Site Rengi

HABER ÖZETİ
Piyasalar alt üst olunca Trump vergi politikalarında geri adım attı!.
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
CHP’li milli voleybolcunun polis nefretine bakın!.
İBB’nin peyzaj aracı ile insan kaçakçılığı yaptılar!.
Şaban Sevinç’ten Fatih Altaylı’ya salvador: ŞEREFSİZ YAVŞAK!.
ABD Çin’in gümrük vergisini yüzde 104’e çıkardığını açıkladı!.
KKTC’de başörtülü öğrencilerin derslere girişi resmi olarak yasalaştı!.
MHP Lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarayına komşu oldu..
Savcılık Ümit Özdağ hakkında 7 yıl 10 ay hapis cezası talep etti!.
Erdoğan’dan Özel’e 500 bin liralık “Cuntacı” davası!.
Brent petrol fiyatları dibe vurunca akaryakıt indirimleri pompalara yansıdı!.
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
CHP’de Kemâl Kılıçdaroğlu paniği!.
ABD Başkanı Trump dünyaya vergi yağdırıyor!.
Master Şef Somer’de boykota destek vermek için restoranını kapattı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Peker’in algı operasyonunu kullanan Deniz Ülke Arıboğan geri adım atınca, Twitter’da alay konusu oldu!.

Peker’in algı operasyonunu kullanan Deniz Ülke Arıboğan geri adım atınca, Twitter’da alay konusu oldu!.
27.05.2021
A+
A-

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in algı operasyonuna destek veren Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan üç gün sonra görüş değiştirdi. Haberin detayları…

Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan; sosyal paylaşım sitesi Twitter’da alay konusu oldu.

ÜÇ GÜNDE GÖRÜŞ DEĞİŞTİRDİ

Sabah’ın aktardığına göre, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in algı operasyonuna destek veren Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan üç gün sonra görüş değiştirdi.

ARIBOĞAN: BİR İPAD, BİR TRİPOD NEYMİŞ HAKİKATEN

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, 23 Mayıs saat:13.25’de paylaşımda bulundu ve organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in iddialarına destek verdi.
Arıboğan; “Bir ipad, bir tripod neymiş hakikaten. Türkiye her mecrada aynı şeyi konuşuyor. Millet ayakta; devlet ise sessiz. Bütün dünyada uyuşturucu trafiği takip sistemlerinin gözü de bize döndü. Narko-devlet ilan edilmek üzereyiz. Küresel mafya ekosisteminin merkezine oturduk maalesef” iddiasında bulundu.

“LAĞIMA BULAŞMAYIN, PAYLAŞMAYIN; ORADAN UZAKLAŞIN”

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, 26 Mayıs 2021 saat:18.57’de organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’i eleştirdi.

Arıboğan; “Pis dedikodulara, ahlaksızlığa, iğrençliğe itibar edenler onun parçası olurlar. Kirlenmek başka şey, lağımlaşmak başka bir şey. Lağıma bulaşmayın, paylaşmayın; oradan uzaklaşın” dedi.

ARVAS: KİRLENMEDİNİZ LAĞIMLAŞTINIZ

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, “3 gün önce bir müptezelin söylemi üzerinden ‘küresel mafya ekosistemi’ diye uydurma bir kavramla devlete saldır, bugün de kalk ‘pis dedikodulara, ahlaksızlığa, iğrençliğe itibar edenler’ diye günah çıkart. Hanımefendi tam da sizin belirttiğiniz gibi: Kirlenmediniz, lağımlaştınız.” diyerek Arıboğan’a tepki gösterdi.

AYVALI: KEŞKE BU KİRLİ OYUN SAHNELENİRKEN ALET OLMASAYDI

AK Parti MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı’ysa “‘Narko devlet, küresel mafya ekosisteminin merkezi olduk’ iddialarından bu söyleme gelmesi güzel. Keşke bu kirli oyun sahnelenirken alet olmasaydı. ‘Bilim’ konjonktüre göre tavır alır oldu bugünlerde.” dedi.

ÖZÇELİK: HİÇBİR ŞEY DEMEK DEĞİLMİŞ HAKİKATEN DEĞİL Mİ?

AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Pırıl Özçelik, “Bir iPad bir tripod hiçbir şey demek değilmiş hakikaten değil mi?” diye bir eleştiride bulundu.

Zeki Bahçe, “3 gün önce bu twiti atan mı diyor? Ahlaksızlığa, iğrençliğe itibar edenler onun parçası olur diye.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.