Site Rengi

HABER ÖZETİ
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
Haddini aşan Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım’dan adamlık dersi!.
Altın yarırımcısını ters köşe yapmaya devam ediyor..
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 kişi tutuklandı!.
Ahbap’a temiz kâğıdı veren CHP’li meclis üyesi için gözaltı kararı!.
Trump’ın oy oranı seçim kaybettiği seviyeye kadar geriledi..
Felâket palavracısı Oğuzhan Uğur da Ahbap’tan gözaltına alındı!.
IBAN mağdurlarının beklediği 12. yargı paketi Meclis’ten geçti..
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm emri FETÖ’den!.
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
Kayıp deprem paraları için bilirkişi görevlendirildi!.
Bay Kemal Ekrem’in ekibini darmadağın etmeye devam ediyor..
Haluk Levent ve 14 kişi Ahbap yolsuzluğu kapsamında tutuklandı..
Tüm yurttaki 90 bin Camii’de 15 Temmuz Selâsı okundu..
ABD’den İran’a ikinci dalga operasyon!.
Haluk Levent tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi..
Özgür Özel yeni parti kuracaklarını açıkladı..
Haluk Levent sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi!.
Ahbap yakalası Gökhan Özoğuz’dan şaşırtan açıklama!.
Eda Ece küstah sözleri için özür diledi!.
Deprem bağışçılarının paraları kumar masalarında!.
Ahbap’a ikinci dalga operasyon!.
Abbas Erakçi Trump’ın Hürmüz Boğazı açıklaması ile dalga geçti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Rusya, Ukrayna’nın askeri kayıplarını açıkladı!.

Rusya, Ukrayna’nın askeri kayıplarını açıkladı!.
02.07.2022
A+
A-

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna’nın Mıkolayiv bölgesinde Ukrayna ordusuna ait 39 yönetim merkezi ile 2 mühimmat deposunun vurulduğunu söyledi.

Konaşenkov, ülkesinin Ukrayna’ya yönelik 24 Şubat’ta başlattığı savaştaki Rus ordusunun eylemleri konusunda başkent Moskova’da açıklamalarda bulundu.

Ukrayna güçlerinin tüm yönlerde kayıplar yaşadığını iddia eden Koneşankov, Rusya Silahlı Güçlerinin Ukrayna’daki askeri unsurlara yönelik saldırılarına devam ettiğini belirtti.

Konaşenkov, son 24 saatte Ukrayna ordusunun 10. dağ tugayı askerlerinin yüzde 50’sini kaybettiğini öne sürdü.

Artemivsk yerleşim biriminin bulunduğu bölgede Rusya Havacılık ve Uzay Savunma Kuvvetlerince yüksek hassasiyetli silahla 30. Mekanize Tugayının geçici konuşlandırma merkezine saldırı düzenlendiğini aktaran Konaşenkov, bu saldırıda yaklaşık 120 Ukrayna askeri ile 15 askeri teçhizatın imha edildiğini aktardı.

Konaşenkov, Rus uçakların, Harkiv bölgesinde 10. Dağ Tugayı’na ait askeri teçhizat ile silahın geçici olarak konuşlandırıldığı üssü vurduğunu belirterek, bu saldırıda yaklaşık 30 asker ile 10 askeri teçhizat ve özel aracın yok edildiğini söyledi.

Konaşenkov, “Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine ait 5 yönetim merkezi, 3 mühimmat deposu, 32 bölgede asker ile askeri teçhizat yüksek hassasiyetli silahla imha edildi. Rus hava muharebe taktik birliklerince de Mıkolayiv bölgesinde Ukrayna ordusuna ait 39 yönetim merkezi, 2 mühimmat deposu ve 302 bölgede asker ve askeri teçhizat vuruldu.” dedi.

Ukrayna güçlerine ait “Mig-29” tipi savaş uçağı ile 19 insansız hava aracının düşürüldüğünü ve 4 çok namlulu roketatarın ele geçirildiği bilgisini paylaşan Konaşenkov, Ukrayna’da bugüne kadar 227 uçak, 134 helikopter, 1430 insansız hava aracının yanı sıra 353 hava savunma füze sistemi, 3 bin 886 tank ve zırhlı araç, 702 çok namlulu roketatar, 3 bin 73 obüs ve havan topu ve 3 bin 954 özel askeri araç imha edildiğini kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.