Site Rengi

HABER ÖZETİ
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
DOLAR 32,3869
EURO 35,2153
ALTIN 2.326,10
BIST 9.079,97

Reuters teknelerinin görüntülerini yayınladı! “Kim Jong Un’un herkesi kandırıyor!.”

Reuters teknelerinin görüntülerini yayınladı! “Kim Jong Un’un herkesi kandırıyor!.”
29.04.2020
A+
A-

Reuter haber ajansı öldüğü iddia edilen Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un’un lüks teknelerinin hareket halinde olduğu görüntüleri yayınlayarak önemli bir ayrıntıyı ortaya çıkardı.

Kuzey Kore’nin 36 yaşındaki lideri Kim Jong-un haftalardır kameralar önüne geçmiyor. Bu durum dünya genelinde büyük tartışma yarattı ve ‘Kim Jong-un öldü’ iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Foto - Kuzey Kore'nin 36 yaşındaki lideri Kim Jong-un haftalardır kameralar önüne geçmiyor. Bu durum dünya genelinde büyük tartışma yarattı ve 'Kim Jong-un öldü' iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Kuzey Kore liderinin 15 Nisan’da Kuzey Kore’nin kurucusu olan dedesi Kim Il-sung’un doğum günü kutlamalarına ilk kez katılmaması ve 11 Nisan’dan bu yana halkın önüne çıkmaması spekülasyonlara yol açmış, Kim’in kalp ameliyatı geçirdiği hatta öldüğü söylentileri çıkmıştı.

Foto - Dünyanın her yerinden Kim'in sağlık durumu ile ilgili çeşitli açıklamalar geliyor. Öncelikle bu açıklamaları ve iddiaları kısaca özetleyelim.

Dünyanın her yerinden Kim’in sağlık durumu ile ilgili çeşitli açıklamalar geliyor. Öncelikle bu açıklamaları ve iddiaları kısaca özetleyelim.

Foto - Trump: Kim Jong-un'un sağlığı konusunda bir fikrim var ama söyleyemem ABD Başkanı Trump, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un hakkında yaptığı son açıklamada,

Trump: Kim Jong-un’un sağlığı konusunda bir fikrim var ama söyleyemem ABD Başkanı Trump, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un hakkında yaptığı son açıklamada, “Bu konuda bir fikrim var ama size şu an söyleyemem. Onun iyi olmasını diliyorum. Kim cumartesi günü bir açıklama yapmadı, belli ki yapamadı.” dedi.

Foto - Trump, Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında, Kuzey Kore lideri Kim'in sağlığının kötü olduğu iddialarına ilişkin,

Trump, Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında, Kuzey Kore lideri Kim’in sağlığının kötü olduğu iddialarına ilişkin, “Bu konuda bir fikrim var ama size şu an söyleyemem. Onun iyi olmasını diliyorum. Kim cumartesi günü bir açıklama yapmadı, belli ki yapamadı. Çok da uzak olmayan bir gelecekte, Kim’den bir haber alabiliriz.” diye konuştu.

Foto - Güney Koreli Bakandan, Kim hakkındaki iddialar için

Güney Koreli Bakandan, Kim hakkındaki iddialar için “enfodemi” benzetmesi Güney Kore Birleşme Bakanı Kim Yeon-chul, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un öldüğü veya hasta olduğuna ilişkin haberler için yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına atıfta bulunarak “enfodemi” benzetmesi yaptı.

Foto - Yonhap ajansının haberine göre, Kim, parlamento dış ilişkiler komitesi toplantısında yaptığı konuşmada, Kim hakkındaki

Yonhap ajansının haberine göre, Kim, parlamento dış ilişkiler komitesi toplantısında yaptığı konuşmada, Kim hakkındaki “asılsız haberlere” ilişkin “Bu bir enfodemi olarak görülebilir. Kendimizden emin biçimde, sıra dışı herhangi bir işaretin olmadığını söylememizi mümkün kılan istihbarat kapasitesine sahibiz.” diye konuştu.

Foto - Güney Koreli yetkili: Hayatta ve sağlığı yerinde Güney Kore, ölmüş olabileceği söylentileri çıkan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un

Güney Koreli yetkili: Hayatta ve sağlığı yerinde Güney Kore, ölmüş olabileceği söylentileri çıkan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un “hayatta ve sağlının yerinde” olduğunu bildirdi.

Foto - Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in'in üst düzey dış politika danışmanı Moon Chung-in, CNN'e yaptığı açıklamada,

Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in’in üst düzey dış politika danışmanı Moon Chung-in, CNN’e yaptığı açıklamada, “Hükümetimizin pozisyonu sabit. Kim Jong-un, hayatta ve iyi. 13 Nisan’dan bu yana Wonsan bölgesinde kalıyor. Şimdiye kadar herhangi bir şüpheli hareket tespit edilmedi.” ifadesini kullandı.

Foto - Güney Koreli ve ABD'li yetkililer, haftalardır kamuoyu önüne çıkmayan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un iddia edildiği hasta olmadığını ve koronavirüs salgınından korunmak için inzivaya çekilmiş olabileceğini söyledi.

Güney Koreli ve ABD’li yetkililer, haftalardır kamuoyu önüne çıkmayan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un iddia edildiği hasta olmadığını ve koronavirüs salgınından korunmak için inzivaya çekilmiş olabileceğini söyledi.

Foto - Salgının başladığı ülke olan Çin'le sınır komşu olmasına rağmen Kuzey Kore'de henüz hiç koronavirüs vakası rapor edilmedi. Ancak İngiltere'de yayımlanan Guardian gazetesi salgının burada da başladığına inanıldığını yazdı.

Salgının başladığı ülke olan Çin’le sınır komşu olmasına rağmen Kuzey Kore’de henüz hiç koronavirüs vakası rapor edilmedi. Ancak İngiltere’de yayımlanan Guardian gazetesi salgının burada da başladığına inanıldığını yazdı.

Foto - Kuzey Kore'nin Dünya Sağlık Örgütü'ndeki temsilcisi Edwin Salvador, geçen haftaki açıklamasında 17 Nisan'a kadar toplam 740 kişiye Covid 19 testi yaptıklarını ve tüm sonuçların negatif çıktığını söylemişti.

Kuzey Kore’nin Dünya Sağlık Örgütü’ndeki temsilcisi Edwin Salvador, geçen haftaki açıklamasında 17 Nisan’a kadar toplam 740 kişiye Covid 19 testi yaptıklarını ve tüm sonuçların negatif çıktığını söylemişti.

Foto - Ancak gözlemciler, Kuzey Kore rejiminin ülkede hiç koronavirüs vakası görülmediği yönündeki açıklamalarına şüpheyle yaklaşıyor.

Ancak gözlemciler, Kuzey Kore rejiminin ülkede hiç koronavirüs vakası görülmediği yönündeki açıklamalarına şüpheyle yaklaşıyor.

Foto - Kuzey Kore'yle ilgili haberler yapan Osaka merkezli Asia-Press sitesinin yöneticisi Jiro Ishimaru, Kim'in kendini tecrit etmesinin, ülkede salgının başladığının göstergesi olduğunu savundu.

Kuzey Kore’yle ilgili haberler yapan Osaka merkezli Asia-Press sitesinin yöneticisi Jiro Ishimaru, Kim’in kendini tecrit etmesinin, ülkede salgının başladığının göstergesi olduğunu savundu.

Foto - Ya kendisi ya da çevresindekiler virüse yakalanmış olabilir' Yakın bir zaman önce Çin sınırında Kuzey Korelilerle konuştuğunu söyleyen Ishimaru, Guardian'a

Ya kendisi ya da çevresindekiler virüse yakalanmış olabilir’ Yakın bir zaman önce Çin sınırında Kuzey Korelilerle konuştuğunu söyleyen Ishimaru, Guardian’a “Öldüğünü sanmıyorum. Böyle olsaydı, çok belirgin işaretler olurdu. Bir senaryoya göre ya kendisi ya da çevresindeki insanlar koronavirüse yakalandı ve kendisini korumaya aldı” dedi.

Foto - Ishimaru'ya göre bir başka teori de şu:

Ishimaru’ya göre bir başka teori de şu: “Kuzey Kore lideri treninin uydulardan izlendiğini biliyor.”

Foto -

“Treni Wonsan’a göndererek tatile çıktığı izlenimini vermek istemiş olabilir. Kendisini başka bir yerde tecrit etmiş olması muhtemel. Şimdi herkesin gözü Wonsan’da. Yani herkesi kandırıyor olabilir.”

Foto - Reuters uydu görüntülerini paylaştı Reuters haber ajansı, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ve çevresi tarafından sıklıkla kullanılan lüks teknelerin Wonsan yakınındaki son hareketlerini gösteren uydu görüntülerini paylaştı.

Reuters uydu görüntülerini paylaştı Reuters haber ajansı, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ve çevresi tarafından sıklıkla kullanılan lüks teknelerin Wonsan yakınındaki son hareketlerini gösteren uydu görüntülerini paylaştı.

Foto - Reuters'ın haberine göre uzmanlar uydu görüntülerindeki lüks tekne hareketliliğinin 36 yaşındaki liderin Wonsan bölgesinde olduğu iddialarını güçlendirdiğini söylüyor.

Reuters’ın haberine göre uzmanlar uydu görüntülerindeki lüks tekne hareketliliğinin 36 yaşındaki liderin Wonsan bölgesinde olduğu iddialarını güçlendirdiğini söylüyor.

Foto - Kuzey Kore izleme web sitesi NK PRO, ticari uydu görüntülerinin Kim tarafından sıklıkla kullanılan teknelerin, Wonsan bölgesinde olabileceğini öne sürebilir şekilde hareket ettiğini gösterdiğini bildirdi.

Kuzey Kore izleme web sitesi NK PRO, ticari uydu görüntülerinin Kim tarafından sıklıkla kullanılan teknelerin, Wonsan bölgesinde olabileceğini öne sürebilir şekilde hareket ettiğini gösterdiğini bildirdi.

Foto - Ülkenin doğu kıyısında bulunan Wonsan bölgesi Kim'in sıklıkla kullandığı bir yer. Wonsan'da Kim'in konuk villaları, özel bir plajı, basketbol sahası ve özel tren istasyonu bulunuyor.

Ülkenin doğu kıyısında bulunan Wonsan bölgesi Kim’in sıklıkla kullandığı bir yer. Wonsan’da Kim’in konuk villaları, özel bir plajı, basketbol sahası ve özel tren istasyonu bulunuyor.

Foto - Wonsan sahilinde genç lider Kim'in en sevdiği evlerden biri bulunuyor. Kim'in ülkede 13 özel evi olduğu ve bunların hepsinin de ülkeyi yönetmesi için özel donanımlı olduğu ifade ediliyor.

Wonsan sahilinde genç lider Kim’in en sevdiği evlerden biri bulunuyor. Kim’in ülkede 13 özel evi olduğu ve bunların hepsinin de ülkeyi yönetmesi için özel donanımlı olduğu ifade ediliyor.

Foto - Wonsan bölgesi, Kim hanedanlığı için de sembolik bir güce sahip ve bazı uzmanlar tarafından Kim Jong- un'un doğum yeri olduğuna inanılıyor, çünkü kısmen erken yıllarını ailenin sarayında geçirdiği biliniyor, ancak resmi tarih nerede doğduğunu asla doğrulamadı.

Wonsan bölgesi, Kim hanedanlığı için de sembolik bir güce sahip ve bazı uzmanlar tarafından Kim Jong- un’un doğum yeri olduğuna inanılıyor, çünkü kısmen erken yıllarını ailenin sarayında geçirdiği biliniyor, ancak resmi tarih nerede doğduğunu asla doğrulamadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.