Site Rengi

HABER ÖZETİ
Maduro ve eşi yarın Federal Mahkeme’de hakim karşısına çıkıyor..
ABD Venezuela’ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları paylaştı..
ABD’nin kaçırdığı Maduro’nun ilk fotoğrafı yayınlandı..
ABD’den Venezuela işgâli sonrası Küba ve İran’da gözdağı mesajı!.
Venezuela’nın kukla siyasetçisi ABD’ye “Emrinizdeyim” mesajını anında verdi!.
ABD’li kongre üyesinden olay açıklama: Dünyanın En Büyük Petrol Rezervi Bizim Olacak!.
Trump Maduro ile eşini ele geçirdiklerini açıkladı!.
200 bin TL üzerindeki transferlerde açıklama şartına erteleme..
Venezuela‘ya karadan da müdahale başladı..
CHP’den istifa eden Mersin milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
Maduro’dan ilk açıklama: ABD Petrol ve Madenlerimizi Ele Geçiremeyecek!.
Venezuela’da seferberlik ilan edildi!.
Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşeceğini açıkladı..
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
Sürücülerin kâbusu olan Hız Sınırı Tabelaları kaldırıldı!.
ABD İran’dan Kahpe İsrail’in intikamını alma peşinde!.
Skoda’nın patronu yine işçilerini ikramiyeye boğdu..
Altın ve gümüş yeni yıla yükselişle başladı..
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Taciz iddiası köyü ayağa kaldırdı! Öfkeli kalabalığı jandarma uzaklaştırdı!.

Taciz iddiası köyü ayağa kaldırdı! Öfkeli kalabalığı jandarma uzaklaştırdı!.
28.02.2021
A+
A-

Isparta’nın merkeze bağlı Yakaören köyünde oturan genç kızın Gölcük Tabiat Parkı işletmecisi tarafından tacize uğradığı iddiaları üzerine toplanan köylüler, olaya tepki gösterdi. Tabiat parkının girişinde toplanan öfkeli kalabalık, jandarma tarafından sakinleştirilip, uzaklaştırıldı.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Yakaören köyünde yaşayan yaklaşık 100 kişi, Gölcük Tabiat Parkının girişinde toplanıp, park işletmecisinin köyden genç bir kızı taciz ettiğini iddia ederek, tepki gösterdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Jandarmanın sakinleştirdiği köylüler uzaklaşıp, bir süre sonra sessizce dağıldı.

BİR KÖYLÜ İŞLETMECİ HAKKINDA TACİZ SUÇLAMASINDA BULUNDU

Köy Muhtarı Ömer Kırtay, yaşanan gerginlik sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Muhtar Kırtay, “Köyden bir vatandaş taciz ve tecavüzden dolayı işletmeciden şikayetçi oluyor. Ben olayı yaklaşık 2 gün sonra duydum. Ertesi gün geri çekiyor şikayetini ya da başka bir neden var mı bilmiyorum. 2 gün sonra biz araştırmaya başladık. Burayı işleten şahsın hakikaten yanında çalıştığı birkaç kişiye daha taciz ve tecavüzde bulunduğunu öğrendik. İşin gerçeklik boyutunu araştırmaya başladık dedi.

Bir köyü ayağa kaldıran taciz iddiası Jandarma uzaklaştı

 

KÖYLÜNÜN ÖNÜNDE DURAMADIM

Bugün de köylülerin buraya gelerek tepkilerini gösterdiklerini anlatan Muhtar Kırtay, “Jandarmadan komutanlarımız sağduyulu davrandı. Köylülerimiz hassas bir konu olunca ve olay köyde yayılınca, birkaç kişiye de olunca köylünün önünde duramadım. Geçen gün gençler böyle bir olay yapmış. Fırçaladım, gerekli hukuki yollardan halledelim diye. Ama bugün böyle bir olay yaşandı. Tabii ki devletimize boynumuz kıldan ince ama böyle bir olay yaşandığında bu tarz şeyler hakikaten hoş şeyler değil. Bu insanlara gerekli şeylerin yapılması lazım. Hukuki yollardan çözmemiz lazım diye konuştu.

İŞLETME SAHİBİ İDDİALARI REDDETTİ

Muhtar Kırtay ayrıca, taciz edildiği iddia edilen kızın 19 yaşında ve bekar olduğunu ifade ederek, taciz ettiği iddia edilen işletme sahibiyle avukat aracılığı ile bir görüşme yaptıklarını, böyle bir şeyi kabul etmediklerinin kendilerine söylendiğini aktardı. Yüz yüze görüşmenin olmadığını belirten muhtar Kırtay, hukuki yollardan bu olayı çözüme kavuşturacaklarını kaydetti. Kırtay, “Bu insanın burada durmasını istemedi köylüler. Kesinlikle bir taşkınlık yapan olmadı dedi.

 

Bir köyü ayağa kaldıran taciz iddiası Jandarma uzaklaştı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.