Site Rengi

HABER ÖZETİ
İstanbul Cumhuriyet Savcısı boğazı kesilerek öldürüldü!.
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
9 ayda 5 bin 832 yangın çıktı!.
CHP’nin sözde ilahiyatçısına göre başörtüsü Allah’ın emri değilmiş!.
Kahpe İsrail Gazze işgâli için 60 bin yedek askeri silah altına alıyor!.
Tepkiler çığ gibi büyüyünce hükümet emlak vergisini geri adım attı!.
Jandarmaya hakaretler yağdıran AK Partili Başkan istifa etti!.
Bakan Yılmaz Tunç’tan af açıklaması..
30 yaş üstü öğrencilere indirim müjdesi!.
Afganistan’daki deprem felaketinde ölenlerin sayısı 800’e ulaştı!.
İBB’nin hafriyat vurguncusu hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
Öyle bir zam geliyor ki vatandaş isyan edip sokaklara dökülecek!.
Afganistan’daki 6 büyüklüğündeki depremde 250 kişinin öldüğü açıklandı..
Çeteler yine aynı yöntemi kullandı!. Başkanın öldüren tetikçi çocuk çıktı!.
Netenyahu itinin Gazze katliamının arkasından Trump çıktı!.
Altın tüm zamanların rekorunu kırdı!.
DEM Parti Öcalan’ın Umut Hakkı’nın tanınmasını talep etti!.
Muhalefetin vizyonuna bak!. Füze testi yapmayalım, balıklar korkuyor!.
Yapay zeka ile polisi askere üst araması yaptırıp ortalığı karıştırdılar!.
Türkiye’nin 5 G’ye geçiş tarihi belli oldu..
Askeri casusluk davasında 2 tutuklama!.
Cezaevindeyken bile devlete dondurma satıp paraya para demiyorlar!.
Venezuela’dan ABD’ye rest: Kâbusunuz Oluruz!.
Kahpe İsrail hava saldırısı ile Husi Başbakanı öldürdü!.
Avrupa İsrail’e yaptırım konusunda ikiye bölündü!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Türk askerine dil uzatmış! İşte TTB’nin PKK sevici yeni başkanının sicili..

Türk askerine dil uzatmış! İşte TTB’nin PKK sevici yeni başkanının sicili..
28.09.2020
A+
A-

Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) başkanlığına, Ermenilerin ‘soykırım’ yalanını savunup Türkiye’yi suçlayan, terör örgütü PKK’nın elebaşısı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması gerektiğini savunan Şebnem Korur Fincancı seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘İhanet Oluşumu’ olarak adlandırdığı Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) başkanlığına seçilen Şebnem Korur Fincancı’nın sicilinin skandallarla dolu olduğu ortaya çıktı.

Ermenilerin ‘soykırım’ yalanlarını savunup Türkiye’yi suçlayan Fincancı, İmralı’da tutuklu bulunan terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan için kurulan “Öcalan’a Özgürlük Platformu”nun da kurucuları arasında yer almıştı.

Bahçeli: TTB kapatılsın

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yaptığı ideolojik hesaplarla hükümetin attığı her adımın karşısında bulunan Türk Tabipler Birliği’nin (TTB) kapatılması için çağrıda bulunmuştu.

Bahçeli’nin son derece haklı çağrısının ardından siyasiler arasında tartışmalar olmuş, Türkiye’nin lehine olan konulara karşı çıkması ile bilinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TTB’nin kapatılmasının ‘saçma’ olduğunu ileri sürmüştü. CHP’ye ise terör örgütü PKK’nın TBMM’deki uzantısı HDP’den destek gelmişti.

Tartışmalar sürerken adında Türk bulunan ama Türkiye aleyhinde hareket eden Tabipler Birliği yeni başkanını belirlemek için seçime gitti.

Seçimleri, sicili kabarık olan Şebnem Korur Fincancı kazandı.

Türk Tabipler Birliği Başkanı olan Fincancı, geçmişinde skandal açıklamalara imza atması ile biliniyor.

Türk askerine dil uzattı!

Türk askerinin hendek kazan teröristlere operasyonlar gerçekleştirdiği dönemde imza toplayan isimlerden biri olan yeni TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, bir ihanet açıklaması yaparak Türk askerini Cizre’de “katliam yapmakla” suçladı.

Terör örgütü PKK’nın elebaşına özgürlük istedi!

Yeni TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, İmralı’da tutuklu olan terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan için kurulan “Öcalan’a Özgürlük Platformu”nun da kurucuları arasında yer aldı.

PKK’nın sözde gazetesine destek!

Fincancı, terör örgütü PKK’nın sözde gazetesi olarak bilinen ve ardından kapatılan Özgür Gündem’in de bir dönem nöbetçi genel yayın yönetmenliği görevini de yapmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.