Site Rengi

HABER ÖZETİ
Erdoğan’ı kızdıran “Kent Lokantaları” çıkışı!.
Doğalgaz ve elektriğe Mayıs ayında zam yok!.
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı..
Amerika yine kahpeliğini yaptı!. Filistin’in BM üyeliğini veto ettiler!.
Tanju Özcan’ın eşi Bolu Belediyesi’ni basıp protesto gösterisi yaptı!.
AK Parti’de Istakoz ve Maldivler skandalından sonra şimdi de Rolex krizi patlak verdi!.
CHP’li başkanın kızı Çankaya Belediyesi’ne başkan yardımcısı oldu!.
Ve beklenen oldu!. Kuduz Köpek İsrail İran’a saldırdı!.
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
Seçimler bitince açıklamalar netleşti!. Asgari ücrete ara zam yok!.
Hem Metin Akpınar’dan hem Uğur Dündar’dan çocuk yapan skandal kadın!.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor…
Dünya Bankası Türkiye’ye 18 milyar doları ne karşılığı vereceğini açıkladı!.
Vatandaşa atılacak yeni kazığı böyle savundu!.
DOLAR 32,5913
EURO 34,8085
ALTIN 2.496,76
BIST 9.456,53

Oda Tv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan’a FETÖ şüphelisi avukattan ziyaret…

Oda Tv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan’a FETÖ şüphelisi avukattan ziyaret…
19.05.2020
A+
A-

Libya’da şehit edilen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensuplarının ifşa edilmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne konan Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan’ı cezaevinde ilginç bir ismin ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Libya’da şehit edilen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensuplarının ifşa edilmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne konan Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan’ı cezaevinde ilginç bir ismin ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Foto - Konya'daki FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınıp bir süre tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde tahliye edilen FETÖ'cü avukat Akerke Abdykalykova Onat'ın Pehlivan ile tutuklandıktan sonra Silivri Cezaevi'nde görüştüğü anlaşıldı. Pehlivan'ın cezaevine girdiği sırada 'Ben FETÖ'cülerin hasmıyım, beni onlarla aynı koğuşa koymayın' dediği öğrenildi.

Konya’daki FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınıp bir süre tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde tahliye edilen FETÖ’cü avukat Akerke Abdykalykova Onat’ın Pehlivan ile tutuklandıktan sonra Silivri Cezaevi’nde görüştüğü anlaşıldı. Pehlivan’ın cezaevine girdiği sırada ‘Ben FETÖ’cülerin hasmıyım, beni onlarla aynı koğuşa koymayın’ dediği öğrenildi.

Foto - Libya'da şehit edilen MİT mensuplarının ifşa edilmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 6 Mart günü ifadeye çağrılan Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, 'İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek' suçundan İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Libya’da şehit edilen MİT mensuplarının ifşa edilmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 6 Mart günü ifadeye çağrılan Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, ‘İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek’ suçundan İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Foto - Pehlivan, aynı gün saat 22:30 sıralarında Silivri Cezaevi'ne teslim edilmişti. Pehlivan, cezaevi girişinde İnfaz Koruma Memurları tarafından 'mahkûm kabul ve kayıt işlemleri' sırasında darp edildiğini iddia etse de ortaya çıkan görüntü ve belgeler bu iddianın doğru olmadığını ortaya koymuştu.

Pehlivan, aynı gün saat 22:30 sıralarında Silivri Cezaevi’ne teslim edilmişti. Pehlivan, cezaevi girişinde İnfaz Koruma Memurları tarafından ‘mahkûm kabul ve kayıt işlemleri’ sırasında darp edildiğini iddia etse de ortaya çıkan görüntü ve belgeler bu iddianın doğru olmadığını ortaya koymuştu.

Foto - FETÖ ŞÜPHELİSİ AVUKATTAN ZİYARET

FETÖ ŞÜPHELİSİ AVUKATTAN ZİYARET

Foto - Barış Pehlivan'ın cezaevine girdikten 1 gün sonra yani 7 Mart 2020 günü ilginç bir ziyaretçisinin olduğu ortaya çıktı. Pehlivan'ın Konya'daki FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınıp bir süre tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde tahliye edilen avukat Akerke Abdykalykova Onat tarafından ziyaret edildiği belirlendi. Ziyaretin 15:15'te başladığı ve yaklaşık 10 dakika sürdüğü kayıtlara geçti.

Barış Pehlivan’ın cezaevine girdikten 1 gün sonra yani 7 Mart 2020 günü ilginç bir ziyaretçisinin olduğu ortaya çıktı. Pehlivan’ın Konya’daki FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınıp bir süre tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde tahliye edilen avukat Akerke Abdykalykova Onat tarafından ziyaret edildiği belirlendi. Ziyaretin 15:15’te başladığı ve yaklaşık 10 dakika sürdüğü kayıtlara geçti.

Foto - Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'ı cezaevinde ziyaret eden avukat Akerke Abdykalykova Onat'ın Konya'da yürütülen bir FETÖ soruşturmasında şüpheli olduğu ortaya çıktı.

Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan’ı cezaevinde ziyaret eden avukat Akerke Abdykalykova Onat’ın Konya’da yürütülen bir FETÖ soruşturmasında şüpheli olduğu ortaya çıktı.

Foto - 'FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne üye olmak' suçundan 3 Ekim 2019 günü gözaltına alınan Avukat Onat, adli merciler tarafından tutuklandı. Hakkındaki soruşturma süren Onat'ın geçtiğimiz günlerde tahliye edildiği öğrenildi.

‘FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne üye olmak’ suçundan 3 Ekim 2019 günü gözaltına alınan Avukat Onat, adli merciler tarafından tutuklandı. Hakkındaki soruşturma süren Onat’ın geçtiğimiz günlerde tahliye edildiği öğrenildi.

Foto - Onat'ın 'FETÖ'ye üye olmak' dolayı aranan bir şahsın yakalandığı evin sahibini yönlendirmesi, FETÖ aktif çatı davası ile ilgili olarak avukatlar ve basın ayağı ile ilgili olarak görüşmeler tertip etmesi, FETÖ aktif çatı davası şüphelilerinden birinin pasaportu ile ilgili olarak yönlendirmede bulunması, ayrıca FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmaktan dolayı cezaevinde bulunan şahıslara para yatırılması eylemlerine karıştığı öğrenildi.

Onat’ın ‘FETÖ’ye üye olmak’ dolayı aranan bir şahsın yakalandığı evin sahibini yönlendirmesi, FETÖ aktif çatı davası ile ilgili olarak avukatlar ve basın ayağı ile ilgili olarak görüşmeler tertip etmesi, FETÖ aktif çatı davası şüphelilerinden birinin pasaportu ile ilgili olarak yönlendirmede bulunması, ayrıca FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmaktan dolayı cezaevinde bulunan şahıslara para yatırılması eylemlerine karıştığı öğrenildi.

Foto - EŞİ DE FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINMIŞ

EŞİ DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINMIŞ

Foto - Ayrıca Akerke Onat'ın eşi olan Fatih Onat isimli şahıs ile birlikte cezaevinde bulunan FETÖ üyeleri ve yakınlarına maddi destek sağladığı yönünde iddialar mevcut…

Ayrıca Akerke Onat’ın eşi olan Fatih Onat isimli şahıs ile birlikte cezaevinde bulunan FETÖ üyeleri ve yakınlarına maddi destek sağladığı yönünde iddialar mevcut..

Foto - Konya'da Akerke Onat'ın esnaf olan eşi Fatih Onat'ın da eşi ile birlikte FETÖ operasyonunda gözaltına alındığı biliniyor…

Konya’da Akerke Onat’ın esnaf olan eşi Fatih Onat’ın da eşi ile birlikte FETÖ operasyonunda gözaltına alındığı biliniyor…

Foto -

“BEN FETÖ’NÜN HASMIYIM, FETÖ’CÜLERİ TUTUKLATTIM” – Barış Pehlivan’ın Silivri Cezaevi’ne girişi sırasında darp edildiğine ilişkin soruşturma kapsamında ifade veren bazı cezaevi görevlileri, Pehlivan’ın kendilerine “Bana Barış bey diyeceksiniz, siz diye hitap edeceksiniz” diye çıkıştığını, hatta kendisini FETÖ’nün hasmı olduğunu söylediğini belirtmişlerdi. Cezaevi görevlilerinden Osman Bahadır ifadesinde, Barış Pehlivan’ın kayıt işlemleri sırasında hükümlü/tutuklu eşgal formunu doldururken Pehlivan’a cezaevinde hasımı veya ikizi olup olmadığını kayıt işlemleri gereği sorduğunu, Pehlivan’ın sıkılmış bir halde ‘Adnan Oktar grubu ve diğer FETÖ’cüler benim hasmımdır’ dediğini, formu doldururken kendisine ‘Barış Pehlivan’ diye seslendiği anda ‘Benimle konuşurken Barış Bey veya siz diyeceksiniz. Ben bu ülkede FETÖ’cüleri yakalatmış bir gazeteciyim. Benimle bu şekilde konuşamazsınız’ dediğini ifade etmişti. etmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.