Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gürsel Tekin’in kayyum heyetinden bir kişi daha çekildi!.
Diktatörden satılık ultra lüks spor araçlar!.
FETÖ’cülerden alınan Maydanoz Döner TMSF tarafından satışa çıkarıldı!.
Klıçdaroğlu’nun geri dönerse tanımayacaklarmış!.
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin göreve başladı..
CHP’de gerçekleri söyleyenlere tahammül yok!. Barış Yarkadaş’ta partiden kovuluyor!.
Erdoğan fahiş emlak vergisinde geri adım attı!.
Kahpe İsrail işgâl planının ikinci aşamasına geçti!.
İstanbul Cumhuriyet Savcısı boğazı kesilerek öldürüldü!.
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
9 ayda 5 bin 832 yangın çıktı!.
CHP’nin sözde ilahiyatçısına göre başörtüsü Allah’ın emri değilmiş!.
Kahpe İsrail Gazze işgâli için 60 bin yedek askeri silah altına alıyor!.
Tepkiler çığ gibi büyüyünce hükümet emlak vergisini geri adım attı!.
Jandarmaya hakaretler yağdıran AK Partili Başkan istifa etti!.
Bakan Yılmaz Tunç’tan af açıklaması..
30 yaş üstü öğrencilere indirim müjdesi!.
Afganistan’daki deprem felaketinde ölenlerin sayısı 800’e ulaştı!.
İBB’nin hafriyat vurguncusu hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
Öyle bir zam geliyor ki vatandaş isyan edip sokaklara dökülecek!.
Afganistan’daki 6 büyüklüğündeki depremde 250 kişinin öldüğü açıklandı..
Çeteler yine aynı yöntemi kullandı!. Başkanın öldüren tetikçi çocuk çıktı!.
Netenyahu itinin Gazze katliamının arkasından Trump çıktı!.
Altın tüm zamanların rekorunu kırdı!.
DEM Parti Öcalan’ın Umut Hakkı’nın tanınmasını talep etti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Rusya’dan Filistin açıklaması..

Rusya’dan Filistin açıklaması..
17.05.2021
A+
A-

Sierra Leoneli mevkidaşı Farida Tunis ile görüşen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “Filistinlilerin topraklarındaki sivil noktalara yönelik saldırılar kabul edilmezdir” dedi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Filistin topraklarında bulunan sivil noktalara yönelik saldırıların kabul edilmez olduğunu söyledi.

Lavrov ile Sierra Leone Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Nabeela Farida Tunis, başkent Moskova’da görüşmelerinin ardından basın toplantısı düzenledi.

İsrail’in işgal altındaki Doğu Kudüs ve Gazze Şeridi’nde Filistinlilere yönelik saldırılarına değinen Lavrov, Filistin ile İsrail arasında doğrudan müzakerelerin başlatılması gerektiğini vurgulayarak, “Müzakerelerin başlatılması için her tarafın şiddeti durdurması gerekiyor.” dedi.

Lavrov, “Hem Gazze Şeridi’nden sivillerin bulunduğu mahallelere yapılan saldırıları kınıyoruz hem de elbette Filistinlilerin topraklarındaki sivil noktalara yönelik saldırılar kabul edilmezdir. Bunun acilen durdurulması ve müzakerelerin başlatılması yönünde yeterince çağrı yapıldığını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Tunis de durumun barış yoluyla çözülmesi gerektiğini belirterek, “Güvenilir ve kalıcı barışın temeli ancak siyasi müzakereler ve iki devletin kurulması yoluyla atılabilir. Bu ülkelerin de yan yana yaşayan İsrail ve Filistin olması gerekiyor. Pozisyonumuz budur.” ifadelerini kullandı.

İsrail’in 10 Mayıs’tan bu yana hava ve karadan vurmaya devam ettiği abluka altındaki Gazze Şeridi’nde tablo giderek ağırlaşıyor. İsrail saldırılarında şu ana kadar 59’u çocuk, 35’i kadın olmak üzere 200 kişi yaşamını yitirdi, 1307 kişi yaralandı. Onlarca bina tamamen yıkıldı veya kullanılamaz hale geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.