Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan BM kürsüsüne çıkınca kancık İsrailliler apar topar kaçtı!.
Kaşif Kozinoğlu cinayetinin azmettiricisi Enver Altaylı tutuklandı!.
Son anket seçimlerinde AK Parti farkı açtı..
Manisa’da okula silahlı saldırı!. Yaralı öğrenciler var!.
Milletin soyan çalan Fon hırsızları milyon dolarları İsviçre’ye kaçırmış!.
Fon vurguncuları 2025 yılında da savcılık tarafından incelemeye alınmış!.
Yunan iti haddini aştı: TEK ÇÖZÜM TÜRKLERİN ÖLDÜRÜLMESİ!.
850 milyarlık fon vurgununun ayrıntıları ortaya çıktı!.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına usülsüz geçiş yapan 6 bin 134 kişinin vatandaşlığı iptal edildi!.
Bitcoin sert yükselişlerle 85 bin dolara çıktı!.
New York’taki Türk Evi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a coşkulu karşılama..
Berlin’de Türk aday seçim kazanınca Yahudiler kudurdu!.
Borsa da vatandaşın iç edilen 850 milyarı iyice çıkmaza girdi!.
Süper Lig’in yeni lideri Amedspor oldu..
Fenerbahçe Eyüpspor’u 8 golle sahaya gömdü!.
Alihan Kuriş’ten “CHP’ye Oy Vermeyenleri Cemaatten Kovun” talimatı!.
Meloni Türkiye’nin cinsel sapıklara yönelik operasyonlarını kınayan AB’ye destek vermedi!.
Kopenhag Stockholm Büyükelçileri güven mektubu sunmaya kuyruklu uşak frakıyla gitti!.
“Atatürk Olmasaydı Adınız Yorgo Olurdu” diyenlerin Yunanistan aşkı depreşti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16. defa BM Genel Kurulu’na hitap edecek..
“Ben Kaybetmem” diyerek hakim savcı odalarında tol kesen avukat tutuklandı!.
Alihan Kuriş çetesine operasyonlar devam ediyor..
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Şerefsizce hazırlanan Limon Tiyatrosunun altından CHP ve DP çıktı!.

Şerefsizce hazırlanan Limon Tiyatrosunun altından CHP ve DP çıktı!.
27.04.2020
A+
A-

Mersin Erdemli ilçesinde çekilen ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından sosyal medyaya servis edilen kurgu görüntülerle ilgili gözaltına alınan şüphelilerin kimlerle bağlantıları olduğu ortaya çıktı!.

Mersin Erdemli ilçesinde çekilen ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından sosyal medyada yayınlanan kurgu görüntülerle ilgili soruşturma sürüyor..

KUMPASTA CHP VE DEMOKRAT PARTİ TEDAYI!

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmada 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Kurgu görüntülerin CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Başkanı Vedat Uzunbağ’a gönderildiği, kumpasta Erdemli Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanı Emrah Toraman’ın bulunduğu bildirildi..

Demokrat Parti İlçe Başkanı Emrah Toraman, kendisinin cep telefonu ile 2 dakika 37 saniye süreli video kaydı yaptığını, videoyu Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Başkanı Vedat Uzunbağ’a gönderdiğini ve kendisiyle telefonla görüştüğünü açıkladı..

KURGU GÖRÜNTÜ SORUŞTURMASINDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmada; kurgu görüntülerde kameramanlık yapan Erdemli Yerel Diriliş Gazetesi imtiyaz sahibi Mahmut Dölek, Mahmut Dölek’in konuştuğu çiftçi görünümlü Ömer Tuncer, bu ikilinin konuşmasını kayda alan Erdemli Demokrat Parti İlçe Başkanı Emrah Toraman ile Kumkuyu eski Belde Belediye başkanlığı yapan Ömer Sezer gözaltına alındığı bildirildi.

4 şüphelinin ikametlerinde ve araçlarında arama yapıldı, dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Şüphelerin; banka hesaplarının inceleneceği öğrenildi.

AVUKAT CESİM ERCİK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

AK Parti Mersin İl Başkanı avukat Cesim Ercik’in, 25 Nisan 2020 saat:15.00 sıralarında Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek müracaatta bulunduğu öğrenildi.

Cesim Ercik ifadesinde; 24 Nisan 2020 günü saat 21.36 sıralarında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin limon alımıyla ilgili paylaşılan videodaki diyaloglarda “Yapılan paylaşım sanki AK Parti tarafından çekilmeye çalışıldığı şeklinde algı yaratıldığını, halkı yanıltmaya çalıştığı”nı söyledi.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik şunları söyledi:

“Bu 3 şahıs AK Parti Mersin İl Başkanı olarak benim yaptığım suç duyurusundan sonra gözaltına alındı. CHP suç duyurusunda bulundu mu bunu bile bilmiyorum. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım. Arkasındaki para trafiği ve farklı ilişkiler neyse ortaya çıksın istiyoruz. Bizim asla yargıya müdahalemiz olmaz. Ama bu süreçte AK Parti’nin adını kullanarak kirli kurgulara da izin vermeyiz.”

Mersin Erdemli ilçesinde çekilen kurgu görüntülerde kameraman olan şahsın Erdemli Yerel Diriliş Gazetesi Mahmut Dölek, Mahmut Dölek’in konuştuğu çiftçi görünümlü şahsın Ömer Tuncer, bu ikilinin konuşmasını kayda alanın Erdemli Demokrat Parti İlçe Başkanı Emrah Toraman olduğu tespit edildi.

AK Parti Mersin İl Başkanı avukat Cesim Ercik; Mahmut Dölek, Ömer Tuncer ve Emrah Toraman ile Kumkuyu eski Belde Belediye Başkanı Ömer Sezer’den şikayetçi oldu.

ŞÜPHELİLERİN BANKA HESAPLARI İNCELENECEK

Savcılık talimatında adı geçen Mahmut Dölek, Ömer Tuncer, Emrah Toraman ve Ömer Sezer’in gözaltına alınmaları, ikametlerinde ve araçlarında arama yapılarak dijital materyallere incelenmek üzere el konulması ve şahısların banka hesaplarının incelenmesi istenildi.

25 Nisan 2020 saat:19.00’da şüpheliler Ömer Sezer, Ömer Tuncel ve Emrah Toraman’ın; saat: 22.30’da Mahmut Dölek yakalandığı öğrenildi. 4 şüphelinin ikametlerinde arama yapıldı, laptop, hard disk, flash bellek, CD ve cep telefonlarına incelenmek üzere el konuldu.

TİYATRONUN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI!

Demokrat Parti İlçe Başkanı Emrah Toraman; Ömer Dölek’in kendisini arayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin limon alımı ile ilgili ne düşündüğünü sorduğunu, limonların dalından Erdemli’den değil Tarsus’ta yandaş stokçu bir şahıstan alındığını, bu nedenle Erdemli Çamlık karşısında bahçesi bulunan Ömer Tuncel ile haber yapmak istediklerini beyan ettiği söyledi.

Emrah Toraman, 23 Nisan günü sabah Ömer Tuncel’in bahçesine gittiklerini, Mahmut Dölek’in kendisine ‘Cep telefonundan sen de kayıt yap, çekimde sıkıntı olursa senin kaydını kullanırız’ dediği, kendisinin de cep telefonu ile 2 dakika 37 saniye süreli video kaydı yaptığını ifade etti.

Emrah Toraman, söz konusu videoyu Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Başkanı Vedat Uzunbağ’a gönderdiğini ve kendisiyle telefonla görüştüğünü açıkladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.