ettiği Irak’tan tamamen çekiliyor..
Uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında Özgür Özel detayı: Ezan okunurken alem yapmışlar!.
Devlet Denetleme Kurulu yatırım fonu işlemlerini denetleyecek..
Milyarlarca dolar yurt dışına kaçırıldıktan sonra zahmet edip denetimleri sıklaştırma kararları aldık!.
Deniz Yavuzyılmaz’ın eşi hakkında dolandırılıktan soruşturma başlatıldı!.
Fatma Betül Sayan Kaya paçayı kurtarmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşmaya çalışmış!.
Fon vurgunu toplantısı sona erdi!.
Fatma Betül Sayan Kaya tokatladığı 2 milyarı iade etti!.
11,5 milyar don vurgunu yapan Melisa Sandal Mustafa’yı da kaçtığı Dubai’ye yerleştirmek istemiş!.
Beştepe’de acil fon vurgunu toplantısı!.
Fatma Betül Sayan Kaya bakın malı amuduyla nasıl götürmüş!.
Fon vurgununun siyasi, bürokrasi ve cemaat ayağı deşifre oldu!.
İtalyanlardan 4 yedik!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fon vurguncuları ile ilgili açıklama!.
Fon vurgunundan kazandığının iki katını ödeyene ceza yok!.
Firari fon vurguncusunun babası BDDK üyesi, kayınpederi Maliye Bakan Yardımcısı!.
Mustafa Sandal ve kayınpederi Yeşim Salkım’ı da 500 bin dolar tokatlamış!.
Fon skandalının merkezinden Bakan Yardımcısını damadı çıktı!.
AK Parti’nin en torpilli ve dokunulmaz ailesi Sayan kardeşler!.
SPK isterse fon vurguncularının hepsini 1 saatte bulur!.
MHP’den Sedat Peker’in Türkiye’ye dönüşü ile ilgili flaş açıklama..
İsimleri milyonluk para skandallarına karışan AK Parti’nin muhteşem üçlüsü!.
Fon vurgununda malı götürenlerin listesi..
Kabine Fon Vurgunu ana gündem maddesi ile toplanıyor..
Kâşif Kozinoğlu cinayeti ile ilgili ifade veren doktor evinde ölü bulundu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Mide kanaması geçiren Haluk Levent’in durumunun iyi olduğu açıklandı..

Mide kanaması geçiren Haluk Levent’in durumunun iyi olduğu açıklandı..

Eskişehir konserinin ardından fenalaşarak hastaneye kaldırılan Haluk Levent’in mide kanaması geçirdiği öğrenildi.. Tedavisi süren sanatçının durumunun iyi olduğu ve Cumartesi günü taburcu olmasının beklendiği ifade edildi..

“Elfida”, “Yollarda Bulurum Seni”, “Aşkın Mapushane” gibi şarkılarıyla tanınan Haluk Levent, Eskişehir’de düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında hayranlarıyla buluştu.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Konser sonrası AFAD ile yapacağı toplantı için hareket eden Levent, yolda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Ankara’daki Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan 57 yaşındaki Haluk Levent’in ilk müdahalenin ardından mide kanaması teşhisi ile yoğun bakıma alındı..

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Edinilen bilgilere göre, mide kanaması geçiren Levent’in kanamasının durduğu, endoskopi yapıldığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

DURUMU İYİ

Ankara’da Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Levent’in durumunun iyi olduğu ve cumartesi gününe kadar taburcu olması beklendiği belirtildi.

AHBAP’TAN AÇIKLAMA

Tedavisi devam eden Haluk Levent’in sağlık durumuyla ilgili bir açıklamada ünlü şarkıcının genel başkanı olduğu AHBAP Derneği’nden geldi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Genel başkanımız Haluk Levent’in sağlık durumuyla ilgili çeşitli haberler ve paylaşımlar gündeme gelmektedir. Sürecin takip edildiğini ve sağlık durumunun kontrol altında olduğunu sizlerle paylaşmak isteriz. Tarafımıza ulaşan net ve güncel bilgiler doğrultusunda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Şu an için resmî kaynaklar dışındaki paylaşımlara karşı dikkatli olunmasını rica eder, genel başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.”

HALUK LEVENT KİMDİR?

26 Kasım 1968’de Adana’nın Yüreğir ilçesinde doğdu. İlköğretimini Sabancı İlkokulu’nda, liseyi Adana Atatürk Lisesi’nde bitirdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği; Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu, Bilgisayar Programcılığı; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Fizik ve Ankara Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Muhasebe bölümlerinde kısa süre öğrencilik yaptı.

1992 yılında İstanbul’a geldi. Ortaköy’de çeşitli barlarda çalıştı. 1993 Temmuz’unda Yollarda albümünü çıkarttı. İlk albümün ardından 1995 Ekim’inde Bir Gece Vakti bir milyona yaklaşan satış rakamı yakaladı. Yine 1996’nın hemen sonunda Arkadaş albümü piyasaya çıktı. Cezaevine girmeden önce oluşturmuş olduğu kayıtlarla Mektup albümünü çıkarttı. 1998 Eylül’ünde Yine Ayrılık albümünü çıkarttı ve askere gitti.

Askerlik görevinin ardından sırasıyla 2001 Şubat’ında Kral Çıplak, 2002 Ekim’inde Bir Erkeğin Günlüğü, 2004 Eylül’ünde Aç Pencereni, 2005 Nisan’ında Annemin Türküleri adlı albümlerini piyasaya sürdü.

Sanat yaşamında on beş albüm, on bin konser, iki kitap, yüzlerce ödül, yardım konserleri, iki tane de rekor konser bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.