Site Rengi

HABER ÖZETİ
Haluk Levent ve 14 kişi Ahbap yolsuzluğu kapsamında tutuklandı..
Tüm yurttaki 90 bin Camii’de 15 Temmuz Selâsı okundu..
ABD’den İran’a ikinci dalga operasyon!.
Haluk Levent tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi..
Özgür Özel yeni parti kuracaklarını açıkladı..
Haluk Levent sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi!.
Ahbap yakalası Gökhan Özoğuz’dan şaşırtan açıklama!.
Eda Ece küstah sözleri için özür diledi!.
Deprem bağışçılarının paraları kumar masalarında!.
Ahbap’a ikinci dalga operasyon!.
Abbas Erakçi Trump’ın Hürmüz Boğazı açıklaması ile dalga geçti!.
ABD Başkanı Trump yine İran’a tehditler savurdu..
Mahkeme kararı ile Bay Kemal’in veto ettiği kurultay kararını çıkarmaya çalışıyorlar..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Osmanlı düşmanı soysuz kahpelere rest!. İster Kabul Edin İster Etmeyin…
Trump Hürmüz Boğazı’nı ele geçirip ücretli hale getirecekmiş!.
Ahbap’ın para trafiğini yöneten İmamoğlu’nun danışmanı!.
Muhsin Yazıcıoğlu dosyası tozlu raflardan indi!. 25 şüpheli gözaltına alındı!.
Altın haftaya yine sert düşüşle başladı!.
Haluk Levent hakkında yakalama kararı!.
Türk ve Müslüman düşmanı ABD’li senatör geberdi!.
Muhalefet cephesindeki “Kiralık Gazeteci” tartışması devam ediyor..
İran Hürmüz Boğazı’nı yediden kapattığını duyurdu..
ABD İran’a üçüncü defa saldırdı!.
1,5 milyon Suriyeli ülkesine döndü, 2,2 milyon Suriyeli kaldı!.
Netenyahu’nun pi*i ölüm korkusu yüzünden adını soyadını değiştirdi!.
Selahattin Demirtaş ağzıyla Erdoğan’a içi boş tehditler savurdu!.
Trump’ın İtalya ve İspanya liderleri ile kriz yaşamasına Erdoğan engel oldu..
Türkiye’den Venezuela’ya 30 ton insani yardım..
NATO Zirvesi’nde alkol ikramı yapıldı mı, yapılmadı mı!.
CHP’li Çankaya Belediyesi’ne yolsuzluk ve hırsızlık operasyonu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN OTOGARDA KATLİAM!.

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN OTOGARDA KATLİAM!.
17.11.2019
A+
A-

Terör örgütü YPG/PKK, Barış Pınarı Harekâtı bölgesindeki Tel Abyad’dan sonra bu kez Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesindeki El Bab kentinde sivilleri hedef aldı. 18 sivil öldü, 30 kişi yaralandı.

Suriye’nin kuzeyindeki El Bab kentinde meydana gelen bombalı saldırıda 18 sivil hayatını kaybetti. Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde askeri muhaliflerin kontrolündeki El Bab kent merkezindeki ilçe otogarında bomba yüklü araçla terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 18 sivil hayatını kaybetti, en az 30 sivil yaralandı. Patlama sonucu çok sayıda araç yanarken, çevredeki binalarda da büyük hasar meydana geldi. Olay yerine intikal eden Sivil Savunma ekipleri çıkan yangına müdahale etti. Yerel güvenlik güçleri, saldırıları düzenleyenleri araştırıyor.
Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin’den çıkarılan terör örgütü YPG/PKK, El Bab’ın kuzeybatısındaki Tel Rıfat bölgesindeki işgalini sürdürüyor. Bu bölgede yuvalanan terör örgütü, Suriye Milli Ordusu’nun kontrolündeki yerleşimleri sık sık hedef alıyor. Terör örgütü YPG’nin 2 Kasım tarihinde Tel Abyad’da pazar yerine düzenlediği bombalı terör saldırıda 13 sivil hayatını kaybetmişti.

“ALLAH TÜRKİYE’DEN RAZI OLSUN”
Bu arada saldırılara rağmen Tel Abyad ve Rasulayn’ın yol sorunu yürütülen çalışmalarla çözüme kavuşturuluyor. Sınır ötesinde görev yapan kamu kuruluşları, çeşitli altyapı hizmetlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı Twitter’dan bölgede yapılan çalışmaları paylaştı. Bakanlık, Tel Abyad’ın pek çok sorunu gibi yol sorununun da çözüldüğünü bildirdi. Bakanlığın paylaşımında kullanılan videoda, yol yapım çalışmalarıyla ilgili konuşan Suriyeli vatandaş; “Allah Türkiye’den razı olsun. Bizi PKK’dan kurtardı. Beş senedir yolumuzun olmasını bekliyorduk. Beş sene sonra yolumuz yapıldı” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.