Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
Kabine İran-ABD Savaşı ve ekonomi başlığı ile toplanıyor..
Bitcoin kritik eşikte!.
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Süleyman Soylu, Batman’da şehitlerin isimlerinin yer aldığı anıtın açılışına katıldı!.

Süleyman Soylu, Batman’da şehitlerin isimlerinin yer aldığı anıtın açılışına katıldı!.
08.10.2021
A+
A-

Bakan Soylu, Özel Hareket Şube Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’ndeki anıtın açılışı dolayısıyla düzenlenen törende Siirt’te gerçekleştirdiği temaslara değinerek, kentin çarşısını ziyaret ettiğini, gülen yüzleri, huzurlu insanları, “Hoş geldiniz” diyenleri, muhabbet ve kardeşliği gördüklerini söyledi.

Türkiye ve Siirt için de önemli olan, bir yılı aşkın bir süre önce yapılan çinko izabe tesisine gittiğini anlatan Soylu, gurur duyduklarını, memleketin her köşesinde milyonlarca insanın huzur içinde sabah evinden işine, akşam da işinden çocuklarına kavuştuğunu belirtti.

Bunların hiçbirinin kolay olmadığını, bu topraklara çok göz dikildiğini ifade eden Soylu, “Ama bize emanet edenler fedai can ettiler, cesur ve kahraman oldular, biz huzurlu, bizden sonraki nesiller de hür, özgür ve bağımsız yaşasınlar diye. Oradaki o fabrikanın olması, oradaki insanların huzurlu bir şekilde hayatlarını sürmeleri, çocukların şenlikler içerisinde okullarına gidebilmeleri, insanların sabah ‘Bismillahirrahmanirrahim’ diyerek huzur içerisinde dükkanlarını açabilmeleri fedakarlıklar sonucudur.” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, şöyle devam etti:

“Dalgalandığın yerde ne korku ne keder/Gölgende bana da bana da yer ver/Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar/Yurda ay yıldızının ışığı yeter.’ dediğimiz, altında huzur bulduğumuz, özgürlüğümüzün timsali, ezan-ı Muhammedi’mizin hür ve semalarımızda buluşmasının timsali ay yıldızlı bayrağımızın altında şu anda durmamızı, şu arkamızda isimleri yazılı 381 özel harekat şehidimiz ve bu topraklar için fedai can eden şu anda da aramızda olduğuna inandığımız şehitlerimize borçluyuz. Allah bizi onlara mahcup etmesin.”

Bu memlekette bu ruh ve anlayış oldukça top vurulsa yıkılmayacaklarını kaydeden Soylu, “Biz bunun farkındayız. Hem çocuklarımız şanlı bayrağımız altında gölgelenecek hem sorumluluklarını buradaki özel harekat şehit ağabeylerinden, ablalarından alacaklar hem de yarına gururla bakacaklar. Hayırlı olsun inşallah.” diye konuştu.

Daha sonra şehitler için dua edildi, bazı şehitlerin ismi anıta monte edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.