Site Rengi

HABER ÖZETİ
AKPli eski Bakan tüm ailesini devlet kadrosuna yerleştirmiş!.
Komedi filmi gibi!. Herifler hem devlet ile hem millet ile dalga geçerek kodaman oluyorlar!.
Rüşvet paralarını özel jetlerle yurt dışına götürdüler!.
Kahpe İsrail Gazze’yi yerle bir etti!.
Alman medyasının Kahpe İsrail’i aklama şerefsizliği!.
Kuduz Köpek Netenyahu 2 milyon kişiyi sürerek Gazze’yi işgâl edecek!.
Terörsüz Türkiye toplantısı 8 saat sürdü, 2. toplantı Cuma günü..
Fatura ödemeleri katlanacak..
Terörsüz Türkiye Komisyonu bugün toplanıyor..
Kahpe İsrail Gazze’nin tamamını işgal etme kararı aldı!.
Sahte Diploma skandalında 37 kişi tutuklandı!.
Sığınma Evine sığınan kızı Sığınma Evi Müdürü taciz etti!.
Cari açığı kapatmak için yine sigaraya zam yapıldı!.
CHP’li başkan düğün masraflarını bile belediyeye ödetmiş!.
Trump itinin Gazze’ye 60 milyon dolarlık yardım palavrası çöktü!.
Şehit olan iki askerin güneş altında 4 saat bekletilip ölmesine kim neden oldu!.
Okullardaki Serbest Kıyafet saçmalığı nihayet sona eriyor!.
Türkiye bataklığa saplanıyor!. 3 milyonluk ev kredisinin geri ödemesi 11 milyon!.
Yerli ve Milli TOGG’u Almanlara daha ucuza satıyoruz!.
Avukatı Selahattin Demirtaş’ın önümüzdeki ay tahliye edilebileceğini açıkladı..
Emlak vergilerindeki yüzde 1.000’lik zam vatandaşı isyan ettirdi!.
Trump destekçilerinin İsrail’den nefret etmeye başladığını açıkladı!.
Avrupa’nın en büyük nükleer santraline bombalı saldırı!.
Sahte diploma çetesi!. Profesörden avukata, doktordan padişah torununa…
Diyanet’teki eskort skandalı büyüyor!.
Demirtaş’ın tahliye edilmesini Öcalan mı istemiyor!.
Tunç Soyer hakkındaki iddianame tamamlandı!. 45 yıl hapis cezası isteniyor!.
Akaryakıta çifte zam geliyor!.
Atlar koştukça Bakan Yardımcılarının cepleri doluyor!.
Kahpe İsrail’e bir darbe de Slovenya’dan!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Turizmci bayramdan umutlu

Mersin’de yaklaşan Kurban Bayramı tatili öncesi turizmciler hazırlıklarını tamamladı. 22 bin 500 yatak kapasitesine sahip kentte işletmeler, yoğun rezervasyon alırken, bayram tatili için geç kalınmaması için de vatandaşlar uyarılarda bulunuldu.

Turizmci bayramdan umutlu
08.08.2019
A+
A-

Mersin’de yaklaşan Kurban Bayramı tatili öncesi turizmciler hazırlıklarını tamamladı. 22 bin 500 yatak kapasitesine sahip kentte işletmeler, yoğun rezervasyon alırken, bayram tatili için geç kalınmaması için de vatandaşlar uyarılarda bulunuldu.

Doğu Akdeniz’in turizm cenneti Mersin’de Kurban Bayramı hazırlıkları tamamladı. Turizmciler, gurbetçilerin yanı sıra, Adana, Gaziantep, Niğde, Kahramanmaraş, Konya, Karaman, Osmaniye ve çevre illerden 4 günlük bayram tatili için gelecek tatilcileri bekliyor. Birçok turizm tesisi bayram hazırlıklarını tamamlandı. 22 bin 500 yatak kapasitesine sahip kentte, tatilcilere önceden rezervasyon yapmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Öztop, turizmcilerin bayramda yüzde 100 doluluk oranına ulaşacaklarını söyledi. UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Kızkalesi’nin, Mersin’in dünyaya açılan kapısı olduğunu belirten Öztop, "Kurban Bayramı geliyor. Bölgedeki turizmci esnaf bayram için hazırlıklarını bitirmiş durumda. Çok ciddi rezervasyonlar alıyoruz. Bu bayramda yüzde 100 doluluk oranına ulaşacağız. Buradan gelecek olan misafirlerimize bir çağrıda bulunmak istiyorum, lütfen rezervasyonlarını yapıp da gelsinler. Otellerimizde yer bulamayabilirler. Tatilin uzun olması nedeniyle gelen misafirlerimiz kum, deniz, güneş değil, aynı zamanda günübirlik yat ve kültür turları ile de tatillerini zenginleştirebilirler. Çünkü bölgemiz adeta açık hava müzesi gibi, tarihi yerlerimiz çok fazla. Kurban Bayramı'nda herkesi, denizin, kumun ve tarihin tadını çıkartmaya bekliyoruz" diye konuştu.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.