Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kahpe evladı Netenyahu 20 kişinin ölüm emrini verdiği saldırıyı “Trajik Bir Kaza” diyerek geçiştirdi!.
Dünya bu skandalı konuşuyor!. Türkiye dosyasını havalimanı tuvaletinde unuttular!.
Bugün açıklanan YKS sonuçları yüzbinlerce öğrenciyi isyan ettirdi!.
CHP’nin “Cumhur İttifakı’nda Kriz Var” dedikodusuna en net cevap!.
Altın fiyatları neden düşüşe geçti..
Hatalı deprem bildirimi yürekleri ağızlara getirdi!.
Zorunlu Trafik Sigortası’nda sistem sil baştan değişiyor!.
DEM Parti heyeti İmralı’ya gidiyor..
Ahmet Minguzzi davasını Sedat Peker’in avukatı üstlendi!.
15 bin nüfuslu ilçeye 71 milyonluk hükümet konağı!.
AK Parti’ye geçmek isteyen belediye başkanı sayısı belli oldu..
YKS tercih sonuçları açıklandı…
İrlanda Cumhurbaşkanından Gazze için tarihi çağrı..
İBB yargılamaları Eylül ayında başlıyor…
Eski MKE Başkanı casusluktan gözaltına alındı!.
Türkiye Suriye’de askeri eğitim ve harp okulları kuruyor…
Kemâl Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirlerine girdi!.
Trafik ve düğün magandaları şimdi yandı!.
CHP’li Tanju Özcan yine çark etti!.
Kur Korumalı Mevduat savsatası nihayet sona erdi!.
CHP’nin Uşak kalesi de çöktü!.
Tanju Özcan şimdi de Ali Koç’ a sataştı!.
Hastanelerde akşamları da ameliyat yapılacak artık..
İtirafları ile CHP’yi yakan Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi de kaldırıldı!.
Türkiye’den İsrail’e deniz yolu yaptırımı!. Tüm gemilerin giriş ve çıkışları yasaklandı!.
Böcek ailesinin uyuşturucu trafiği de rüşvet dosyasına girdi!.
İstanbul Valiliği’nden belediyelere “Sokak Köpekleri Toplatılsın” talimatı!.
Başörtülülere “FAHİŞELER” diyerek hakaretler yağdıran Altaylı’nın cezaevinde morali çok bozukmuş!.
Kahpe İsrail Gazze’yi işgâl planında ilk aşamaya geçti!.
Ekrem’in sosyal medya operasyoncusundan bomba itiraflar!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Pınar’ın katili, cinayeti faili meçhul bırakacakmış! “Cesedini 24 saat yaktım!.”

Pınar’ın katili, cinayeti faili meçhul bırakacakmış! “Cesedini 24 saat yaktım!.”
23.07.2020
A+
A-

Pınar Gültekin’e kıyan cani Cemal Metin Avcı, delilleri yok etmek için saatlerce uğraştı. Bağ evinde Pınar’ı boğan katil, genç kızın telefonuyla Akyaka’ya geri döndü ve SIM kartı orada kırdı. Amaç HTS kayıtlarına takılmamaktı. Üzerini değiştirip, benzinle eve geri döndü. Varildeki cesedi yakarken görgü tanığına, “Plastik kasaları yakıyorum” diyen Avcı, alevler sönmeden işe gitti. Geceyi ailesiyle geçiren katil, ertesi gün varile beton döktü.

Pınar’ı vahşice katleden Cemal Metin Avcı ifadesinde, delilleri yok etmek için genç kızın telefonuyla yaşadığı mahalleye giderek SIM kartını kırıp attığını söyledi. Cani, varildeki cesedi 24 saat yaktığını da itiraf etti.

Muğla’da kayıp olarak aranırken öldürüldüğü ortaya çıkan üniversiteli Pınar Gültekin’in (27) katili Cemal Metin Avcı’nın ifadesine ulaşıldı. Cani, 16 Temmuz’da buluştuğu kızı dedesinin bağ evine götürdüğünü, çıkan tartışmada yumruklayıp düşürdüğünü, yere çarpınca Pınar’ın kafasının kanadığını, hareketesiz kalınca boğazını sıkarak öldürdüğünü anlattı.

KATİLİN ‘SİNYAL’ PLANI

5-10 dakika ne yapacağını düşündüğünü belirten zanlı, “İple boğazını sardım. Bir elimle ayaklarından, diğer elimle ipten tutarak cesedi varile koydum, telefonunu da aldım” dedi. Akşam’ın haberine göre Cani, cinayeti gizleme planını ise şöyle itiraf etti: “Pınar, Akyaka’da yaşadığı için telefonu oradan sinyal versin diye Akyaka’ya doğru yola çıktım. Akyaka’da kavşağa 1-2 km kala sIm kartı telefondan çıkartıp dişimle ısırararak kırdım, camdan attım.”

KOMŞU GÖRDÜ AMA!

Zanlı, Muğla’ya dönüp kanlı kıyafetini değiştirdiğini, 1.5 litrelik şişelerde benzin aldığını, varildeki Pınar’ın cansız bedenini ateşe verdiğini anlattı. Avcı, yaşlı bir komşu kadının “Yangın çıkacak” diyerek seslenince “Plastik kasalar var, onları yaktım” yanıtını verdiğini de söyledi.

GÜN BOYUNCA YAKMIŞ

Cinayet sonrası işyerine gidip gün boyunca ara ara olay yerine dönerek cesedin yanıp yanmadığını kontrol ettiğini anlatan katil zanlısı, gece 23:00 sıralarında varile su dökerek ateşi söndürdüğünü aktardı. Avcı, sonrasında evine giderek uyuduğunu, ertesi gün işyerine yaptırdığı fayans tadilatından artan çimento gibi artan malzemeleri bağ evindeki varile dökerek doldurmaya çalıştığını belirtti.

AYNI GÜN ENGELLEDİ

Pınar Gültekin’in kendisini bekar olarak tanıtan caniyi evli olduğunu öğrenince terk ettiği, öldürüldüğü gün olan 16 Temmuz’da da sosyal medya hesabından engellediği ortaya çıktı.

KIZIMI TEŞHİS EDEMEDİM

Kızının öldürülmesinin vahşetten öte olduğunu belirten acılı baba Sıddık Gültekin, “Pınar artık benim kızım değil Türkiye’nin kızı. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim. Bu benim yüreğimi yakıyor” şeklinde konuştu.

CENAZESİNİ KADINLAR OMUZLADI

Ölümüyle Türkiye’yi yasa boğan Pınar Gültekin, memleketi Bitlis Hizan’da toprağa verildi. Gayda Köyün’deki mezarlıkta defnedilen Pınar’ın tabutunu kadınların taşıması dikkat çekti.

Evin salon bölümünde halıların dağınık olduğu görüntülendi.

CİNAYETİN İZLERİ HÂLÂ DURUYOR

Pınar’ın öldürüldüğü Karabağlar Yaylası’ndaki bağ evi görüntülendi. Ön balkonun içinde ateş yakılmış bir varil ve varilin yanında da kül izlerine rastlandı.

ÖZGECAN’A ÜZÜLDÜ, AYNI SONU YAŞADI

Pınar Gültekin’in, 2015 yılında tecavüze uğradıktan sonra öldürülen Özgecan Aslan’ın ardından sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştığı ortaya çıktı: “Bir türlü geçmiyor, sanki kız kardeşimin başına gelmişçesine canım acıyor, içim parçalanıyor. Nice Özgecanlar gitti, artık yeter.”

BAŞKAN’DAN MESAJ: KADINA YÖNELİK TÜM SUÇLARI LANETLİYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pınar Gültekin ile ilgili Twitter’dan açıklama yaptı: “Pınar Gültekin’in acısı bizleri kedere boğdu. Kadına karşı işlenen tüm suçları lanetliyorum. Bu canilerin ve işledikleri bu rezil cinayetlerin bizim medeniyetimizde de anlayışımızda da yaşantımızda da tek bir kum tanesi kadar yeri ve bahanesi yoktur, olamaz. Pınar’ı katleden caninin en ağır cezayı alacağından şüphem yok. Davanın bizzat takipçisi olacak, bir daha yaşamak istemediğimiz kadına şiddetin son bulması için ne gerekiyorsa yapacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.