Site Rengi

HABER ÖZETİ
İndirim Dolandırıcılığı yapan Beymen, Ramsey, Sarar ve Vakko’ya para cezası!.
Ehliyetlerini kaptıran trafik magandalarına kötü haber!.
Gezi provokatörü Ayşe Barım hastaneye kaldırıldı!.
Kocaelispor 16 yıl sonra Süper Lig’de..
Eski bürokratın evinde külçe külçe altın yakalandı!.
Merkez Bankası’ndan 1 günde 2. faiz arttırımı!.
Putin Esed itini Suriye’ye iade etmeyeceğini açıkladı!.
Trump’tan Gazze’ye destek veren ülkere vize verilmeme talimatı!.
İBB’den 2 bin 500 adetlik yeni taksi ihalesine onay..
CHP’li belediyeye Gülşen operasyonu!.
MHP İl Başkanlığını karıştıran yolsuzluk iddiası!.
Paralarını alamayan Halk Otobüsü sahipleri İBB’yi bastı!.
Merkez Bankası faizi yüzde 46’ya yükseltti!.
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında gözaltı kararı!.
Sözde soydaşlarımız olan şerefsizler Türkiye’yi 12 milyar euroya AB’ye sattılar!.
Rasim Ozan Kütahyalı’yı “Şarlatan” benzetmesi ile yerden yere vurdular!.
Trump’tan Çin’e yeni tehdit: BENİ KIZDIRIRSANIZ GÜMRÜK VERGİSİNİ YÜZDE 245’E YÜKSELTİRİM!.
Kaç Suriyeli ülkelerine geri döndü…
Özgür Özel’den sonra Ekrem İmamoğlu’da İngilizlere sığınıp adalet dilendi!.
Trump’un vergi zorbalığına Çin’den çok konuşulacak adım!.
Hastaneden Sırrı Süreyya Önder açıklaması!. Hayati tehlikesi devam ediyor
Fenerbahçe Morinho’yu göndermeye hazırlanıyor!.
DEM Parti PKK’yı ne zaman silah bırakacağını açıkladı..
Kabine Toplantısı sonrası 25 öğretmen ataması yapılacağı açıklandı..
Başörtülüler okullara alınmasın diye hayatı durduracaklarmış!.
İBB’den paralarını alamayan Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor!.
İmamoğlu’nun tutukluluğuna itiraz başvurusu reddedildi!.
İtalya Öcalan’ın Haziran sonuna kadar serbest bırakılacağını açıkladı!.
Bankalar Merkez Bankası’nın kararını beklemeden faiz arttırımına gitti!.
1 yıl içerisinde 1 milyon kişiyi sınır dışı edecek!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Süleyman Soylu CHP’li dört belediyeyi işaret etti! “Terör örgütlerine neler yapıldığını açıklayacağım!.”

Süleyman Soylu CHP’li dört belediyeyi işaret etti! “Terör örgütlerine neler yapıldığını açıklayacağım!.”
20.11.2022
A+
A-

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bütün devlet bilgileriyle ve belgeleriyle beraber, Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi dahil olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını açıklayacağım” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, bütçe görüşmeleri sırasında önemli açıklamalarda bulundu.

Soylu, ‘PKK’nın yönettiği belediyelere nasıl terör örgütleri sızmış ve orayı yönetmişlerse acaba diğer belediyelerde böyle bir durum söz konusu mudur diye yaptığımız değerlendirmede bir sonuca ulaştık’ ifadesini kullandı.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE NELER YAPILDIĞINI AÇIKLAYACAĞIM
Konuyla ilgili gelecek hafta basın toplantısı düzenleyeceğini duyuran Bakan Soylu, ‘Bütün devlet bilgileriyle ve belgeleriyle beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi dahil olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını açıklayacağım’ diye konuştu.

KİM KÜRT DÜŞMANI?
HDP’li milletvekillerinin, ‘Kürt düşmanı’ eleştirilerine cevap veren Soylu, ‘Biz Kürt düşmanıyız öyle mi? Kürt Düşmanı Kim? Çocukları 6 yaşında, 9 yaşında, 10 yaşında dağa çıkarıp eline boyca kaleşnikof veren mi Kürt düşmanı? Çocuklar okusun öğretmen olsun, mühendis olsun, doktor olsun diye bütün dünyanın egemenlerini karşısına alanlar mı? Hangi Kürt kardeşimizi incitecek bir söz söyledik? Bizim tek kırmızı çizgimiz vardı, o da terördür’ ifadelerini kullandı.

‘BÜTÜN SEÇİMLER BİR ECRİN’İN HAYATINA BEDEL DEĞİLDİR’
Bakan Soylu, terör saldırısı ile ilgili ‘seçim startı verildi’ şeklindeki söylemlere de sert tepki göstererek, ‘Bu caniliktir, bu şeytanlıktır. Böyle bir şey olabilir mi? Bütün seçimler bir Ecrin’in hayatına bedel değildir, bu kadar basit. Bütün seçimler bir Ecrin’in hayatına bedel değildir’ açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.