PKK’lılar Almanya’da Türk esnaflara saldırdılar!.
Almanya’nın başkenti Berlin’de terör örgütü PKK’lı bir grup düzenlediği yürüyüş sırasında çevrede bulunan esnafa saldırdı.
Almanya’nın başkenti Berlin’de Türklerin yoğun olarak yaşadığı ve küçük İstanbul olarak bilinen Kreuzberg semtinde yürüyüş yapan terör örgütü PKK destekçisi grup kendilerine tepki gösteren esnafa saldırdı. PKK’lı grubun esnafa saldırısı ise Berlin polisi tarafından engellendi.
Terör destekçisi grubun ayrıca yürüyüş sırasında çevredekilere ellerindeki cisimleri fırlattıkları görüldü. Ellerinde terör örgütüne ait sözde bayrakları ve bez parçalarını taşıyan grup, sık sık PKK elebaşının sloganlarını attı. PKK’lıların yürüyüşüne Sol Parti eyalet milletvekili Hakan Taş’da katıldı.
Post Views:
1.360
BENZER KONULAR
04.09.2019
Endonezya’da eşinin boynundan ısırdığı kadın ağır yaralandı.. Hastaneye kaldırılan kadın...
19.05.2023
MHP lideri Devlet Bahçeli, ‘Türkiye’nin krize değil, kucaklaşmaya ihtiyacı vardır....
18.03.2023
Genar Araştırma Genel Müdürü İhsan Aktaş, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle...
19.05.2020
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Mayıs’ta Japonya Başbakanı Shinzo Abe’nin...
10.02.2023
Dünya Bankası, ‘asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 10 ili...
16.11.2022
Terör saldırısını gerçekleştiren Ahlam Albashır, eylem talimatını ‘Hacı’ kod adlı...
YORUMLAR