Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li başkanın taciz mesajlarını ifşa eden 16 yaşındaki kıza araba çarptı!.
CHP’li Çapkın Başkanın ikinci bankamatik sevgilisi Kocaeli’de gözaltına alındı..
Parti hırsızlık ve sapıklık skandalları ile ülkenin gündemindeyken CHP’liler “Kadıköy’e Camii Yaptırmayız” eylemi düzenlediler..
İran Suudi Arabistan’daki ABD üssünü yerle bir etti..
ABD’de Trump karşıtı isyanlar başladı!.
CHP’nin Uşak Belediye Başkanı için kurduğu destek meydanı bomboş kaldı..
CHP’li çapkın başkan yedek telefonunu sevgilisinin iç çamaşırına saklamış!.
Eşel Mobil sistemi devreye alınmasaydı akaryakıt fiyatları 90 TL’yi aşacaktı..
İşte Amerikan köpekliğinin hazin sonucu!. Trump şimdi de Arapları suçladı!.
ABD istihbaratı Trump’ın “İran’ın Füze Stokları Bitti” açıklamasını yalanladı..
İran İsrail’i bomba ve füze manyağı yaptı!.
Başkan otel de 37 yaş küçük çalışanıyla basıldı, CHP’liler belediye önünde demokrasi nöbetine başladı!.
İzzet Ulvi Yönter MHP Genel Başkan Yardımcılığından istifa etti..
Volkswagen İsrail’in demir kubbesi için silah üretecek!.
ABD’nin “Kara Harekâtı” açıklamasına İran’dan cevap: Askerlerini Kendi Üslerinde Otellerde Saklayanlar Bizden Nasıl Koruyacaklar!.
Kendisinden 37 yaş küçük çalışanı ile otelde basılan başkanını savundu!.
Çocuğu suç işleyen anne babalara hapis cezası geliyor..
Salı günü rakibimiz Kosova..
Yine CHP’li belediye, yine karı kız, yine rüşvet yolsuzluk!.
İran’dan izin almadan Hürmüz Boğazı’ndan geçmeye kalkan gemiler anında vuruluyor..
ABD’ye asla güvenilmeyeciğini en iyi Trump gösteriyor!.
İran duvarına toslayan Trump yine ateşkes palavrasına sarıldı..
İran’da rezil olan Trump ABD’nin karizmasını kurtarmak için yalan makinesine döndü!.
Tel Aviv’i Gazze’ye İran’a selamlar olsun..
A Millilerimiz Romanya’yı 1-0 mağlup etti..
Muhittin Böcek’in iki şoförü yolsuzluk kapsamında tutuklandı..
The Economist’ten dikkat çeken İran kapağı..
Bunak it şimdi de NATO’ya sataşıyor!.
Türk Silahlı Kuvvetleri Bağdat’taki NATO Üssünü boşalttı..
Özgür Özel’in 13 milyonluk daireyi 800 bin TL’ye nasıl aldığı ortaya çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Mustafa Sarıgül’den CHP’ye zehir zemberek sözler! “Benden korktukları için yalnız bıraktılar!.”

Mustafa Sarıgül’den CHP’ye zehir zemberek sözler! “Benden korktukları için yalnız bıraktılar!.”
12.01.2021
A+
A-

CHP’den ayrılarak Türkiye Değişim Partisi’ni kuran Mustafa Sarıgül, eski partisi hakkında zehir zemberek ifadeler kullandı. Sarıgül, CHP tarihinin en yüksek oyunu tek başına aldığını söyleyen Sarıgül, “Başarımdan korktukları için beni yalnız bıraktılar” ifadelerini kullandı.

CHP’nin eski İstanbul adayı Mustafa Sarıgül, ‘Türkiye Değişim Hareketi’ni aynı isimle partileştirmişti. Partisinin tanıtımında “Türkiye Değişim Hareketi’nin umutlarını bir süre ertelemiştim. Yolda olanlara yol açtım ama gördüm ki geçen süre içerisinde yol bulamadılar. O zaman yol bulamayanlar, yol açamayanlar yoldan çekilecek” ifadeleriyle CHP’ye eleştirilerde bulunan Sarıgül, CHP yönetimine yönelik yeni söylemlerde bulundu.

“CHP BENİ YAPAYALNIZ BIRAKTI”
Independent Türkçe’nin haberine göre Sarıgül, İBB seçimlerinde CHP’nin büyük bölümünün kendisini yalnız bıraktığını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi tarihinin tek başıma en yüksek oyunu aldım. Yüzde 41 oy aldım. Yüzde 41’e yakın oy, büyük bir oydur. Ve ben kemiksiz aldım bu oyu, kusura bakmayın yani tek başıma aldım. Kusura bakmayın, o gün Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük bir bölümü de beni yapayalnız bıraktı” dedi.

CHP’de Muharrem İnce depremi sürerken, partinin eski İstanbul adayı Mustafa Sarıgül’den yeni parti çıkışı geldi. Genel merkez binasını dahi hazırladığı öne sürülen Sarıgül, ‘Pandemi sürecinde parti kurmak uygun değil ancak talep var’ ifadelerini kullandı.

“SARIGÜL’ÜN BAŞARISINDAN KORKTULAR”
Sarıgül, neden böyle yapıldığına dair soru üzerine “Çünkü Mustafa Sarıgül’ün başarısından korkuyorlar. Mustafa Sarıgül başardığı zaman diyorlar ki; ‘Mustafa Sarıgül çalışkandır, biz tembeliz, biz Sarıgül’ün temposuna dayanamayız” sözleriyle cevap verdi.

“İKTİDAR ALTERNATİFİ DEĞİLLER”
Sarıgül, “Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığındaki CHP’nin iktidar olması ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu ise “Diğer siyasi partiler iktidar olabilselerdi, bu güne kadar zaten iktidar olabilirlerdi. İktidar alternatifi olsalar zaten olabilirlerdi. Türkiye’de diğer muhalefetteki partiler güçlü olsaydı bizim Türkiye Değişim Partisi’ni kurmamıza zaten gerek yoktu” şeklinde yanıtladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.