Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD Trump’ın talimatı ile İran’a yeni saldırılar başlattı!.
İran saldırıya geçince ABD’ye köpeklik yapan Kuveyt’i korku sardı!.
“Devlet Yok Ahbap Var” sözü ile milleti galeyana getiren Oğuzhan Uğur tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
Trump ölen ve yaralanan ABD’li asker sayısını kamuoyundan gizliyor!.
Motorine son iki hafta da 10 lira zam geldi!.
CHP’li Başkanın Gezi İhaneti’nde yaptığı alçakça tweetler ortaya çıktı!.
Gazze’de İspanya’nın Dünya Kupası zaferi kutlandı..
2026 Dünya Kupası İspanya’nın oldu..
İran ile ABD arasındaki savaş yeniden alevlenmeye başladı!.
Ekrem’in yaveri Özgür Yeni Parti için patent başvurusu yaptı!.
Yunan siyasetçiden bomba itiraflar: Anadolu da Türkleri Katlettik!.
Bir ülke daha İstanbul Sözleşmesi safsatasından çekildi!.
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
Haddini aşan Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım’dan adamlık dersi!.
Altın yarırımcısını ters köşe yapmaya devam ediyor..
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 kişi tutuklandı!.
Ahbap’a temiz kâğıdı veren CHP’li meclis üyesi için gözaltı kararı!.
Trump’ın oy oranı seçim kaybettiği seviyeye kadar geriledi..
Felâket palavracısı Oğuzhan Uğur da Ahbap’tan gözaltına alındı!.
IBAN mağdurlarının beklediği 12. yargı paketi Meclis’ten geçti..
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm emri FETÖ’den!.
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
Kayıp deprem paraları için bilirkişi görevlendirildi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Peker’in algı operasyonunu kullanan Deniz Ülke Arıboğan geri adım atınca, Twitter’da alay konusu oldu!.

Peker’in algı operasyonunu kullanan Deniz Ülke Arıboğan geri adım atınca, Twitter’da alay konusu oldu!.
27.05.2021
A+
A-

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in algı operasyonuna destek veren Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan üç gün sonra görüş değiştirdi. Haberin detayları…

Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan; sosyal paylaşım sitesi Twitter’da alay konusu oldu.

ÜÇ GÜNDE GÖRÜŞ DEĞİŞTİRDİ

Sabah’ın aktardığına göre, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in algı operasyonuna destek veren Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan üç gün sonra görüş değiştirdi.

ARIBOĞAN: BİR İPAD, BİR TRİPOD NEYMİŞ HAKİKATEN

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, 23 Mayıs saat:13.25’de paylaşımda bulundu ve organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in iddialarına destek verdi.
Arıboğan; “Bir ipad, bir tripod neymiş hakikaten. Türkiye her mecrada aynı şeyi konuşuyor. Millet ayakta; devlet ise sessiz. Bütün dünyada uyuşturucu trafiği takip sistemlerinin gözü de bize döndü. Narko-devlet ilan edilmek üzereyiz. Küresel mafya ekosisteminin merkezine oturduk maalesef” iddiasında bulundu.

“LAĞIMA BULAŞMAYIN, PAYLAŞMAYIN; ORADAN UZAKLAŞIN”

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, 26 Mayıs 2021 saat:18.57’de organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’i eleştirdi.

Arıboğan; “Pis dedikodulara, ahlaksızlığa, iğrençliğe itibar edenler onun parçası olurlar. Kirlenmek başka şey, lağımlaşmak başka bir şey. Lağıma bulaşmayın, paylaşmayın; oradan uzaklaşın” dedi.

ARVAS: KİRLENMEDİNİZ LAĞIMLAŞTINIZ

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, “3 gün önce bir müptezelin söylemi üzerinden ‘küresel mafya ekosistemi’ diye uydurma bir kavramla devlete saldır, bugün de kalk ‘pis dedikodulara, ahlaksızlığa, iğrençliğe itibar edenler’ diye günah çıkart. Hanımefendi tam da sizin belirttiğiniz gibi: Kirlenmediniz, lağımlaştınız.” diyerek Arıboğan’a tepki gösterdi.

AYVALI: KEŞKE BU KİRLİ OYUN SAHNELENİRKEN ALET OLMASAYDI

AK Parti MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı’ysa “‘Narko devlet, küresel mafya ekosisteminin merkezi olduk’ iddialarından bu söyleme gelmesi güzel. Keşke bu kirli oyun sahnelenirken alet olmasaydı. ‘Bilim’ konjonktüre göre tavır alır oldu bugünlerde.” dedi.

ÖZÇELİK: HİÇBİR ŞEY DEMEK DEĞİLMİŞ HAKİKATEN DEĞİL Mİ?

AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Pırıl Özçelik, “Bir iPad bir tripod hiçbir şey demek değilmiş hakikaten değil mi?” diye bir eleştiride bulundu.

Zeki Bahçe, “3 gün önce bu twiti atan mı diyor? Ahlaksızlığa, iğrençliğe itibar edenler onun parçası olur diye.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.