Site Rengi

HABER ÖZETİ
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
Merkez Bankası’ndan el konulan Papara ile ilgili açıklama..
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa için 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıkladı..
Berat Albayrak siyasete geri dönüyor…
Papara’ya sahte bahis operasyonu!. 12 milyar vurgun yapılmış!.
Adliyede parmak sallayıp tehditler savuran İBB Başkanvekiline soruşturma!.
PKK ne zaman silah bırakacak…
İBB tarihinin en büyük vurgunu!.
Ters yönden gelip bir kişiyi öldüren Kızılay başkanının kızına hapis yok!.
Kabinede 8 Bakanın yeri değişiyor…
CHP’nin şaibeli kurultay davası 30 Haziran’a ertelendi!.
“Türkiye’nin Sorunlarını Kim Çözer” anketi…
Meteoroloji’den 38 il için Sarı Kod uyarısı!.
Konut fiyatlarını şişiren fırsatçı alçaklara Bakanlıktan kötü haber!.
Muharrem İnce’de Ekrem İmamoğlu’nu sattı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Siyasilerden Ekrem İmamoğlu’na suikast tepkisi! “Tecavüz skandalını örtme çabası..”

Siyasilerden Ekrem İmamoğlu’na suikast tepkisi! “Tecavüz skandalını örtme çabası..”
02.12.2020
A+
A-

Ekrem İmamoğlu’na yakın medya grupları tarafından dün akşam yayınlanan ‘DEAŞ İmamoğlu’na suikast düzenleyecek’ başlıklı haberler, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklaması ile yalanlanırken, siyasilerden de art arda tepki geldi.

Dün akşam saatlerinde ‘DEAŞ, Ekrem İmamoğlu’na suikast düzenleyecek’ başlığı ile yayınlanan haberler Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile yalanlandı.

Yalancı medya, EGM’nin açıklamasını görmezden geldi

Karanlık Oda, ‘İmamoğlu’na suikast girişiminde bulunmak için görevlendirilen IŞİD militanları son anda yakalandı’ dedi. İmamoğlu’na yakın diğer medya grupları da haberi yaymak için adeta birbiri ile yarıştı. Devreye giren Emniyet Genel Müdürlüğü ise sosyal medyada hızla yayılan yalan habere ilişkin bir açıklama yaptı. EGM tarafından yapılan açıklamada, “Haberde yer aldığı şekilde bir suikast girişimi veya bir suikastçının yakalanması söz konusu değildir.” denildi. Ekrem İmamoğlu’na suikast düzenleneceği yalanını ortaya atan medya grupları, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasını görmezden geldi.

‘Tecavüz skandalını örtme çabası’

Art arda açıklamalarda bulunan birçok siyasetçi, dün akşam yaşananları, ‘CHP’nin gündem değiştirme çabası’ olarak yorumladı. Yalan habere ilişkin siyasiler tarafından yapılan açıklamalardan bazıları şöyle:

Mahir Ünal: Kendi içinizde yaşanan tecavüz skandalını perdelemek ve gündemi değiştirmek maksadıyla yapmak istediğinizi görüyoruz. Suikast yalanı ile bu işten kurtulamayacaksınız. Ajansınızın kurguladığı algı operasyonu tutmayacak. CHP’yi Yalan Kurgu Merkezi haline getiren ekip şaşırtmadı.

Alpay Özalan: Muhalif medyanın hali. Emniyet, ‘ne suikast var ne de suikast girişimi var’ açıklaması yaptı. Söyleşileri gibi suikastleri de hayali.

Öznur Çalık: Tecavüz skandallarıyla çalkalanan CHP, bu skandalları örtbas etmek adına suikast yalanına sarılmış. Ahlaksızlıklarınızla çukurun dibini boyladınız artık. Her geçen gün ayrı bir pisliginiz ortaya saçılıyor. Bütün çabanız, tüm Türkiye’yi kendi pisliğinize çekmek üzerine.

Mehmet Tevfik Göksu: Günlerdir kendi içlerinde yaşanan taciz ve tecavüz skandallarını kapatmak ve gündemi farklı bir yöne çekmek için Ajans yine iş başında. Yalanın Kurgu Merkezi haline gelen CHP, bu suikast yalanı ile kapatmaya, saklamaya çalıştığı gündeminden böyle kurtulamayacak.

Bayram Şenocak: PKK sempatizanlarına verilen kadrolar, ihaleler, yolsuzluklar, gayri milli dış politika, ordumuza atılan ahlaksız ithamlar ve taciz tecavüz skandallarıyla iyice köşeye sıkışan CHP suikast yalanı ile gündem değiştirme peşinde. Bilsinler ki yalanları olanları asla temizleyemeyecek.

Selman Özboyacı: Gün yüzüne çıkan CHP İstanbul teşkilatının rezilliklerinin üzerini örtmek için her türlü senaryoyu yazıyorsunuz. Emniyet Genel Müdürlüğümüzün açıklaması üzerine senaristleriniz yine sus pus oldu. Suikast yalanı güzel hikaye ancak biraz daha üzerinde çalışmanızda fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.