Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
CHP’de Kemâl Kılıçdaroğlu paniği!.
ABD Başkanı Trump dünyaya vergi yağdırıyor!.
Master Şef Somer’de boykota destek vermek için restoranını kapattı!.
Devlete parmak sallayanlar kıçlarına tekmeyi yedi!.
Yukardakilerin siyasi ikbâl kavgası yine vatandaşa patladı!. Benzine zam!.
CHP’nin yerli ve milli markalar için yaptığı boykot çağrısına tepkiler büyüyor!.
TSK’dan ihraç ihraç edilen 5 teğmen geri dönmek için harekete geçti..
CHP Lideri Özel’den 2 Nisan’da “Tüketimi Durdurun” çağrısı!.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli talep edildi!.
İmamoğlu’nun tutuklanması CHP’yi zirveye taşıdı..
Kılıçdaoroğlu’ndan yediği kazığın intikamını alacak adaylık açıklaması!.
Kahpe İsrail Filistin’i işgâl etmeden durmayacağını açıkladı!.
Altın fiyatları rekora doğru gidiyor…
Volkan Konak kalp krizi sonucu hayatını kaybetti..
Bayram Tatilinde Yollar Yine Kan Gölüne Döndü: 19 Can Kaybı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Muharrem İnce, altılı masayı topa tuttu! “Biri ‘ben Erdoğan’ı yenerim’ diyemiyor!.”

Muharrem İnce, altılı masayı topa tuttu! “Biri ‘ben Erdoğan’ı yenerim’ diyemiyor!.”
11.08.2022
A+
A-
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Altılı masadan biri çıkıp da ‘Ben yenerim bu Erdoğan’ı’ diyemiyor. Hepsi kıvırıyor.” dedi.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Özdere Mahallesi’nde partililerle bir araya geldi.

Muharrem İnce, 2018’de cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylık süreci ve sonrasıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tutumunu eleştirdi.

“Bir cumhurbaşkanı adayı ‘Gel bakalım Muharrem’ diye çağırılır mı”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun kendisini 2018’deki seçimlere 51 gün kala aday ilan ettiğini anımsatan İnce, “Ben CHP’de grup başkan vekiliyken seçime 51 gün kala ‘gel bakalım Muharrem’ dedi. Ne yapalım gittik. Çünkü memleket meselesi. Bir cumhurbaşkanı adayı ‘Gel bakalım Muharrem’ diye çağırılır mı? Çağırılmaz ve o da biliyor bunu. Plan yok, program yok, fotoğrafın bile yok daha ortada.” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce: Altılı masadan biri  Ben Erdoğan ı yenerim  diyemiyor #1

“İYİ Parti’nin CHP’ye teşekkür etmesi gerekmiyor muydu”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de 2018’de cumhurbaşkanlığına aday olduğunu söyleyen İnce, “2018 seçimlerinde İYİ Parti seçime gidemiyordu. CHP 15 milletvekili verdi. Peki İYİ Parti’nin CHP’ye teşekkür etmesi gerekmiyor muydu? Ettiler mi? Ettiler.

CHP büyük partiydi o zaman. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ydi. İYİ Parti’nin şunu demesi gerekmez miydi? ‘Bizim seçimlere girmemizi CHP sağladı. Biz de şimdi CHP’nin adayı Muharrem İnce’yi destekliyoruz’ demeleri gerekmez miydi? Peki desteklediler mi? Hayır. Sayın Akşener de aday oldu, ben de aday oldum.” diye konuştu.

Muharrem İnce, açıklamalarına şu sözleri kullanaral devam etti:

“Altılı masadan biri çıkıp da ‘Ben yenerim bu Erdoğan’ı’ diyemiyor”

“Benim size sözüm olsun. Birinci turda gönlümüzden, kalbimizden yüreğimizden, aklımızdan kim geçiyorsa oyumuzu ona vereceğiz. İkinci turda da Erdoğan’ın karşısındakine bakacağız. Altılı masadan biri çıkıp da ‘Ben yenerim bu Erdoğan’ı’ diyemiyor. Hepsi kıvırıyor. Birisi çıkıp da ‘ben yenerim arkadaş bunu’ diyemiyor. Topu hep taca atıyorlar. Ben de diyorum ki, bu iş önce yürek işi önce özgüven işi.”

Muharrem İnce: Altılı masadan biri  Ben Erdoğan ı yenerim  diyemiyor #3

AA’nın haberine göre; Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, daha sonra Seferihisar’ın Sığacık Mahallesi’nde partililere seslendi.

“Aday yapalım kaybetsin diye uğraşıyorlar”

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin 12 bin sandıkta görevlisinin bulunmadığını ve buna bağlı olarak 4 milyon oyun sokakta bırakıldığını iddia eden İnce, sözlerini, “Seçim bitmiş bekliyorum, bana sonuç verecekler diye. 170 trilyon para kasada duruyor. Niye harcamıyorsunuz? Kazansın diye uğraşmıyorlar ki. Aday yapalım kaybetsin diye uğraşıyorlar. 4 senedir kan kustum, kızılcık şerbeti içtim dedim. Cumhurbaşkanı adayı benim. Benim afişlerimi asmıyorlar. Parti genel başkanının afişini asıyorlar.” diyerek tamamladı.

Muharrem İnce: Altılı masadan biri  Ben Erdoğan ı yenerim  diyemiyor #4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.