Seçim öncesi İmamoğlu’nun ayakçılığını yapan Portakallı Jöle, İBB’nin okkalı zam haberini böyle mütevazice duyurdu!.

Yerel seçimlerde Fox Tv ekranlarından CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun ayakçılığını yapan Fatih Portakal, İstanbul’da ulaşıma yapılan okkalı zam haberine tepki göstereceğine mütevazi bir biçimde incitmeden ve üzmeden eleştirdi!.
Yerel seçimler sürecinde Fox Tv ekranlarını CHP’ye tahsis eden ve CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyalarını yürüte Fatih Portakal yapılan İstanbul’da ulaşıma yapılan zam haberine ateş püskürdü.
‘KAMERALAR KARŞISINA ÇIK BAŞKAN’
Resmi Twitter adresinden açıklamalarda bulunun Fatih Portakal, “İstanbul ulaşımı %35 zamlandı. Biri sagdan vuruyor, digeri soldan. Başkan, seçim öncesi tasarrufla zam yükü bindirmeyeceğini söylüyordu. Çok şeye kamera önünde açıklama yapan İmamoğlu bu kez yazılı açıklama yaptı. Aslinda bu kez de cikip gerekcelerini anlatmasi gerekir.” siteminde bulundu.
İstanbul ulaşımı %35 zamlandı. Biri sagdan vuruyor, digeri soldan. Başkan,seçim öncesi tasarrufla zam yükü bindirmeyeceğini söylüyordu. Çok şeye kamera önünde açıklama yapan İmamoğlu bu kez yazılı açıklama yaptı. Aslinda bu kez de cikip gerekcelerini anlatmasi gerekir.
İSTANBUL’DA ULAŞIMA FAİŞ ZAM!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerinde en kısa mesafe ücreti 2,60 TL’den 3,50 TL’ye yükseltilmesi için karar alındı. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) zammı duyurdu.