Site Rengi

HABER ÖZETİ
Tezkere Meclis’ten geçti.. Mehmetçik 2 yıl daha Somali’de..
Haluk Levent irk Oğuzhan Uğur aynı cezaevine gönderildi!.
YKS klavuzu açıklandı.. Tercihler 29 Temmuz’da başlıyor..
Dünya Kupası kuralları Süper Lig’e geliyor..
Motorin fiyatı gelen son zam ile 75 TL’yi geçti!.
İran’ın saldırılarında 100 ABD askeri yaralandı!.
Gülistan Doku cinayeti kapsamında Vali Sonel’in eşi de gözaltına alındı..
CHP’li Tuzla Belediyesi de AK Parti’ye geçiyor..
Haluk Levent’ten itiraf mektubu..
Kumarbaz Haluk’a bağış toplayan Oğuzhan Uğur tutuklandı!.
ABD Trump’ın talimatı ile İran’a yeni saldırılar başlattı!.
İran saldırıya geçince ABD’ye köpeklik yapan Kuveyt’i korku sardı!.
“Devlet Yok Ahbap Var” sözü ile milleti galeyana getiren Oğuzhan Uğur tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
Trump ölen ve yaralanan ABD’li asker sayısını kamuoyundan gizliyor!.
Motorine son iki hafta da 10 lira zam geldi!.
CHP’li Başkanın Gezi İhaneti’nde yaptığı alçakça tweetler ortaya çıktı!.
Gazze’de İspanya’nın Dünya Kupası zaferi kutlandı..
2026 Dünya Kupası İspanya’nın oldu..
İran ile ABD arasındaki savaş yeniden alevlenmeye başladı!.
Ekrem’in yaveri Özgür Yeni Parti için patent başvurusu yaptı!.
Yunan siyasetçiden bomba itiraflar: Anadolu da Türkleri Katlettik!.
Bir ülke daha İstanbul Sözleşmesi safsatasından çekildi!.
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Nihat Genç İmamoğlu’na fena yüklendi! “İkinci Atatürk’e iki tokat attık gazını aldık!.” (video haber)

Nihat Genç İmamoğlu’na fena yüklendi! “İkinci Atatürk’e iki tokat attık gazını aldık!.” (video haber)
06.09.2020
A+
A-

Yazar Nihat Genç, skandallarıyla gündemi meşgul eden CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yapılan ‘ikinci Atatürk’ benzetmesine sert çıktı. Genç, “İkinci Atatürk’e iki tokat attık gazını aldık” dedi.

Yerel seçim öncesi ‘her şey güzel olacak’ diyerek İstanbullulara palavra sıkan CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yapılan ‘ikinci Atatürk’ benzetmesine VeryansınTV yazarı Nihat Genç çok sert çıktı.

 “İkinci Atatürk’e iki tokat attık gazını aldık”

Koltuğa oturmasının ardından CHP yandaşları tarafından allanıp pullanan İmamoğlu için  “Yaptığı ettiği hiçbir şey yok. Tek özelliği bin dairesi olması” ifadelerini kullanan Genç, “Bir reklam bir bomba; ‘ikinci Atatürk’ dediler. Biz burada kalktık iki tokat attık, gazını havasını aldık. Hadi şimdi desinler bakalım, diyemezler.” dedi.

“İmamoğlu’nu evliya yapmışlardı”

Nihat Genç, VeryansınTV’de röportajının devamında İBB Başkanlık koltuğuna oturmasının ardından gündemi işçi kıyımları, tatilleri, Yenikapı ve antrikot tiyatrolarıyla meşgul eden CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun evliya yapıldığı söyledi. Genç, bu duruma kendilerinin karşı çıktığını ifade etti.

İşte Nihat Genç’in söz konusu açıklamasındaki o bölüm:

“Ekrem İmamoğlu diye bir adam çıktığında ki bu adam yaptığı ettiği hiçbir şey yok. Tek özelliği bin dairesi olması.  Bir reklam bir bomba; ‘ikinci Atatürk’ dediler. Dediler mi? Biz burada kalktık iki tokat attık, gazını havasını aldık. Hadi şimdi desinler bakalım, diyemezler. Niye?

Çünkü biz burada konuşmalarımızı yaptık. Şimdi o lafı diyemiyorlar artık. Çünkü uçuyorlar saçma sapan. Evliyalara tapan insanlar gibi evliya yapmışlardı. Burada durduk karşı çıktık.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.