Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bakan Fidan’dan PKK’nın uzantısı SDG’ye son çağrı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
Güllü cinayetinde skandal itiraf geldi!.
ABD Epstein’in albümünden Trump’ın da yer aldığı yeni fotoğrafları konuşuyor!.
İBB davasında ilk duruşma tarihi belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy cezaevinden açıklama yaptı..
2026’da emlak vergisi 3 katına çıkıyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası toplumun Filistin’e borcunu ödeme vakti gelmiştir..
Trump Gazze Barış Gücü’nün başına ABD’li generali atayacak..
İSPARK’a yüzde 62 zam!.
Putin’den Trump’ı küplere bindirecek Venezuela açıklaması!.
Sağcılığın ahlaksızlık olduğunu savunan Ahlaksız Enver tutuklandı!.
Merkez Bankası faizi %38’e indirdi..
Orta Doğu’dan umudunu kesen ABD Latin Amerika kaynaklarına göz dikti!.
TBMM’de iğrenç taciz skandalı!.
Eski spikerden Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal iddialar: BU SAPIK HERİFİN TACİZLERİ YÜZÜNDEN KITA DEĞİŞTİRDİM!.
Güllü’yü kızının aşağı attığı TÜBİTAK raporu ile ortaya çıktı!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında ağzıları açık bırakan fuhuş çetesi ve uyuşturucu iddiaları!.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
FED faiz kararını açıkladı..
Ahmet Çakar ve eşinin dudak uçuklatan para trafiği MASAK raporunda!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: Kararlıyız, Sabırlıyız, Samimiyiz..
Kahpe İsrail’i Türkiye korkusu sardı!.
CHP’li vekilin 15 Temmuz iddiasına Efkan Ala’dan sert yanıt: iddianı ispat etmezsen şerefsizsin!.
Bedelli Askerlik ücretine rekor zam!.
Güllü’nün kızı yurt dışına kaçarken gözaltına alındı!.
Mehmet Akif Ersoy uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alındı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Park halindeki araca kartvizit bırakana ceza

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, park halindeki araçların camlarına el ilanı ile kartvizit bırakan kişi ve işletmelere, belediye tarafından Kabahatler Kanunu’na göre 320 TL’den başlayan para cezası verilecek. Ceza, suçun tekrarı halinde üst sınır olan 9 bin 898 TL’ye kadar çıkacak.

Park halindeki araca kartvizit bırakana ceza
31.07.2019
A+
A-

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, park halindeki araçların camlarına el ilanı ile kartvizit bırakan kişi ve işletmelere, belediye tarafından Kabahatler Kanunu’na göre 320 TL’den başlayan para cezası verilecek. Ceza, suçun tekrarı halinde üst sınır olan 9 bin 898 TL’ye kadar çıkacak.

Karşıyaka Belediyesi, park halindeki araçların camlarına el ilanı ile kartvizit bırakan kişi ve işletmelere ceza yağdıracak. Zabıta aracılığıyla Kabahatler Kanunu'na göre 320 TL'den başlayan para cezaları kesilecek. Suçun tekrarı halinde verilecek ceza, üst sınır olan 9 bin 898 TL'ye kadar çıkacak. Ayrıca ruhsat denetimi de yapılacak. Özellikle masaj salonları sıkı takip altına alınacak, gerekli durumlarda İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne ihbarda bulunulacak. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bu tür tanıtım faaliyetleri zaten yasak olsa da ne yazık ki giderek, yaygınlaşıyor. Bu yolla izinsiz şekilde reklam yapılırken, denetim dışı faaliyetler kolaylaştırılıyor ve vatandaşlarımız açısından da güvenlik tehdidi oluşuyor. Diğer yandan, broşür ve kartvizitlerin yerlere atılması ciddi bir çevre kirliliği yaratıyor. Biz bu sorunla etkin şekilde mücadele edebilmek için özel ekip kurduk. Cezaların fazla caydırıcı olmamasına rağmen, bu reklam yolunu tercih edenleri vazgeçirene kadar peşlerinde olacağız. Aynı şekilde sokaklarda ilan ve broşür dağıtılmasına karşı mücadelemiz de yoğun şekilde devam edecek" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.