Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pazar günü seçimler iptal edilirse ne olacak?.
ABD Başkanı Biden ile görüşmenin bedeli 500 bin dolar…
CHP’deki Kule Paralar skandalı Eko Başkanı fena köşeye sıkıştırdı!.
İnce’den Özel’e salvador!. SENİN DEMLENDİĞİNİ O ZAMANLARDAN BELLİYDİ!.
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
DOLAR 32,3695
EURO 35,0050
ALTIN 2.325,46
BIST 9.127,56

Mustafa Destici: “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” sözü gerçek değil, bir kandırmaca, aldatmacadır!.

Mustafa Destici: “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” sözü gerçek değil, bir kandırmaca, aldatmacadır!.
20.09.2020
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yunanistan’da bir gazetenin Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan manşetine ilişkin, “Bunu lanetliyorum ve misliyle kendilerine iade ediyorum. Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenen söz, Türk devletine ve milletine söylenmiştir.” dedi. İstanbul Sözleşmesi’nin sadece kadına şiddeti önleme maddelerinden oluşmadığını ve “Müslümanım” ve “Türküm” diyen bir kimsenin kadına şiddetin tarafı olamayacağını vurgulayan Destici, ‘İstanbul Sözleşmesi yaşatır.’ sözü gerçek değil, bir kandırmaca, aldatmacadır.” ifadelerini kullandı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Necmettin Erbakan Kongre Salonu’nda düzenlenen Ankara İl Kongresi’nde konuştu.

Başta Yıldırım operasyonları olmak üzere, Türkiye sınırları içinde ve dışında yürütülen operasyonlara katılan güvenlik güçlerine başarılar dileyen Destici, devletin hem içeride hem dışarıda terörle mücadelesinin devam ettiğini, terörün tüm unsurlarına karşı topyekün verilen bu mücadelede sonuna kadar Mehmetçiğin, polislerin, korucuların ve devletin yanında olduklarını söyledi.

“AMACIMIZ TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİNİ KIZIL İŞGALDEN KURTARMAK”

Destici, koronavirüsle mücadale eden tüm sağlık çalışanlarına şükranlarını sunarak, şöyle konuştu:

Her meselede olduğu gibi bu meseleyi de istismar etmeye çalışan, sağlık çalışanlarının, hekimlerin arkasına saklanarak, kendi ideolojik emellerini gerçekleştirmeye, devleti yıpratmaya çalışanlar var. Biz ne Türk Tabipleri Birliğinin ne de başka bir kurulun hukuki yapısına, varlığına bir şey demiyoruz. Biz sivil toplumdan yanayız. Burada, Türk Tabipleri Birliği başta olmak üzere, bazı sivil toplum örgütlerinin içerisindeki zihniyet ve o zihniyetin işgalinden bahsediyoruz. Bunlar 1980 öncesinde de vardı. Amacımız, 12 Eylül öncesi olduğu gibi kızıl işgalden, bu yapılardan kurtarmak ve Türk Tabipleri Birliğini gerçek, yeminine sadık sağlık çalışanlarına emanet etmek.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ TARTIŞMALARI

BBP lideri Destici, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili tartışmalara da değinerek, öncelikle kadına şiddeti reddettiklerini, “Müslümanım“, “Türküm” diyen kimsenin kadına şiddetin tarafı olamayacağını vurguladı.

İstanbul Sözleşmesi’nin sadece kadına şiddeti önleme maddelerinden oluşmadığını bildiren Destici, sözlerini şöyle sürdürdü:

Sadece kadına şiddeti önleme maddelerinden oluşsa kim buna karşı çıkar? Ama onunla birlikte bizim, tüm insanlığın ahlak, inanç yapısını, kültürünü reddeden, gayri ahlaki bir cinsiyetsizliği, çarpık ilişkileri devlet garantisi altına aldırma gayretinde olan ya da bunu sağlayan bir sözleşmeden bahsediyoruz. Bizim itirazımız bunadır. Bu sözleşmenin karşısındayız, yarın da karşısında olmaya devam edeceğiz. ‘İstanbul Sözleşmesi yaşatır.’ sözü gerçek değil, bir kandırmaca, aldatmacadır.

Destici, İstanbul Sözleşmesi’ne ihtiyaç duymadan kadına şiddeti, çocuk tacizini önlemek için gerekli yasal düzenlemelerin yapılması, daha güçlü yaptırımlar getirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Tüm bunlara rağmen bir cani sapık, 3-5 yaşındaki bir çocuğu tecavüz edip öldürüyorsa, hapisten çıkıp tanımadığı bir kızı takip edip sırf zevk olsun diye öldürüyorsa elbette ki onu da ipte sallandıracağız. Bunun başka bir yolu yok.” diye konuştu.

Asker ve polisleri şehit eden teröristler ile çocuklara tacizde bulunan ve tecavüz edenlerin idam edilmesi gerektiğinin söyleyen Destici, Meclis açıldığınında yine idamı gündeme getireceklerini bildirdi.

“DIŞ POLİTİKA MİLLİ BİR POLİTİKADIR”

Mustafa Destici, Doğu Akdeniz’deki gelişmelerin Türkiye ve dünya gündemini yoğun şekilde işgal ettiğine değinerek, şunları kaydetti:

Doğu Akdeniz’de, Ege’de ve Libya’da hem ülkemizin, milletimizin ve kardeş ülkelerin hak ve menfaatini korumak hem de adaleti tam tesis etmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Libya’da hep devletin ve hükümetin yanında durduk. Dış politika milli bir politikadır. Bunu böyle gördük ve bundan sonra böyle görmeye devam edeceğiz. Cumhur ittifakına karşı olan partiler Doğu Akdeniz meselesinde de dik duramadılar. ‘Bizim ne işimiz var Suriye’de, Bizim ne işimiz var sınırlarımızın dışında’ diyorlar. Biz sınırlarımızın dışındaki teröre ve emperyalizmin oyunlarına müdahale etmezsek yarın vatanımıza gelirler. Bunun için işimiz var oralarda.

Yunanistan’da bir gazetenin Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan manşet kullanmasını da kınayan Mustafa Destici, “Bunu lanetliyorum ve misliyle kendilerine iade ediyorum. Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenen söz, Türk devletine ve milletine söylenmiştir.” değerlendirmesinde bulundu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.