Site Rengi

HABER ÖZETİ
6,2’lik deprem büyük İstanbul depremini tetikler mi!.
Telefonlara deprem uyarısı nasıl geliyor?.
Bakan Yerlikaya: Artçı depremler azalma eğiliminde..
Yılın fıkrası Özgür Özel’den!. Deprem için gecesini gündüzüne katan başkanlarını içeri almışlar!.
Ekrem’in reklamına harcadığı para depreme harcadığı paranın 3 katı!.
Art arda gelen depremlerle İstanbul beşik gibi sallanıyor!.
Deprem nedeni ile okullara 2 gün ara verildi!.
İstanbul’da korkutan deprem!.
Trump kıvırdı altın fiyatları düşmeye başladı!.
Kimliklerini doğrulamayan kripto para kullanıcılarının hesapları donduruluyor!.
3 çeyrek altın 1 asgari ücret oldu!.
MHP’li isimden Erken Seçim açıklaması..
New Balance ayakkabılarında domuz derisi skandalı!.
Altın haftaya yeni rekor ile başladı..
ABD Sömürdüğü Afrika’dan çekiliyor!.
MHP af için ilk adımı attı!.
İndirim Dolandırıcılığı yapan Beymen, Ramsey, Sarar ve Vakko’ya para cezası!.
Ehliyetlerini kaptıran trafik magandalarına kötü haber!.
Gezi provokatörü Ayşe Barım hastaneye kaldırıldı!.
Kocaelispor 16 yıl sonra Süper Lig’de..
Eski bürokratın evinde külçe külçe altın yakalandı!.
Merkez Bankası’ndan 1 günde 2. faiz arttırımı!.
Putin Esed itini Suriye’ye iade etmeyeceğini açıkladı!.
Trump’tan Gazze’ye destek veren ülkere vize verilmeme talimatı!.
İBB’den 2 bin 500 adetlik yeni taksi ihalesine onay..
CHP’li belediyeye Gülşen operasyonu!.
MHP İl Başkanlığını karıştıran yolsuzluk iddiası!.
Paralarını alamayan Halk Otobüsü sahipleri İBB’yi bastı!.
Merkez Bankası faizi yüzde 46’ya yükseltti!.
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında gözaltı kararı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Millet İttifakı yine karışacak! Meral Akşener: “Abidik gubidiklerle olmak istemiyorum!.” (video haber)

Millet İttifakı yine karışacak! Meral Akşener: “Abidik gubidiklerle olmak istemiyorum!.” (video haber)
07.05.2023
A+
A-

Geçtiğimiz dönem masadan ayrılan ve istediğini alamayınca geri dönen, terör destekli 7’li koalisyon ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Maltepe’de düzenlenen mitingde koalisyonda yeni bir kriz çıkaracak açıklamada bulundu. Koalisyonun küçük ortaklarına ağır göndermede bulunan Akşener, ‘Başbakan Meral’ diyorsunuz ya öyle abidik, gubidiklerle olmak istemiyorum. Oylarınızla başbakan olmak istiyorum.’ ifadelerini kullandı.

Terör iltisaklı 7’li koalisyonun ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz aylarda masadan kalkarak ittifakı bitirmişti. Ancak istediğini alamayan Akşener masaya tekrar son hızla geri dönmüştü. Seçim arifesinde dikkat çeken ifadeler kullanan Akşener’den yeni bir kriz çıkaracak açıklama geldi. 7’li koalisyonun Maltepe mitinginde konuşan Akşener, masadaki ortaklarına göndermede bulunarak, “Öyle abidik, gubidiklerle olmak istemiyorum. Oylarınızla başbakan olmak istiyorum.” dedi.

 

“ABİDİK GUBİDİKLERLE BAŞBAKAN OLMAK İSTEMİYORUM”

Mitingde söz alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ittifakın ‘küçük’ ortakları DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi’ne oldukça ağır göndermelerde bulundu.

Kendisi için söylenen ‘Başbakan ol’ söylemine cevap veren Akşener, “Başbakan Meral’ diyorsunuz ya öyle abidik, gubidiklerle olmak istemiyorum. Oylarınızla başbakan olmak istiyorum.” diye konuştu.

Akşener açıklamasında şöyle konuştu:

“14 Mayıs, elbette burası gösteriyor ki Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olarak seçildiği ve alkışlar içinde inşallah Çankaya Köşkü’ne beraberce bir götürdüğümüz bir akşam olacak. Sizin helal oylarınızla Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanımız olacak. Ben de ‘Başbakan Meral’ diyorsunuz ya öyle abidik, gubidiklerle olmak istemiyorum. Oylarınızla başbakan olmak istiyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.