Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pazar günü seçimler iptal edilirse ne olacak?.
ABD Başkanı Biden ile görüşmenin bedeli 500 bin dolar…
CHP’deki Kule Paralar skandalı Eko Başkanı fena köşeye sıkıştırdı!.
İnce’den Özel’e salvador!. SENİN DEMLENDİĞİNİ O ZAMANLARDAN BELLİYDİ!.
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
DOLAR 32,3680
EURO 34,9842
ALTIN 2.325,98
BIST 9.102,91

Milletin Adamı Başkan Recep Tayyip Erdoğan 68 yaşında…

Milletin Adamı Başkan Recep Tayyip Erdoğan 68 yaşında…
26.02.2022
A+
A-

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 68. doğum günü dolayısıyla sosyal medyadan çok sayıda tebrik mesajı yayımlandı.. AK Parti Gençlik Kolları da Erdoğan için özel bir video klip yayınladı..

26 Şubat 1954’te doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 68’inci doğum günü için Twitter’da “İyikiDoğdunReis”“MilletinAdamı68Yaşında” ve “Sayın Cumhurbaşkanım” etiketleriyle paylaşımlar yapıldı. Paylaşımlar, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Kutlama mesajlarından bazıları şöyle:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Bu büyük davanın kutlu yükünü taşıyan güzel insan… Doğum gününüz kutlu olsun. Mevla nice yıllara sağlık ve afiyet içinde kavuşmayı nasip etsin.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da “Ömrünü millete hizmete adayan, mazlumların duasını alan, mahzunların derdini sırtında taşıyan, yüreğinde Türkiye sevdasıyla bize yol gösteren bir lider… Rabb’imden nice sağlıklı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.” paylaşımını yaptı..

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını eklediği paylaşımını “Yeniden güçlü ve büyük Türkiye yolunda ‘MilleteAdananBirÖmür’ Nice yıllara.” notuyla yayınladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, “Bugün millete adanmışlığı, çok çalışıp hiç yorulmamayı, her daim mazlumların yanında olmayı kendine dava edinmiş liderimizin, milletin adamının, sağlam iradenin doğum günü. Hayırlı, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da “İyikiDoğdunMilletinAdamı”, “MilleteAdananÖmür” etiketleriyle paylaştığı mesajında, “Dünya bugün olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bugün kararsız değiliz. Bugün güçsüz değiliz ve bugün lidersiz değiliz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, güçlü Türkiye idealinde emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı..

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Güçlü yarınlar ve büyük başarılar için milletine hizmet yolunda kendini adayan liderimiz, Cumhurbaşkanımız aynı davada sizlerle yürümekten büyük bir onur duyuyor, nice başarılı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Rabb’im sizi başımızdan eksik etmesin.” notuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mesajların yer aldığı videoyu paylaştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Devlet yük değildir devlet yük alır, devlet vatandaşının mutluluğuyla mutlu olur. Ülkesine, milletine adanmış bir ömür… Huzurla hayırlarla mücadeleyle dolu daha çok yolumuz var.” mesajını paylaştı..

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yer aldığı fotoğrafını “Vatana, millete adanmış bir ömür.” notuyla paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ise Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı paylaşımında, “Milletinin duasını almış, mazlumlara sığınak olmuş, Türkiye’ye hizmet yolunda destansı bir mücadele vermiş Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Sizinle yürümek ne büyük onur.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, “Millete adanan bir ömür, milletin sevgisiyle güçlenen bir lider: Recep Tayyip Erdoğan.” notuyla kutlama mesajı yayımladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Bugün bölgesinde güçlü, dünyada saygı duyulan söz sahibi bir Türkiye varsa arkasında #MilleteAdananÖmür var, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var… Sağlıkla, başarılarla dolu nice yıllara…”

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI’NDAN ANLAMLI KLİP

AK Parti Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü vesilesiyle bir video klip paylaştı. Sosyal medyada ilgi çeken video çok sayıda izleyici tarafından beğenilip paylaşıldı.

AK Parti Gençlik Kollarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel doğum günü klibi
AK Parti Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü vesilesiyle bir video klip paylaştı. Sosyal medyada ilgi çeken video çok sayıda izleyici tarafından beğenilip paylaşıldı..

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez mesajında “Milletimizin derdiyle dertlenen, hüznüyle kederlenen, sevinciyle mutlu olan Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a milletimize hizmet yolunda nice hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.” ifadesini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı sosyal medya hesabından ise “Hayal, gerçeğe atılmış bir tohumdur…” Recep Tayyip Erdoğan. Hayaller ile gerçeklerin kavuştuğu bir ülke olmamıza katkılarınız için minnettarız. İyi ki doğdunuz.” notuyla video paylaşıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.